Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Aktif Lora ve fatoxd için okumalarımı tamamladım. Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah.
Allah sizden de razı olsun emekleriniz için teşekkür ederim.
benim aralık ayında bir sınavım olduğu için bu listeye katılamayacağım teşekkür ederiz MssPARE

Allah basarili kılsın inşallah zorlastirmasin kolaylıkla sınavını verir sonucunu alırsın canım❤

LISTEMIZ KAPANDI

Arkadaşlar dualarımız ve listemiz böyle olucak Allah izin verirse Pazartesi okumalara başlayacağız arada iki kişiye okumalarimiz olucak

LISTEMIZ de yeni üyeler var hem onlar için hem genel tekrar olsun

Liste bitene kadar günlük okumalarimiz olucak o gün sıra kimdeyse duaları Esmayi okuyup arkadaşımızın niyetine bağışlayacağız

Okumaları lütfen düzgün ve gününde okuyalım geciktirmeden..
3 gün okuma yapmayan okundu etiketi yapmayan gruba ve bildirimlere dönmeyip sitede olan arkadaşları listeden çıkarıcam

Listenin yarısın da çıkacaksanız okumalara katılım yapmayacaksanız lütfen ne kul hakkı ne vebale girmeyin

Olur da bir durum olursa hastalık yada başka ciddi durumlar lütfen özelden yazın ki haberim olsun nasılsa telden giriyoruz zor bir durum değil

Pazartesi saat 10 gibi paylaşım yapicam inşallah o güne kadar Allaha emanet olun

Bismillahirrahmanirrahim

33 defa okuyoruz
“Subhânallâhi ve’l-hâmdü lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhu ekber ve lâ hâvle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-aliyyi’l-azîm.”

Anlamı:
Allah bütün noksan sıfatlardan münezzehtir, bütün hamdler ona mahsustur. Allah'tan başka ilah yoktur, Allah en büyüktür. Azamet sahibi Yüce Allah'tan başkasında güç kuvvet ve kudret yoktur.

70 defa okunucak

Ya Bediassemavati Vel Ard "

Anlamı
eşi ve benzeri olmaksızın yarattıklarını örneksiz ve maddesiz yaratan, hayret verici alemleri yoktan var eden anlamına gelmektedir.

100 defa okuyoruz

"La ilahe illallahül melikül hakkul mübin..."
Anlamı ..
Mülk sahibi Melik, hak ve varlığı birliği apaçık Mübin olan Allah’ta başka hiçbir ilah yoktur...

100 defa okuyoruz SEÇILEN ESMA

Bir tane Esma secimi size ait olucak

Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE Etiket yapmayı unutmayın

Yarın saat 10 a kadar okumaları bitirelim lütfen

Efnanl

E ezgisel

A Ada-Anne

YagmurSendeanlarsn

HejaR12

Peeves

kunfeyekun__

MoonfacedMom

MoonfacedMom 2 niyet

Iron Butterfly

zeyno genc

Freddy

Lidlaylim

C Cittaslow

@selin18

MMorsalkimm

Nevreste

penyez83

MssPARE

Bonus

Nur61_

mucizemm27

Life light

nursevdi

B blueandblue

simliask

G Gunduzguzell1

Aktif Lora

PiXiEE

mesirmacunu

ordinary

Hayalkuran

Arkadaslar herkese merhaba yeni gordum ben bu basligi, ben de 1 ay olucak urtiker geciriyorum hala da gecmedi anjiodem seklinde bu sure zarfinda acil servis dermatalog ve enfeksiyon doktoruna gittim hala da sifa bulamadim.
Tum vucutta tum gun seyreden asiri kasinti ve kirmizi dokuntuler oluyor. Bu arada kortizon ve alerji hapi kullaniyorum.
Sifa bulmak sagliga kavusmak icin hangi ayetleri okuyayim?
Rabbim safi ismiyle tum hastalara sifa versin ins

Rabbim şifalar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…