- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum hasbeeeDua listemiz
Cuel
sibell13
M -Misk-
H M
Life light
M Maviayyy
Yadee
Aktif Lora
Magnifiaque
hasbeee
Noona_noona
lalegul52
Ocalh
İsmim Hasibe
Allah'ım bütün günahlarımı bağışla senin rızanı kazanmayı peygamber efendimiz s.a.v şefaatine nail olmayı nasip eyle. Yeniden hamile kalıp hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip eyle. (amin)
Hergun 100 er kez ,
Subhânallâhi velhamdulillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber, Ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm zikrini cekiyoruz inşallah..
Yüce Allah'a hakkı ile tevekkül et. Düşün ki; Alemleri yoktan var eden Şanı Yüce Allah için her şey çok kolaydır. Allah kuluna kafidir. Allah'a dayanan ve sığınan boşa düşmez. Her şeyin sahibi olan Yüce Allah'a tevekkül ve teslimiyet ile gözyaşı ile hüzün ile yönel. Göreceksin ki Allah kuluna yeter.
Kızlar YANLIS YAZDIM PASİFLORADAN SONRAKİ ARKADASA OKUDUM İKİ KERE OKUDUM YAZMIŞIMAktif Lora Duam ; ismim Ayse Allah'ım bana ve aileme hayır kapılarını ac dayanamayacağımız acıyla bizi sınama sana sıgındım Sen den istiyorum. Rabbim Annem e şifa ver ömrünü hayırla bereketlendir yakında alacaği sonuclar temiz ciksın sen bizi korktuğumuza uğratma Amiin...
Noona_noona duanı yazarmisin
Allahım senden başka gidecek kimsemiz yok bizi yolundan ayırma,günahlarımızı bağışla. İbadetlerimi düzenli yapabilmem için nefsimi terbiye et. Kızıma iyi bir anne olup onu iyi bir şekilde yetiştirmeyi nasip eyle.,hayırlı bir evlat olsun inşallah. Bizleri tüm hastalık,kaza ve belalardan koru. İçinde bulunduğumuz sıkıntının hayırlısıyla çözümünü sağla. Evlerimizden bereketi eksik etme. Hayırlı kararlar aldır. Amin inşallah
Okudum bende insallahAllahım senden başka gidecek kimsemiz yok bizi yolundan ayırma,günahlarımızı bağışla. İbadetlerimi düzenli yapabilmem için nefsimi terbiye et. Kızıma iyi bir anne olup onu iyi bir şekilde yetiştirmeyi nasip eyle.,hayırlı bir evlat olsun inşallah. Bizleri tüm hastalık,kaza ve belalardan koru. İçinde bulunduğumuz sıkıntının hayırlısıyla çözümünü sağla. Evlerimizden bereketi eksik etme. Hayırlı kararlar aldır. Amin inşallah
Sıra yarın sende canim duanı yarın yazarsinsıra bendemi