Tesbih 📿

Ama katılmasam daha iyi biraz farklı bir donem geçiriyorum abdest yönünden içim rahat etmiyor.

Cuel
@sibell13
H M
Life light
M Maviayyy
@kelebekk47
@Pasiflora25
hasbeee
Noona_noona
Magnifiaque
lalegul52
Ocalh
ftemiz
Umut_2019
umudum58

S sibellcim Allahim Sibel kuluna hayirli merhametli güzel ahlaklı biriyle senin rızan icin dunya ve ahiretlerini guzellestirecekleri kolaylasticaklari hayirli bir yuva kurmasini nasip et hayirlisiyla anne olmayi nasip et Amin

Hergun 100 er kez ,
Subhânallâhi velhamdulillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber, Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini cekiyoruz inşallah..

Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.

Okudum ben Allah kabul etsin inşallah

Cuel
@sibell13
H M
Life light
M Maviayyy
@kelebekk47
@Pasiflora25
hasbeee
Noona_noona
Magnifiaque
lalegul52
Ocalh
ftemiz
Umut_2019
umudum58

S sibellcim Allahim Sibel kuluna hayirli merhametli güzel ahlaklı biriyle senin rızan icin dunya ve ahiretlerini guzellestirecekleri kolaylasticaklari hayirli bir yuva kurmasini nasip et hayirlisiyla anne olmayi nasip et Amin

Hergun 100 er kez ,
Subhânallâhi velhamdulillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber, Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini cekiyoruz inşallah..

Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.

Sibel arkadaşıma okudum allah kabul etsin

Cuel
@sibell13
H M
Life light
M Maviayyy
@kelebekk47
@Pasiflora25
hasbeee
Noona_noona
Magnifiaque
lalegul52
Ocalh
ftemiz
Umut_2019
umudum58

Hergun 100 er kez ,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…