- 27 Temmuz 2009
- 4.154
- 12
- 39
- Konu Sahibi BaSiYaZMaLiKiZ
- #13.161
hoşbuldum canım benm.. nasılsın? :1hug: özledimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
talyacım benim anlamadığım kendisi her türlü yorumu iyi kötü yaparken bi sakınca görmüyo ama biz bi yorum yapınca kaldıramıyo amaaan gider gider bizde kalanlarla yaparız muhabbeti:teytey: :teytey: :teytey:
kizlar son sayfalari okudumda
benim anlamadigim bi nokta var, neden robot kendini bukadar övme övdürme ihtiyaci duyuyorki ? yani kompleximi var diye düsündüm acikcasi benneyaptımki
zayifsa zayif, siskoysa sisko niye bukadar üstünde duruyorki ? yok ben sendne zayifim yok minyon tipliyim falan.
ay hic sevmiyorum kendini öven insanlari ya gercekten cok itici geliyor bana :bbo: kimse kusura bakmasin
Selam Kızlar..
Nolmuş burda ya fırtına esmiş..Kilonun ne önemi var Robotcum.. biraz takıntı haline getirmişsin ama önemli olan bence insanların yüzündeki ifade..İç güzelliğinin dışa vurumu yüzde ortaya çıkıyo..İstediğin kadar zayıf ol, o zayıflık güzellik olarak yüzüne yansımamışsa hiç bi önemi yok..
merhaba
ne oluyor yine robot hayırdır sen şaka kaldıran birisin kime kızdın ki
neyse nasılsınız kızlar?
ben zaten pek anlamadım yine her zamanki gibi birilerine takılıyorsundur eğleniyorsunuzdur falan sandım, ama iş ciddiye binmiş.bence uzatmayalım daha fazla. senin de dediğin gibi topice gelip gelmemen senin seçimin bişey demek düşmez banaopuyorumnanaktansanat burda arkamdan konuşmayan tek kişi sen olmuşsun sana bravo .yaşın küçük ama ablalarından daha olgunsun ..aferin sana ..bu yolda devam et..opuyorumnanaktan
selamün aleyküm kızlar ben geldim nasılsınız sizleri çok özledim :çok üzgünüm: moralim hiç düzelmedi üstüne bide katsayı kararı iptal edildi danıştay sayesinde ve malum olay :çok üzgünüm: tümden çöktüm ilaçölarla ayakta duruyorum kötü haberlerle geliyorum hep malesef.
kimse yokmu bu arada gelmişken laflayalım biraz opuyorumnanaktan
arkamdan konuşmayı çok güzel beceriyormuşsun biricik bravo sana keşke bunları yüzüme söyleseydin ...
arkandan konuşmadım yüzünede söyleyebilirimlülülülülülü
sultan sen de birickten aşağı kalmamışsın sana da bravo ...çok güzel çekiştirmişsiniz beni bravo size ...bir de diğer topiclerde gıybetten bahsediliyordu ...çok yakışıyor değil mi size bu tavırlar..buradan gitmemin kilo muhabbetiyle hiçmi hiç alakası yok ..yüzde sıfır bile değil ..ancak olaylara bakış açınız ,saldırma psikolojinizi hem hayretle hem üzüntüyle karşıladım..pes doğrusu yuh doğrusu ..ancak yaşınız daha küçük olduğu için size sizin gibi karşılık verecek değilim ...cahilliğinize bağışlıyorum ..madem ben konuşurken konuşuyorum eleştriiye açık değilim siz nesiniz ..siz çokmu açıksınız da arkamdan hurra bi güzel yüzünüzü gösterdiniz ...burada tahmin ettiğim sağlam bir iki kişilik var ..diğerleri zaten nasıl bir yapıya sahip olduğunu göstermiş..burdaki muhabbetin de ne kadar sığ ve göstermelik olduğu böylece ortaya çıkmış oldu ...ben sizin adınıza üzüldüm ..bu tavırlar gerçek bir müslümana yakışmaz ..ben burda size takıldım ama kimse kırılmadı çünkü benim ne olduğum belli kırılan olup dile getirseydi de ben yine onun kalbini alırdım ..ben burda kimseyi direk suçlamadan topicten gideceğimi söyledim...bu da benim en doğal hakkım ..sizin gibi böyle ağır eleştiriler yapmadım en azından..neyse canınız sağolsun..bu şekilde davranan insanların yanında da asla bulunmam..bugün dostu insanlarla hiç işim olmaz ..insan psikolojisi konusunda bayağı bir tecrübeli olduğum için de hepinizi az çok çözmüş durumdayım bu topicte ...neyse yine de canınız sağolsn ..bana ancak bunu demek yakışır ...fakat benim sayemde topiğe girenler burdaki insanların az çok nasıl olduklarını anlamıştır umarım ...
kimsenin seni çekiştirdiği flan yok konuşulanlar ortada ve bu konuda sen haksızsın kilo kunusunu kabul etmediğin gibi bunuda kendi açından düşünerek kabullenemiyosun.herkese akıl fikir verirken iyi oluyo ama birazda kendi konuşmalarında ara suçu):benden büyüksün daha fazla bişey deyipte tartışmak istemiyorum bu topik herkese açık dileyen gelir dileyen gider kimseyi zorla tutmuyoruz topiktekiler beni senden daha fazla tanıyo ve biliyo-tatlicadiarzu-
feryal sen beni daha hiç tanımıyorsun seninle çok fazla muhabbetimiz olmadı o yüden istersen sen bu konuya karışma ..seni üzmek istemem ...
bence herkesin karışma hakkı var konu çok özel değil herkesin girdiği bi topik harkeste fikrini yazma hakkına sahiplaelaelaelaelae
bu konuyu uzatmayın ..arkamdan da bu topicte yazmayın söyleyeceğiniz varsa özelden her türlü eleştiriyi yapabilirsiniz ..yani yüzüme karşı arkamdan değil ..size yakıştırdığım budur ..hadi eyvallah..