Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

elbise neyse de üstüme aldığım şey süper 19liraya baya dizimde pardesü gibi kemerli fln bişey:hooray:nişanlımla arkadaşım vardı nası şaşırdılarlülülülülülülülülülülülü
marka görünce hep sanıyo ki çok para veriyorum hiç değil hep ucuzlarının yerini bilip alıyorum haberi yok

süpersin yaa:lepi:

neler aldın zarife yine yha... maşallah bi nişan dersin alışveriş yaparsın bi ucuz buldum der alırsın... biri sana dur desin :):):)

italyan eşarp nasıl oluyor ben anlamadım
bi de lahana o elbisenin içine ne giycen
bence düz renk daha güzel olur eşarp olarak

hani şu beş tl lanlar varya belki bir yerde denk gelmişsindir .onları diyoruz...

ben geldimmmm
karalahana akerden olan mavi tonlu tam uymuş bence şık durur.
s

evet sanırım o en iiyisi...

canlandıralım topiği:sm_cool::sm_cool:

ALINTI YOKK:eek:klava:

çok şıksın zarifecik...
ya kıslar resmin üzerine böle kocaman kk ,işte kadınlar kulubü falan yazsakdamı çalarlar acaba....

karalahana elbiseni çok beğendim..ayrıca degrade tarzındaki eşarpta çok uygun bence..yok istedin bişeyi bulamazsan,elbiseyi bana gönder ben onu bi şekilde giyerimmkaydirigubbakcemile3

mızmızım bak çok ihmal ediyorsun bizi:eek:klava:
nerelerdesin sen özledik valla...
canım ya bir elbisenin hemde senin için lafı bile olmaz...Şeniz

slm kızlar bende testtürlüyüm
sohbetinize benide alırmısınız ?
zarifecik le tanıştık :roflol:

kendimi tanıtayım 24 yaşındayım iki oğluşum var bursadayım ev hanımıyım buyrunnnnnnnnn
biri 4 aylık :ecrin_bebek:
diğeri 3.5 yaşında :emir_bebek:

kendimi tanıtayım 24 yaşındayım iki oğluşum var bursadayım ev hanımıyım buyrunnnnnnnnn

Allah bağışlasın ablacım,Bursaya çok gelmek ıstıyorum ama hiç kısmet olmadı.mafoldumben

bizde bursadayiiiiz tabi türkiyeye gittikce, Allah bagislasin ogulcanlarinikaydirigubbakcemile3

naber kizlaaaaaaaar. delikafadulden
of ben hazirlaniyorum valla, ne giysem diye bakiniyorum
bugun arkadasimin abisinin kinasi var
yarinda dügünü var
off su ne giysem derdi beni öldürecek yaaaaaaaaa kötükedihüso

sorma canim sorma yarin bir degil 2 dügün var önce birine sonra digerine gidicez

X