Tesbih 📿

Ismim Hatice 🤗
Yarabbim hayırlısıyla bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip et. Sen bu yolda kimseyi eli boş çevirme. Evladı olmayan evladı olsun diye uğraşan bütün anne baba olmak isteyen kardeşlerimizin dualarını kabul et bu yolda uğraşan ailelerin yardımına sen koş rabbim evlat için ugrasmak çok zor sen kimseyi bu zorlukla tek başına bırakma borcu olanlara borcunu ödemeyi hastalara şifa ver kimin ne hayırlı duası varsa sen kabul eyle aminn aminn aminnn🤲
Okuyorum inşallah 🌹

arkadaşlar bilgi alabilirmiyim nasıl okuyoruz
Hergun 100 er kez ,
Subhânallâhi velhamdulillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber, Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini cekiyoruz inşallah..
her gün sıradaki kişiye 🤗

Hergun 100 er kez ,
Subhânallâhi velhamdulillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber, Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini cekiyoruz inşallah..
her gün sıradaki kişiye 🤗
tamam benide eklermisiniz.

Cuel Cuel duası 🤲. Adım elif. Kızlarımı sabırla ve sağlıkla büyütebilmemi nasip etsin Rabbim. Evlerimizden sağlık huzur,bereket eksik olmasın. İşlerimizden helal kazançlarımızın bereketlenmesini borçlarımızı ödeyebilmemizi nasip etsin Rabbim.

O

Hergun 100 er kez ,

🌺Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.🌺

Cuel Cuel
S sibellcim
H M H M
Life light Life light
M Maviayyy
Yadee Yadee
Aktif Lora Aktif Lora
hasbeee hasbeee
Noona_noona Noona_noona
Magnifiaque Magnifiaque
lalegul52 lalegul52
Ocalh Ocalh
ftemiz ftemiz
umudum58 umudum58

Hergun 100 er kez ,

🌺Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.🌺

Cuel Cuel duası 🤲. Adım elif. Kızlarımı sabırla ve sağlıkla büyütebilmemi nasip etsin Rabbim. Evlerimizden sağlık huzur,bereket eksik olmasın. İşlerimizden helal kazançlarımızın bereketlenmesini borçlarımızı ödeyebilmemizi nasip etsin Rabbim.
ben okudum Cuel Cuel arkadaşımızın ne duası dileği varsa Rabbim kabul etsin :dua:

X