Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

4111268141180.jpg

canım boyun uzunsa ve düz giymeyi seviyorsan ben bu sene moda olan düz taban uzun çizmeleri çok beğeniyorum..

hani bazılarında püskül var bazılarının da üstleri geriye kıvrılıyor onlardan alkisalkisalkis

başıyazmalım benm botumdan mı bahsediyorsun =) ewet çok güzel oluo eteklerle pantolanlarla hemde çok rahat saolsun sözlümün d.günü hediyesiopuyorumnanaktan:asigim:

canım o tezgah hani akerin olduğu hiza war ya 19 mayıs caddesinde..şimdi ordan tren yolu tarafına yürürken ilk sola gir sokağa girdiğin sağ tarafta Sistemgöz hastanesi war hemen onun önünde zaten o sokağa girdiğinde sağ taraftaki eşarpçı bi o wr o sokakta zaten..ama aker,arancıaipıerre cardın cachareller arkada tezgahçının olduğu yerde aklında olsun

bulamazsan beni ara ben seni götürürüm canım benmopuyorumnanaktan

başıyazmalım benm botumdan mı bahsediyorsun =) ewet çok güzel oluo eteklerle pantolanlarla hemde çok rahat saolsun sözlümün d.günü hediyesiopuyorumnanaktan:asigim:

canım o tezgah hani akerin olduğu hiza war ya 19 mayıs caddesinde..şimdi ordan tren yolu tarafına yürürken ilk sola gir sokağa girdiğin sağ tarafta Sistemgöz hastanesi war hemen onun önünde zaten o sokağa girdiğinde sağ taraftaki eşarpçı bi o wr o sokakta zaten..ama aker,arancıaipıerre cardın cachareller arkada tezgahçının olduğu yerde aklında olsun

bulamazsan beni ara ben seni götürürüm canım benmopuyorumnanaktan

oyy datlum görmüşsün sağol canım..

tamamdır aklıma yazdım yarın inmek istiyordum ama eşim evde bakalım nasıl olcak..

yardımın için teşekkürler birgün beraber gezelim inşAllah..opuyorumnanaktan

oyy datlum görmüşsün sağol canım..

tamamdır aklıma yazdım yarın inmek istiyordum ama eşim evde bakalım nasıl olcak..

yardımın için teşekkürler birgün beraber gezelim inşAllah..opuyorumnanaktan

herzaman canım benm ineriz tabi ben muhakkak giderim bi dolaşırım paracığım warsa durmam alırım:umursamaz:

talyacım hoşgeldin nerelerdesin sen yoksun hiç..=(

cokacimcoookcokacimcoook yarasın canımmkaydirigubbakcemile3

ALLAH tamamına erdirsin canım az da değilmiş sürea.s.
inşallah süper geçer nişanın,erken ama düğün ne zaman

eyvahlar olsun bu soru bu kadar çabuk mu başlıyo yaaaakannehir
ama ben daha uzun sürer sanıyordum
neyse neyse tarih belli değil daha biraz para biriktircez hazırlıklar olacak filan en erken nisan sonu mayıs başı

tamam canım ama işte ben ekleyemyorum bu msnin eyiluğunden (ananem olsa öyle derdi eyiluğunden=iyiliğinden yani kötülüğünden) yani msn bozuk kaydirigubbakcemile3 düzelince görüşürüz inaşllah.Şeniz

X