Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Ben de

Akşam okumuştum Pare yazmamışım Allah kabul etsin

Iron Butterfly arkadaşimin niyetine okudum bagişladim rabbim kabul etsin inşallah amin
MssPARE

Iron Butterfly canım niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnn MssPARE

Iron Butterfly niyetine okudum bağışladım Rabbim kabul etsin inşallah
MssPARE

Iron Butterfly niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah MssPARE

Iron Butterfly niyetine okudum Allah kabul etsin MssPARE

Iron Butterfly niyeti için okudum.
Allah kabul etsin.
MssPARE

Iron Butterfly için okudum Allah kabul etsin. MssPARE

Iron Butterfly niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah
MssPARE

Okudum Allah kabul etsin MssPARE

Okudum Rabbim kabul etsin inşaallah MssPARE

Iron Butterfly niyetine okudum. Allah kabul etsin MssPARE

Okuduk allah kabul etsin inşallah

Iron Butterfly niyetine okudum Allah Kabul etsin MssPARE

Iron Butterfly niyeti için için okudum Allah kabul etsin

MssPARE
Bende kendi niyetime okudum MssPARE 'mmm
Kızlar sizlerden de Allah razı olsun inşallah çok şükür hayırlı haberi aldık Rabbim kimin ne derdi duası varsa kabul etsin inşallah

Kızlar sizlerden de Allah razı olsun inşallah çok şükür hayırlı haberi aldık Rabbim kimin ne derdi duası varsa kabul etsin inşallah
Sağlıkla Hayırlı kolaylıkla vaktinde kucağına alırsın inşallah, birlikte dua etmeye devam

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok sevindim bir kez daha yazayım ❤Rabbim umudunuzu kaybetmeyin yeter ki benle olun diyor ya ben duayı geri çevirmem sadece zamanı vardır der ve imtihan eder duası kabul olmuş kul sevinci yaşayın diyorum her zaman Rabbim herkese böyle mutluluklar yaşatsın

Çoook sevindim kuzum Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah benimde kabul olmasını beklediğim tek duam İnşallah bir gün bende böyle bir mesaj yazabilirim

Iron Butterfly niyeti için okudum
Allah kabul etsin inşallah
MssPARE

Okudum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…