Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

özel bi nedeni yok canım.. odamın her yanında tuğra resmi mevcut.. masaüstümde,telefonumda hayatımın her alanında eksik etmediğim bi amblem

Anladim canim. Cok guzel ve ozel bir amblem gercektende. Benimde hosuma gidiyor. Bi akrabam oturma odasina kocaman bir sekilde boyadi. Cok hos oldu.

Aklima birsuru guzel fikir geliyor simdi wall sticker deyince :))
Bi sure sonra kalkiyor ama. Ben bi odaya yapmistim bi sure sonra kalkti.

nasıl kalktı canım :uhm: onlar çıkmıyor biliyorum ben.. yapışkanları çok kuvvetli.. şekilli olanların ki ama.. düz rulo halindekiler çıkıyor bi süre sonra.:1ninca:

nasıl kalktı canım :uhm: onlar çıkmıyor biliyorum ben.. yapışkanları çok kuvvetli.. şekilli olanların ki ama.. düz rulo halindekiler çıkıyor bi süre sonra.:1ninca:

Canim benim kullandigimin yapiskani yoktu. stickeri arkasindaki kagittan cikarip oylece yapistirmistim. Yani oyle olmasi gerektigini yaziyordu.

tmm işte canım.. yapışkan dediğim yani kendinden yapışkanlı.. bi arkadaşım 2 seneye yakın oldu yapıştıralı,hala duruyo hiç atma yapmamış.. :uhm: arada atabiliyor demek ki.. aman boşver.. atanı sende yapıştır :dance:

cankız bluzun ve kemerin çok şık olmuş canım...

saol lahanam tsk ederimm opuyorumnanaktan

mrb kızlar benimde çok oynayasım var valla
cankız diğer topikte yorum yazdım çok beğendim çok hoş olmuşun eşarbında ayrı bi güzel

saol cnmm daha guzelleri senin olsun a.s.

Bende isterim valla. Guzelligini yakindan gormek lazim birde :nazar:[/COLOR][/B]

estafurullah hemsom yaa.. :kedi: asil bakan gozler guzeldirra.s

cankız kemerine bayıldımm :lepi::lepi:

tsklerr opuyorumnanaktan

çok hoş olmuşssun cnm
maşallah fiizk de güzel olunca böyle yakışıyor işte giyilen

bu örtüyü nasıl bağlıyorsun cnm ya bana anlatırmıısın?gömlek falan giyincede çok yakışıyor çok beğeniyorum ama yapamadım bir türlü

saol canimm cok tesekkur ederim.. baglamasi cok basit kiza.s

1. esarbi herzamanki gibi ucgen olarak katliyosun, uclarini birbirine yakin bi sekilde tutuyosun ve basina ortuyosun
2. ceneden igneliyosun ( dilersen yanlara ve basinada igne atabilirsin kaymasin diye)
3. uzun kalan uclarini bogazindan dolayip arkadan esarbin altindan dugumluyosun..

bu kadarcik yani .. insallah anlata bilmissimdir kaydirigubbakcemile2vereliniortaka.s

selam canlarrr opuyorumnanaktan

cankızım yine yakıyorsun maşallah :nazar:

tsklerr caniiima.s.

cankız gercekten ne söliyim bilmem ki nazar değmesin çok şık olmuşsun,hemen kendimi hayal ettim doğrunca deniycem valla.....
tabi fil gibi halimle nası olcaksa bunlar bana,o kemerle sumo güreşçileri gibi olurum ancak.......:)))))
ama sana çok yakışmış......

cok tsk ederimm fistikk.. tabi tabi dogurunca denersinn birazda kilolari attinmi hic biseyin kalmaz benim gibi oluverirsin kaydirigubbakcemile3

cankız yine çok tatlısın cicim opuyorumnanaktan

saolll cnm hijyenimmm opuyorumnanaktan

saol lahanam tsk ederimm opuyorumnanaktan

saol cnmm daha guzelleri senin olsun a.s.

Bende isterim valla. Guzelligini yakindan gormek lazim birde :nazar:[/COLOR][/B]

estafurullah hemsom yaa.. :kedi: asil bakan gozler guzeldirra.s

tsklerr opuyorumnanaktan

saol canimm cok tesekkur ederim.. baglamasi cok basit kiza.s

1. esarbi herzamanki gibi ucgen olarak katliyosun, uclarini birbirine yakin bi sekilde tutuyosun ve basina ortuyosun
2. ceneden igneliyosun ( dilersen yanlara ve basinada igne atabilirsin kaymasin diye)
3. uzun kalan uclarini bogazindan dolayip arkadan esarbin altindan dugumluyosun..

bu kadarcik yani .. insallah anlata bilmissimdir kaydirigubbakcemile2vereliniortaka.s

[]

cnm boğazına dolama kısmını yapamıyorum sanırım,bi kere mi yoksa önde birleşiyo benimkiler anlamadım gitti
tam üçgen olacak şekilde mi katlıyorsun örtüyü

benim kızçe kalktı tilki uykusu bununki:emir_bebek:

X