• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettür(etek ,gömlek ,elbise ,eşarp )44,46,40beden

o kadar israrla almak istiyorum ki o gazla biraz zayıflasam da fena olmaz :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bak birsürü eşarp var ,1.sayfadan bir bak ...arancıa var ,aker var bir tane ,ronasera var ,oçok tatlı duruyor başta aklında bulunsun

kot etek ihtiyacim yok şimdilik de bakiyim diyorum yine de çıkarsa bişey diye :)

Hanımlar cuma ,pazertesi kargo günü ...eşarplar ,tunikler elbise gömlek ,beyendikleriniz varsa yardımcı olurum ;)

Hanımlar bu elbisede mükemmel ..kaçırmayın 46numara 55tl ,eşarp ta çok tatlıdır ,

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 48
  • $image.jpg
    $image.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $image.jpg
    $image.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 40
..................

Canim su onu düğmeli fiyonklu elbiseyi beğendim ama tam anlayamiyorumki o düğmeli yeri onu mi arka simi digertarafininda foto şunu çekebilir misin başka acilardan yakin görüntüsünün istiyorum ama fiyati 20 TL te olursa alirim yoksa zahmet edip ugrasmayin

Canim su onu düğmeli fiyonklu elbiseyi beğendim ama tam anlayamiyorumki o düğmeli yeri onu mi arka simi digertarafininda foto şunu çekebilir misin başka acilardan yakin görüntüsünün istiyorum ama fiyati 20 TL te olursa alirim yoksa zahmet edip ugrasmayin

Yok cnm benim mümkün değil ;)elbise kullanılmamış ,birkere yarım saat giydim okadar ..100liraya aldım ben onu 2ayonce ;)

Hanımlar bu elbise.yi kaçırmayın ,100liraya almıştım ,kilo verince üstümde bol durdu ondan satıyorum ..55tl

takas yapmıyor musun şimdi:)

Paki canım ,ürünlerine baktım kendime göre bişiyler bulamadım :50:bak takas yapmıyorum ama bu elbise gerçekten hem kalitelidir hemde üstte çok iyi duruyor ,hiç tereddüt etme al ,parası çook makul ,yarım saat giydim sadece ,2ayönce 100ealdım ,indirimdeydide ,yoksa daha pahalı bir elbiseydi ,

Hanımlar ,elbiselere eşarp hediye edicem ,elbiseler çok kaliteli kaçırmayın

Hanımlar bu ürünler satıldı ,yarın veyahut pazartesi kargoya verilicek ...alanlara hayırlı uğurlu olsun

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $image.jpg
    $image.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 35
  • $image.jpg
    $image.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 50
Back