Tesadüfen karşılaştık, geleceğim olur mu?

bende benzeri yaşayıp hiçç iletişim kurmamıştım :) korktum yani birazda hırlı mı hırsız mı diye :)

Ise bide su acidan bakalim, ben esimle 4 yil once tanismiyordum. Şimdi evliyiz. Farzedelim ki faceden iliski guncellemesi yapmayi sevmeyen bir ciftiz ve o mesaj biranda kocama geldi... ne hissederim? Bence damdan duser gibi mesaji doseyecegine biraz da bunu düşün.

Caiz geçerli demek. Kızcağız caiz değil derken uygun olmaz demek istwmiş hemen dini sanmayalım:)

Sen bence cidden sevsen dört sene nası durcan boşver kaderinse tekrar karşılaşırsın:KK66:

sadece ilk sayfayı okudum sizin düşüncenize saygı duyuyorum fakat şöyle de bir şey var adam eğer unuttuysa seni sen kendini nasıl açıklayacaksın hani 4 yıl önce söylemiştin ben hep takip ettim mi diyeceksin canım hani eğer mesaj atacaksan bunlara ne cevap vereceğini falan da düşün ve ne olurr gelişmeleri yaz takipteyim çok ilgimi çekti

Mesaj atma bence direk ekle hayatın da biri varsa kabul etmez yoksa eder falan. Resmin olsun tabiki seni tanısın o değil de dört yıl nedir ya vallahi bravo :)

Hadi hadi ekle de haber ver merak ettim valla

Bi sohbetiniz falan olsa,yada bir arkadasliginiz degil 4 sene 10 sene gecsin bir mesaj atar hal hatir sorardiniz,gidisata gore bakardiniz.
Ama 4/ sene once yolda durdurup tanusmak isteyen biri ne kadar cisdiyetsizse, 4 yil sonra mesaj atmak ondan da garip bir durum olur.
Siz isteyenleri degerlendirin iyisimi

Adam çok garip.Kimse sokakta bir kızı durdurup ''merhaba tanışalım mı ? '' demez.Diyorsa da sadece o kıza demez.
Ayrıca yahu ne diyeceksiniz ''merhaba ben 4 sene önce sokakta tanışalım mı dediğin kız'' mı ? Geçmiş bitmiş artık belki ertesi gün mesaj atmış olsaydınız bir şeyler olabilirdi ama 4 senede neler neler değişmiştir.Adam sizi hatırlamaz bile.

Sen 4 senedir rahibe gibi yaşayıp sonra gidip onu buluyorsan, senin değerini bilmesi gerekir.
Hatta çok romantik bence.
Anlayana.

Caiz değil derken evlenmeyi düşünmüyorken gezmek flört etmek bana göre değil. Bu benim düşüncem. Sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla evlenmemiş.
Kaderinde o yazılmışsa olur zaten hakkınızda hayırlısı olsun

Ben o kızım die mesaj atmayın sizde. İnstagramdan filan ekleyin, görürse hatırlar belki gerisi ona kalmış. Ama hiç bir yol mantıklı gelmedi bana.

Okul arkadaşınız, iş arkadaşınız olsa ne bileyim bir yerden selamlaşan tanışan az buçuk sohbeti olan insanlar olsanız at mesaj derdim. Ama dört sene önce on dakika görüp beğenmiş, tanışalım demiş. O dört yılda bir gün bilemedik bir hafta ekler mi diye beklemiş düşünmüştür. Sonra belki yolda başka kızları beğendi aynı şeyi dedi, belki de demedi ama yine de beğendi yani birilerini. Hadi en iyimser açıdan bakıyorum bu dört senede sevgilisi olmadı, olduysa da ayrıldılar falan diyelim ama dört sene de seni çoktan unutmuştur.

Arkadaşlar Merhaba, siteyi uzun zamandır takip ediyorum, yeni üye oldum. Klişe olacak ama buraya konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. :KK3: Bundan yaklaşık 4 yıl önce eve giderken bi çocuk beni durdurdu. İlgimi çektiniz biraz konuşalım, tanışalım mı fln dedi. Bende tabi ki hayır dedim.O da hemen kötü niyetli olduğumu düşünme, adımı söyleyim bi araştır dedi adını soyadını söyledi. Facebooktan baktım. Herkesin kafasında beğendii hayal ettiği bir profil vardır ya benim için tam olarak öyleydi. Çok beğenmiştim ama evlilik niyetim yoktu, okuluma devam ediyordum ve görüşmenin caiz olmayacağını düşünerek mesaj fln göndermedim. O zamandan beri arada bir bakıyorum, artık evlenmeyi planlarımın içine dahil ettim ve beğendiğim için mesaj falan atmalı mıyım sizce. saçma mı olur. Okulum bittiği için sürekli isteyenler falan oluyo, Sizce ne düşünür hakkımda??:KK22:
4 yıldır mı adamın profiline bakıyorsunuz bence hiç caiz değil :)

Bence direkt ekle yada selam falan yaz illa kendini hatirlatman getekmiyor.zaten yeteri kadar dikkatini cekmissen o seni hatirlar yada hatirlamazsa konusma devam ederse gidisata gore soylersiniz yada soylemezsiniz.bana kalirsa soylemeyin erkeklerin bundan anlayacagini sanmiyorum

X