- 13 Haziran 2011
- 12.648
- 7.687
Arkadaşlar Merhaba, siteyi uzun zamandır takip ediyorum, yeni üye oldum. Klişe olacak ama buraya konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. Bundan yaklaşık 4 yıl önce eve giderken bi çocuk beni durdurdu. İlgimi çektiniz biraz konuşalım, tanışalım mı fln dedi. Bende tabi ki hayır dedim.O da hemen kötü niyetli olduğumu düşünme, adımı söyleyim bi araştır dedi adını soyadını söyledi. Facebooktan baktım. Herkesin kafasında beğendii hayal ettiği bir profil vardır ya benim için tam olarak öyleydi. Çok beğenmiştim ama evlilik niyetim yoktu, okuluma devam ediyordum ve görüşmenin caiz olmayacağını düşünerek mesaj fln göndermedim. O zamandan beri arada bir bakıyorum, artık evlenmeyi planlarımın içine dahil ettim ve beğendiğim için mesaj falan atmalı mıyım sizce. saçma mı olur. Okulum bittiği için sürekli isteyenler falan oluyo, Sizce ne düşünür hakkımda??
hayatımda boyle saçmalık duymadım...ne dıceksın cocuğa "sen muhtemelen her gördugun kıza asılan bı tıptın kı eve gıderken durdurdun benı 4 SENE ONCE.....o gunden berı arada senıın proflı yokluyorum boşta kalırsam aklımda olsun dıye...gel tanışalım mı dıceksın vallahı pes