Katılmıcam
okudum ikisi içinde
Allah basarili kılsın inşallah zorlastirmasin kolaylıkla sınavını verir sonucunu alırsın canım❤Aktif Lora ve fatoxd için okumalarımı tamamladım. Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah.
Allah sizden de razı olsun emekleriniz için teşekkür ederim.
benim aralık ayında bir sınavım olduğu için bu listeye katılamayacağım teşekkür ederizMssPARE
amin inşallah sizde hakkınızı helal edin bizlereAllah basarili kılsın inşallah zorlastirmasin kolaylıkla sınavını verir sonucunu alırsın canım❤
Helal olsun canım benimamin inşallah sizde hakkınızı helal edin bizlere
Katılırım canım dün de belirtmiştim hepsinde olurum
Oyke mi dün o kadar çok bildirim geldi ki yeni liste bide devam eden liste gözden kaçırmışım canım kusura bakmaKatılırım canım dün de belirtmiştim hepsinde olurum
Sorun yok canım benim doğrudur dün çok yoğundu burası ben bile dua okunacak arkadaşları zar zor buldumOyke mi dün o kadar çok bildirim geldi ki yeni liste bide devam eden liste gözden kaçırmışım canım kusura bakma
Hepinize teşekkür ederim. Allah hepimizin dualarını kabul etsin. AminAktif Lora ve simliask okumalarimiz bitti eksiğiniz yok Rabbim dualarını kabul etsin inşallah dualarımızı kabul etsin inşallah
Rabbim şifalar versin inşallahArkadaslar herkese merhaba yeni gordum ben bu basligi, ben de 1 ay olucak urtiker geciriyorum hala da gecmedi anjiodem seklinde bu sure zarfinda acil servis dermatalog ve enfeksiyon doktoruna gittim hala da sifa bulamadim.
Tum vucutta tum gun seyreden asiri kasinti ve kirmizi dokuntuler oluyor. Bu arada kortizon ve alerji hapi kullaniyorum.
Sifa bulmak sagliga kavusmak icin hangi ayetleri okuyayim?
Rabbim safi ismiyle tum hastalara sifa versin ins
Allah razi olsun sizlerden. Hangi ayetleri okuyayim beni de yonlendirirmisiniz bilgisi olanlar, tum hastalara dua edicemRabbim şifalar versin inşallah
Kuranda geçen şifa ayetleri var bol bol okuyabilirsin bol dua edebilirsinAllah razi olsun sizlerden. Hangi ayetleri okuyayim beni de yonlendirirmisiniz bilgisi olanlar, tum hastalara dua edicem
saolasin donus yaptigin icin.Kuranda geçen şifa ayetleri var bol bol okuyabilirsin bol dua edebilirsin