Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

zarifecik ortalıgı yıkmısın yine ne yaramazsın sen öle bıcır bıcır bişesin bi yerinde dur 2 dakikaakaydirigubbakcemile

sampuan hoş geldin tatlım maşallah erkenden 2 cocouk sahibi olmusun Allah analı babalı etsin yavrucuklarını

herkese ii akşamlar opuyorumnanaktan

zarife ayni ben gibi carsidan geri kalmiyon bakmayinki su siralar bir yere cikmiyom :KK43: zaten param yok bu bir her gün aksama kadar okuldayim bu iki
ama calisiyorum maasimi alim öbür ay cikarim yine carsi pazar gezmeye heyyyyt :)

bende hoşgeldin isterim bende bende :icecream:
zarifecikcik mango koton ve adilışık outletleri çok iyi oluyor katılıyorum üçkuruşa dünyayı alıyorsun.ben zaten birşeye kolay kolay çok para vermemya (çeyiz dışında kaydirigubbakcemile3)
kimse bana etek modeli tavsiye etmemiş küstü ben senağlama

Yarın çizme almaya gidicem kafam çokk karışık,siyah topuklu bi model ıstıyorum ama bılmıyorum tam ne istediğimi de ya.:sinifsinif:Umarım sonradan pişman olacağım bişeye paraları bayıp gelmem:KK43:

model önerısı olan varmı kıslarr...

sampuan hoş geldin tatlım maşallah erkenden 2 cocouk sahibi olmusun Allah analı babalı etsin yavrucuklarını

herkese ii akşamlar opuyorumnanaktan[/QUOTE]

hoşbulduk cnm saolasın
evde kalcam diye çok korktum 19 umda vardım kocaya :roflol:

Yarın çizme almaya gidicem kafam çokk karışık,siyah topuklu bi model ıstıyorum ama bılmıyorum tam ne istediğimi de ya.:sinifsinif:Umarım sonradan pişman olacağım bişeye paraları bayıp gelmem:KK43:

model önerısı olan varmı kıslarr...

canım boyun uzunsa ve düz giymeyi seviyorsan ben bu sene moda olan düz taban uzun çizmeleri çok beğeniyorum..

hani bazılarında püskül var bazılarının da üstleri geriye kıvrılıyor onlardan alkisalkisalkis

nişan hazırlığıııı senin fotolara baktım canım çok şık olmuşsun maşallah
sen nasılsın daha nişan bitti rahatlamadan düğün hazırlığına mı başlayacaksın

X