Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

a benim haci yarimm basimin taci yarimmm, eller bana acimaaz, sen bari aci yarimm, oy farfara farfaraaazemuszemus

ay kizlar benim hala oyaniyasim var hahaha :roflol::roflol:

ama bugun varya gelin almaya gittik, erkek tarafiydik biz
kizin babasi öyle bi agladikiiiiiiiiii, herkesin gözleri doldu. yazik adam hickira hickira bagira bagira agladi.
kendi babam aklima geldi cok üzüldüm
babasi kostu gitti baska odaya sonra, ay icim parcalandi inanki :çok üzgünüm:

kız coşma gene.. karnım açken oynayasım gelmiyo zemuszemus

ah işte.. bunca sene yedir içir büyüt,sonra ver elin oğluna.. Allah mutlu etsin artık

a benim haci yarimm basimin taci yarimmm, eller bana acimaaz, sen bari aci yarimm, oy farfara farfaraaazemuszemus

ay kizlar benim hala oyaniyasim var hahaha :roflol::roflol:

ama bugun varya gelin almaya gittik, erkek tarafiydik biz
kizin babasi öyle bi agladikiiiiiiiiii, herkesin gözleri doldu. yazik adam hickira hickira bagira bagira agladi.
kendi babam aklima geldi cok üzüldüm
babasi kostu gitti baska odaya sonra, ay icim parcalandi inanki :çok üzgünüm:

AYY yazikk yaaa:gitme::gitme:

iyi geceler canlar.. dün gece arkadaşla sabahlamıştık daha hiç uyumadım ..yatayım en iyisi.. hepinizi öptüm yanaklarından ..opuyorumnanaktan

:1closedeyes: horhorhor

cankız gercekten ne söliyim bilmem ki nazar değmesin çok şık olmuşsun,hemen kendimi hayal ettim doğrunca deniycem valla.....
tabi fil gibi halimle nası olcaksa bunlar bana,o kemerle sumo güreşçileri gibi olurum ancak.......:)))))
ama sana çok yakışmış......

öle deme be..
sen bir yiğit çıkaracaksın ortaya.
sende al doğumdan sonra incecik olunca kullanırsın canım...

Kizlar beyaz gomlegimin arkasina boyle bir calisma yaptim. nasil olmus??
p1000812m.jpg

güzel olmuş ellerine sağlık

çay demledim kızlar yaa nerdesinizz çayımdan isteyen yokmu senağlama:çok üzgünüm:

anammm
çayıda kaçırdık sen bana bi kahve yapıyor ne yapalım
bana oda yeter:)

masallah tatli cikmissin teremcim ama bayagi büyük oldu :)
o basindaki Louis Vuitton esarplara hastayim, bendede var bikac tane, hic vazgecemiyorum :)

X