Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

yorulmuşum oyhhh ne var ne yok nasılsınız bakalım:kahve:

zarifecim işe giderken maaşımı verirken ekonomide canlılık olsun git biraz harca die alırdım o günler aklıma geldii kadın milleti var oldukça her zaman canlanır ekonomikaydirigubbakcemile3

kizlar ben simdi kuaföre gidicem, biyik aldiracam ayiptir söylemesi. kac haftadir aldiramiom arkadasi bekliyordum beraber gidelim diye, artik acayip rahatsiz oldum yaaa, yakinda pala remzi diye hitap edebilirsiniz bana :roflol: yada pala sultan :roflol: :roflol: ay güldüm kendimeee offf :roflol:

kizlar ben simdi kuaföre gidicem, biyik aldiracam ayiptir söylemesi. kac haftadir aldiramiom arkadasi bekliyordum beraber gidelim diye, artik acayip rahatsiz oldum yaaa, yakinda pala remzi diye hitap edebilirsiniz bana :roflol: yada pala sultan :roflol: :roflol: ay güldüm kendimeee offf :roflol:

hahhaayyy allah iyiliğini versin emi:roflol::roflol::roflol:
kendin almıyon mu kız arkadaşını beklersen sen tabi pala sultan olursunkaydirigubbakcemile3
hadi git aldırda kurtul niye kadınlarda çıkar bilmem kii
kökünü kurutcan kötükedihüso

hahhaayyy allah iyiliğini versin emi:roflol::roflol::roflol:
kendin almıyon mu kız arkadaşını beklersen sen tabi pala sultan olursunkaydirigubbakcemile3
hadi git aldırda kurtul niye kadınlarda çıkar bilmem kii
kökünü kurutcan kötükedihüso

valla bacim hic sorma, $u kIL tüy derdinden ben biktim, bunlar bikmadi :eek:klava:. kadin olmak ne zorrrrrrrrrrrrr kötükedihüso

valla bacim hic sorma, $u kIL tüy derdinden ben biktim, bunlar bikmadi :eek:klava:. kadin olmak ne zorrrrrrrrrrrrr kötükedihüso

ayy ben allahtan erkek olmamışım diyorum:roflol::roflol::roflol:buna da şükür erkekleri düşünsene bazıları acayip kıllı oluyonaniknaniknaniknaniknaniknanik
halimize şükredelim tabi olmasa iyi olur emme nedek:sm_cool:

X