Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

çay doldrdum gldm kendme cnm gldm gldm....e napıosun nasıl gidio hayat (çayımızda yudumlayalım bi yandan ) kaydirigubbakcemile3:içelim:

hüp hüp hüp:kahve: biraz soğumuş ama neyse kaydirigubbakcemile3

napiim cnm,mandalina soyuyodum bende.. aşkım yarın bandırmadan ist. a kuzeninin nikahına gidicek..ve içim inanılmaz sıkılıyo sabahtann beri.nefes alamıyorum sanki. kötü bişiler hissediyorum :gitme: Allah korusun
sen napıyosun cnm, senin ki nasılmış.?

hayırdr cnm ya niye kötü hissediosunki :uhm: ...bnmkide napsın bugn görüştük bebek yüzlümle yani msnde çok özlemişm çok :asigim::asigim::asigim:

mrb kızlar... bugun yenı telefon almak ıcın bakındımda bulamadım bırsey =( sizler ne yapıyorsnuz? cay ıccem bıde bırazdan once yemek bulasıkları ama bugun epey gec vakte kaldık =)

mrb kızlar... bugun yenı telefon almak ıcın bakındımda bulamadım bırsey =( sizler ne yapıyorsnuz? cay ıccem bıde bırazdan once yemek bulasıkları ama bugun epey gec vakte kaldık =)

cnm bizde çay içioduk on41 imle sende katıl bize kaydirigubbakcemile5.....hangi model bakıosun telefon cnm ?

dualrım hep onunla zaten cnm.. işin kötüsü içim ne zmn kötü olsa illaki bişiler olmuştur..:gitme: böyle olmasa kendi kuruntum dicem. ondan daha çok sıkılıyorum..neyse iyi düşüneyim, Allah a emanet hepsi opuyorumnanaktan

ellerine sağlık cnm.. normalde çay sevmem ama senin ki papatyayla birleşince güzel olmuş :kahve: hüp hüp

ohh banada çay dışardan geldim içim üşüdü resmen..şimdi de melemen çekti canm yapıp hopp mideme indirdimalkisalkisalkis

X