Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

akrabamıza gittik sokağın başında ama gelene kadar dondum resmen..=) ayy hiç sorma bugün hep midem bulandı yemedim bişi şimdi geçti gelir gelmezde melemen yaptım annişimle yedik 100 kilo olçam artık

afiyet olsun cnm..tıp tıp yağ,löp löp et olsun hehe bende yumurtalı şeyleri pek sevmem ama melemen de güzel oluyo cokacimcoook

dualrım hep onunla zaten cnm.. işin kötüsü içim ne zmn kötü olsa illaki bişiler olmuştur..:gitme: böyle olmasa kendi kuruntum dicem. ondan daha çok sıkılıyorum..neyse iyi düşüneyim, Allah a emanet hepsi opuyorumnanaktan

ellerine sağlık cnm.. normalde çay sevmem ama senin ki papatyayla birleşince güzel olmuş :kahve: hüp hüp

afiyet olsun cnm bnm bu kuru kuru oldu ama bidakine yanda bişler olur mutlaka :jeyyar:.......anlaıorum cnm sen ii düşünki iii olsunn cnm kndinide üzme :teselli:

teremim ..
karnınıda doyurmussun üstüne de çay çok ii gider hihoyyyt

cnm bizde çay içioduk on41 imle sende katıl bize kaydirigubbakcemile5.....hangi model bakıosun telefon cnm ?

nokia bakıyorum eskısı 6300 dı onun ozellıklerınde olsun ıstıyorum ama 6300 olmasın ıstıyorum :p

çok garip dimi sanki yannda gibi ama çokk uzakta senağlama

evt yaa hayırlısıyla bı gelselerde...

neyse hanımlar ben yatıyorum sızlere ıyı geceler..

Teremcim...evdeydm cnm bn askerimle görüştüm ...sen nelr yptın ?

On41 im nişanlımısn dadlum sen ?

napimm kuzum bende ewdeydim kk da sonra oturmaya gittik şimdi yine kk da

Allah tez zmanda kavuştursun canım bilrim beklemenin ne olduğunu benmkde geçen yıl bu gün askere gitmişti:a015:

senağlama hmm tamam öylemi küstüm

ya benim cocukluk arkadasimin abisi evlendi de bugun,
yani ailecekde tanisiyoruz tabi.
dün kina gecesi vardi bayagi oynadk döktürdük
bugunde dügün vardi ilahiliydi, öyle gecti iste cok sükür bunuda atlattikkk -tatlicadiarzu-

senağlama hmm tamam öylemi küstüm

ya benim cocukluk arkadasimin abisi evlendi de bugun,
yani ailecekde tanisiyoruz tabi.
dün kina gecesi vardi bayagi oynadk döktürdük
bugunde dügün vardi ilahiliydi, öyle gecti iste cok sükür bunuda atlattikkk -tatlicadiarzu-

X