Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

canım be mekanları burdan yazmak reklam olucaksa sana zahmet ve paylasmak ıstersen özelden yazarmısın şimdiden teşekkürlera.s.

Bu kış herşeyın uzunu moda,eskıden uzun bişey bulamazdık giymek için şanslıyız o açıdan.

Son düzenleme:
zarifecik çok hoşsunŞenizama sen yinemi zayıfladın ne yaaa..
bacakların kırılcak gibi duruyo evlenince iyileşcen herhaldekaydirigubbakcemile2

çıtı pıtı zarifecik seni görünce hey gidi gençlik diyesim geliyo nidensenaniknanik eee yokmu baska buluşmak isteyennnklava:

duuur nereye bee bu saatte ve bu soğukta:mymeka:
dışarıya çıkta gör gününükötükedihüso

naber kizlaaaaaaaar. delikafadulden
of ben hazirlaniyorum valla, ne giysem diye bakiniyorum
bugun arkadasimin abisinin kinasi var
yarinda dügünü var
off su ne giysem derdi beni öldürecek yaaaaaaaaa kötükedihüso

o herkes burda ne güzel zarife arkadaş bak bu zayıflık ii değil az balık etli ol benim gibi bir dirhem bin ayıp örtermiş benden söylemesi kardeş tavsiyesi(kedi uzanamadığı ete.....) a.s.

kız seni bugün ne giydinde gördüm kotun harika sana öm de yazdım ama burdan acil soriim dedim kızım o kotun markası fiyatı nedir, modeli nedir???? acil cevap ver bende alcam hemde aynından bananeeeeeeeee :icecream:

karalahana elbiseni çok beğendim..ayrıca degrade tarzındaki eşarpta çok uygun bence..yok istedin bişeyi bulamazsan,elbiseyi bana gönder ben onu bi şekilde giyerimmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…