Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

canlar ,arkadaş yatıya geldi..o yüzden bakamıyorum k.k ya :çok üzgünüm: aklım burda kalıyo yaa..çok dedikodu yapmayın :mymeka:

talyaa aileler böyle ben de babamı ikna edene kadar uğraştım epey şimdi en iyi arkadaşım uğraşıyo kolay gelsin

canım ben o cesareti bulamıyorum kendimde işte... kuruyorumda kuruyorum... anlaşamazsak dönecek biryerim olmamasından korkuyorum arkamda destek olabilecek...

zarifecik tatlı uykular canım
xxtalyaxx Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olur inşallah ama bu süreçte aileler sebebiyle birbirinizi yıpratmayın önemli olan o en yakın zamanda tüm problemler çözülür inşallah

efet canım sende biliyosun bunu çok takıyor bizimkiler... çok saçma ama takıyorlar işte... bide eğitim durumu var varda var yaniii...

tahmin ettim canım..benim sözlümde başka milletten Allahtan babam sorun etmedi..o tek şunlardan olmasın dedi sadece anlamışsındır...
canım yumuşarlar merak etme en azından tanısınlar bi

zarifecik tatlı uykular canım
xxtalyaxx Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olur inşallah ama bu süreçte aileler sebebiyle birbirinizi yıpratmayın önemli olan o en yakın zamanda tüm problemler çözülür inşallah

saol canım inşallahh.. dengeyi sağlayamıyorum bazen... çok üzüyor sonrada kendime kızıyorum...

tahmin ettim canım..benim sözlümde başka milletten Allahtan babam sorun etmedi..o tek şunlardan olmasın dedi sadece anlamışsındır...
canım yumuşarlar merak etme en azından tanısınlar bi

anladım canım... inşallah yumuşarlar ama çok uzun sürmesinden korkuyorum...bu arada tanıyorlar aynı işyerindeyiz sabah akşam beraber gidip geliyoruzz...ama yakıştıramıyorlar... olmaz diyorlar dallas gibiyiz valla

X