Tesettüre Dair Herşey... Buyurun Sohbetimize...

bikini bölgesi ve koltuk alti cokkkkkkk aciyor yaaa, nasil alistircam agdaya yada epilasyona bilimiyorumm kafamçokkarıştı

canım ben koltukaltımı alıştırdım yavaş yavaş..2. alışım daha. almadan önce pudra sürüyorum. çekecekken de gerdiriyorum.bide küçük küçük kes bezlerini öyle uyuşuyo..ama bikini bölgesi için bişi diyemicem..onu ben beceremedm:bbo:

neyse kızlar benden bu gecelık bukadar :)) daha sonra tekrar gorusuz burayıda mekan eylıyeyım barı :)

hepinizi öptümmm :KK66:

iii geceler asiyecim..bende agda hiç yapmadım hele kendim hiç yapmam ben son 3 yıldır epilatörle alıorum koltukaltı ve bikini bölgemi ve tüylerim oldukça azaldı cılızlaştı bide karınca yumuurtası yağı kullanıorum çok faydasını görüorum tawsiye ederim kızlar

iii geceler asiyecim..bende agda hiç yapmadım hele kendim hiç yapmam ben son 3 yıldır epilatörle alıorum koltukaltı ve bikini bölgemi ve tüylerim oldukça azaldı cılızlaştı bide karınca yumuurtası yağı kullanıorum çok faydasını görüorum tawsiye ederim kızlar

bende makinayla alamadm cnm..bi kere etimi sıkıştırdım :bbo: bi daha elime almadm karar verdim ağdaya başlıcm diye..

hmm evt ya karinca yumurtasi yagirnin kremi var bnde, türkiyeden almistim. daha dogrusu kizkardesim almisti.
sapik gibi kullanmiyom haa hiccc :1shok:
kullaniyim bence onu

ewet canım ölede bi risk war ama gerdireceksin alırken hassas kısımları agda zor gelirse bak dene bunuda..

ağdayı kendin mi yapıosun yoksa kuafördemi

ewet canım ölede bi risk war ama gerdireceksin alırken hassas kısımları agda zor gelirse bak dene bunuda..

ağdayı kendin mi yapıosun yoksa kuafördemi

yok kız :kedi: utanırım gidemedm .. o yüzden kendi başıma kaldı.. iyi kötü almaya çalışıyorum.. malum bölgeyi de alabilsem mahallenin çocuklarına çikolata dağıtıcam delikafadulden

yok kız :kedi: utanırım gidemedm .. o yüzden kendi başıma kaldı.. iyi kötü almaya çalışıyorum.. malum bölgeyi de alabilsem mahallenin çocuklarına çikolata dağıtıcam delikafadulden

adak da süppermiş he bende mahallenin kızı sayılırım çikolata isterim..he hiç sorma ben çok utanırım yaa:kedi:

X