Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

hosbulduk yenı gelenlerde hosgeldınız kız dar paca kahverengı pantalon bulursan banda haber ver bende kırmız arıorum waıkıkıde buldum ondada beden yodku

hosbulduk yenı gelenlerde hosgeldınız kız dar paca kahverengı pantalon bulursan banda haber ver bende kırmız arıorum waıkıkıde buldum ondada beden yodku

yokk canım yokk her yere baktım yok..çok güzel kremli,kahverengili diz kapaklarında elbise aldım kahverengi pantolon bulamadığım için giyemiyorum.sinir oldum ya..

bende baktım lw da bulurum diye yok.geçen sene vardı anneme almıştık...bulursam hemen haber veririm canım..

esev hadi kız bak silecem çabuk
ben kız için resim ekledim onun okuduğu konu " eşimle benle sevişmiyor"

ya canım Allah iyiliğini versin..valla benimle alakası yok ..problemi olan arkadaşa bir yardımım olur belki diye okudum..ay utandım bak şimdi..

ama itiraf et sende okudun demi.. merak işte merak

ya canım Allah iyiliğini versin..valla benimle alakası yok ..problemi olan arkadaşa bir yardımım olur belki diye okudum..ay utandım bak şimdi..

ama itiraf et sende okudun demi.. merak işte merak

ooo okumammı yorum bile yazdım şu bekar halimle

Ablecim makyajı çok güzel yapmışsın.sana çok yakışmış..bende özel günlerde,düğünlerde falan far sürmek istiyorum ama bana yakışıyo.((

Ablecim makyajı çok güzel yapmışsın.sana çok yakışmış..bende özel günlerde,düğünlerde falan far sürmek istiyorum ama bana yakışıyo.((

ama sana yakışıo
e tamam işte
yakışmıo dicektin galiba
yakışır canım yaa sana öle geliodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…