Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende katılıyorum canım@hayatzor45 dular böyle bakın inceleyin
mucizemm27
@MMorsalkimm
@selin18
Kızlar mesaj yazmıştınız yeni gruba ekleyin diye gördünüz mü bilmiyorum ekleyim mi katılacakmısiniz gruba
Tamma canım ekliyorum listeyeAktif Lora arkadaşıma okudum
Rabbim kabul etsin AMİN
MssPARE
Rabbim senden de razı olsun
Yeni duaya katılmak isterim
Yeni listede varmısın canım
Evet canım varımYeni listede varmısın canım
Ekleyim canım niyetini ve Esmayi özele yazabilirsinAktif Lora ve simliask niyetlerine okudum Rabbim kabul etsin inşallah MssPARE
Yeni listede ben de olmak isterim tekrardan
MssPARE m okudum Allah razı olsun hepinizden, Rabbim hakkımızda hayırlı olan dualarımızı kabul etsinHanımlar bugün listemiz bitiyor Rabbim dualarımızı kabul etsin...inşallah duası kabul olmuş kullar oluruz ve sevincimizi yine burda paylaşırız
Bir hatam kusurum olduysa hakkınızı helal edin
Yeni duaları paylaşıcam bugün katılmak isteyenlerle devam ederiz inşallah katılmak istemeyen arkadaşlarla başka dualar da buluşuruz...
Rabbim bizi dualarda buluşturdu inşallah ahirette peygamber efendimizin sancağı altında da buluşursun
Bugün iki kişiye okuma yapacağız
Duası okunucak arkadaşlar
Aktif Lora
Birinci sıradaki arkadaşımız
Aktif Lora
Arkadaşımızın niyeti
Allahım ruhumuzu kalbimizi temiz tutmamıza yardım et. Zamanın fitnelerinden sana sığınıyoruz. Beni ve ailemin imanımızı artır çocuklarımı kuran ve peygamberimizin ahlaki üzere yetistirebilmeme yardım et. Verdiğin nimetlere binlerce şükürler olsun amin.
Bİsmillahirrahmanirrahim
33 defa okunucak Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr
Anlamı..
Allah'tan başka ilah yoktur. O birdir, ortağı yoktur, mülk ona aittir, hamdler de ona layıktır, her çeşit hayır O'nun elindedir. O her şeye kadirdir.
100 defa okunucak "Allahümme ecirna minennar."
Anlamı...
"Allah'ım, bizi cehennem ateşinden koru."
100 defa okunucak SEÇİLEN ESMA
...Ya Kuddûs (cc )....tertemiz, pak, kusurdan arınmış”Allah'ın (c.c) bütün eksik ve noksanlıktan münezzeh olan..hatadan, gafletten, âcizlikten, her türlü eksiklikten uzak, bütün kemâl sıfatları üzerinde toplamış, bütün övgülerin üstünde olan anlamına gelir
Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...
Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE Etiket yapmayı unutmayin
Yarın saat 10 a kadar okumaları bitirelim lütfen
Nevreste
PiXiEE
@YagmurSendeanlarsn
Niqu
@Peeves
mesirmacunu
Nur61_
G Gunduzguzell1
@Freddy