- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.350
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #13.121
tamam ekle bakem albümden..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gördüm baktım yine resimlere ama fikrim aynızemuszemus yani zayıfsın tamam ama burdan bakınca öyle ufacık tefecik durmuyosun.. bide sen kime çektiriyon kız bu resimleri.. müdürüne filanmı ne bu ciddiyet fotolardaki hazır olda gibi durmuşsunkaydirigubbakcemile3
bindallıda süper kınamda giymek için aynısından alıp hediye edebilirsinaklinialirimsmile
ne bindallısı ben göremedim ekle çabuk robotaklinialirimsmile
ben demedim ama sen bana dedin:mymeka:
ben anlamam sen egonu tatmin etmek için bana zorla bişeyler dedittiriyonkötükedihüso
ben sana o kadar yazdım tombik demedim ama sen bana dediiiinsenağlamasenağlama senağlama
arada bi uykum geliyor geliyorum yazılanları okuyorum uykum kaçıyor walla tek tek alıntı yapmıyorum ama çok güldüm yazılanlara robot sende kabul et artıkın tombik oldugunu kaydirigubbakcemile3 nen millete kızıyon zavallı biricikden ne istiyon kızın kafası nerde senin yarın kadar amma abarttın heesırnaşık şey
evet yaa topikte kimse kalmadı bi ben varım benimle uğraşıyoohaoldumsmile
şampum rabbim acil şifalar versin bebeğine inşllh bişey çıkmaz:1hug:
evet bende yokum artık bu topicte hadi eyvallah
nan robot ne bu gene posta koymuşsun bize ve topice gel çabuk buraya patron gitti konuşalım azcuk:asigim:
neye kızdın gene bee...