• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesadüf olabilir mi?

M I N E R V A

İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻‍♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
3.615
9.650
88
İyi geceler hanımlar,

Bugün içim içimi yedi, kemirdi resmen. Geçen hafta cumartesi akşam saatlerinde bana bir telefon geldi bilmediğim bir numaradan ve arayan kadındı. İsmim misal Zeynep olsun. Konuşma şöyle;

Ben: Alo.

Karşı taraf: Zeynep.

Sesi bir arkadaşıma benzettim ama numarası kayıtlı telefonumda ve bir buçuk-iki ay oldu görüşeli o yüzden, ekrana baktım tekrar isim yazmayınca şaşırdım.

Ben: Buse sen misin? Sorusundan sonra karşı tarafta sessizlik oldu, birkaç kez daha Buse falan dedim.

Karşı taraf: Zeynep, dedi tekrar.

Ben: Evet, benim. Buse sen misin, diye sordum.

Karşı taraf: Zeynep... sessizlik oldu burada biraz, bir duraksadı karşı taraf ve sonra, ben Uludağ Üniversitesinden arkadaşım Zeynep'i aramıştım, yanlış oldu galiba, dedi ve kapattı.

O an görüşmenin üzerinde çok durmadım. Ev curcuna gibiydi; çocuklar tepiniyor, başım çatlayacak gibi ağrıyor, çenemdeki kist enfekte olmuş çenem davul gibi şişmiş onun acısı ve üstüne hastalığın getirdi halsizlikle üzerinde durmadım. Büyük olasılıkla o an eve yıldırım düşse totomu kaldırmazdım yerimden. Neyse efendim, çenemdeki enfeksiyon dün gece soğan yardımı ile aktı ve rahatladım. Sanırım beynim sonrasında çalışmaya başladı ve bugün birden aklıma bu konu geldi bir hafta üstüne. Şeytan mı dürttü nedir, bilmiyorum. Şimdi şöyle ki ben Bursa'da neredeyse UÜ'nin dibinde oturuyorum. Adım da şahsın söylediği isim. Ses tonu, duraksamaları ve kararsızlığı bir garip geldi.

Acabalar bugünden beri kafamın içinde dönüp duruyor. Nasıl bir tesadüf anlamadım ve bir ihtimal geldi konduramadım ama Kemal'im yapmaz diyenlerden değilim. Kimseye o derece güvenmem. Evden işe, işten eve gider gelir ama kendi şirketleri gün içerisinde boynuzlanabileceğim kadar serbest ve rahat bir işi var. Kendi aramızda da her şey gayet iyi ve normal ama bu yok yapmaz, dedirtmiyor. Gerçekten bu konuda hiç kimseye güvenmiyorum. İhtimal dahi veremeyeceğim kimler kimler eşlerini aldattı çevremde. Hayatta huyum değildir ve nefret ederim ama telefonlarımızda şifre var ve şifreleri biliriz. Dedim ki gece telefona bakacağım, numarayı telde arayacağım. Ne oldu dersiniz; saat 8.30 civarı eşimin telefonu düştü. Ben ekrana falan bakmadım, çocukları yatırmaya çıkarıyordum. Az önce elime aldım bir baktım ekran çalışmıyor. Işığı yanıyor, ekran aşağı yukarı titreyip duruyor ve bir şey görünmüyor. Şimdi bana akıl verin, mantıklı fikirlerinizi paylaşın lütfen.

Öyle geçip eşimin karşısına, sen beni aldattın mı diye sormam. Büyük olasılıkla erkeklerin %99.9 gibi inkâr eder ve öyle bir şey varsa da öğrenme ihtimalim yerle bir olur. Bir şey varsa elbet ortaya çıkar diyorum, içim içimi kemirse de sabırlı ve soğukkanlı bir insanım. Tam bir poker yüzüyümdür yani. Kendimi doldurup gaza getirmek istemiyorum ama boynuzu yediysem o boynuzu eşime de, karşı tarafa da takar felekleri şaşana dek çeviririm. Böyle işte içim şişti hanımlar ya, bir el atın. Tesadüf müdür?

Bu derece suphe birinin sizi aramasi ve adinizi soylemesi mi???
Esiniz sizi aldatsa, aldattigi kadin ne diye sizi arasin?
Bana boyle bir telefon gelse biri beni mi işletmeye calisiyor acaba derim ennnn fazla.
Birinin beni işletip işletmeyeceğini de düşündüm ama yok, kimse beni işletmez. Öyle bir arkadaş çevrem yok yani. Bilmiyorum Cirilla, numarayı teyit etmek için bir arkadaşımı eşinin sevgilisinin aradığını adını söyleyip, yanlış aradım diye kapattığını biliyorum. Kadın 3 sene sonra aldatıldığını öğrendi. Beş senelik bir ilişkiymiş.

Benim aklıma eşiniz dışında, daha özel bir durum geldi.
Aile ve akrabalarda görüşmediğiniz birileri var mı?
Ya da sizden saklanan bir şey olabilir mi?
Yok ki, herkes bana karşı fazlasıyla açık ve nettir. Akrabalarımda da çok az insan da numaram vardır ve olan veya olmayan hepsi beni sever. En azından sever diye biliyorum.

Bu olanlardan eşinizin aldatma olasılığını nasıl çıkardınız? Şahsen olayı oraya bağlayamadım evet kimse yapmaz diye birşey yok ama bu konuyu eşinize bağlamak bence biraz fazla kuruntu gibi geldi

Yok ki, herkes bana karşı fazlasıyla açık ve nettir. Akrabalarımda da çok az insan da numaram vardır ve olan veya olmayan hepsi beni sever. En azından sever diye biliyorum.
En son böyle saçma telefonlar aldığımda ailemle daha doğrusu annemle alakalı büyük bir sır öğrendim, o aklıma geldi nedense.
Neyse ki numara elinizde, whatsapp dan ekleyip fotoğrafına bakın ya da internetten kime kayıtlı bir öğrenmeye çalışın derim.

En son böyle saçma telefonlar aldığımda ailemle daha doğrusu annemle alakalı büyük bir sır öğrendim, o aklıma geldi nedense.
Neyse ki numara elinizde, whatsapp dan ekleyip fotoğrafına bakın ya da internetten kime kayıtlı bir öğrenmeye çalışın derim.
Bugün kaydedip baktım Wp'dan tanıdığım biri değil. Ailede bir sır olsa da en son beni ararlar zaten. Çevremde de beni işletecek kimse yok. Son 1.5 senedir zaten 2-3 arkadaşımla ancak görüşüyorum. Ya aslında eşimin telefonu da kırılınca evren bana karşı gibi iyice sinir oldum.

Cok seviyorum boyle kadinlari.kemalim yapmazlardanda hakkaten gicik aliyorum. Birax konunun ustunde dur ama sikbogaz etme. Takip et yavastan
Bu Kemalim yapmaz olayı nedir, bir tek ben bilmiyorum herhalde.
Bir video, karakter ya da o tarz bir şey mi, yoksa kocacıklarına toz kondurmayan kadın betimlemesi mi?
Mazur görün sorumu, bilgisizim yani😍

Bu olanlardan eşinizin aldatma olasılığını nasıl çıkardınız? Şahsen olayı oraya bağlayamadım evet kimse yapmaz diye birşey yok ama bu konuyu eşinize bağlamak bence biraz fazla kuruntu gibi geldi
Olasılıkları eleye eleye elimde bir bu kaldı. Kuruntulu bir insan değilimdir. Fakat dediğim gibi çevremde aldatılmayan o kadar az kadın kaldı ki... ister istemez bu ihtimalde aklıma düştü.

Bugün kaydedip baktım Wp'dan tanıdığım biri değil. Ailede bir sır olsa da en son beni ararlar zaten. Çevremde de beni işletecek kimse yok. Son 1.5 senedir zaten 2-3 arkadaşımla ancak görüşüyorum. Ya aslında eşimin telefonu da kırılınca evren bana karşı gibi iyice sinir oldum.
Fotoğrafını görebildiniz yani.
Görüntü olarak ne izlenim edinebildiniz?

Ben aile sırrı derken bayağı bir türk filmi hikayesinin realitesini yaşadım mesela.
Annem evlatlıkmış meğerse, arayan kadın teyzemmiş, seslenir kapatırdı.
Ve bunlar gerçek😂😂

Cok seviyorum boyle kadinlari.kemalim yapmazlardanda hakkaten gicik aliyorum. Birax konunun ustunde dur ama sikbogaz etme. Takip et yavastan
Böyle durumlarda çok soğukkanlıyım, eşim beni aldatmış olsa içime şeytan bile kaçabilir. Yani şöyle elimde delil yoksa o delili elde edene kadar hiçbir şey çaktırmam, çat diye açarım davayı dilekçenin fotoğrafını atar, eve gelme akşama boynuz yahnisi var yazarım büyük ihtimalle.

Ben aile sırrı derken bayağı bir türk filmi hikayesinin realitesini yaşadım mesela.
Ve bunlar gerçek😂😂
Yüzü tam görünmüyor, aşağıdan çekilmiş ama klasik üniversite çağı genç bir kadın.

Benim anam da babam da, hık demiş kendi ana babalarının burnundan düşmüşler. Kardeşlerim desen öyle. Ben desem, herkesten bir şey almışım zaten gören anneme, babama, anneanneme, babaanneme, dedemlere, amcamlara, abilerime kadar benzetiyor. Başka bir sır da gelmiyor aklıma. Belki de gerçekten yanlış aradı da ne bileyim tesadüfte bu kadar...

Ve bunlar gerçek😂😂
Ay bi dk annen evlatlık olduğunu biliyo mu ? Hangi teyze ve neden seni arayıp seslenip kapatıyo ? Tövbeler olsun 😁

Yüzü tam görünmüyor, aşağıdan çekilmiş ama klasik üniversite çağı genç bir kadın.

Benim anam da babam da, hık demiş kendi ana babalarının burnundan düşmüşler. Kardeşlerim desen öyle. Ben desem, herkesten bir şey almışım zaten gören anneme, babama, anneanneme, babaanneme, dedemlere, amcamlara, abilerime kadar benzetiyor. Başka bir sır da gelmiyor aklıma. Belki de gerçekten yanlış aradı da ne bileyim tesadüfte bu kadar...
Benimki bayağı roman tadında, hala anlatırken gülerim falan.
Mesleğime dönsem, senaryo yazıp filmini onaylatsam gişe rekorlarlı kırar tam salya sümük, zengin aileye satılan anne hayatı.
Ama benim için ciddi komik bir durum😂😂
20 li yaşlarımda arayan bir kadın sebebiyle anlatılmak durumunda kalınmıştı bana.
Neyse, elendi sır meselesi.

Genç bir kadın olması işi eşinize yönlendirdi.
Eşinizin mesleği gereği bir yerde yolları kesişmiş falan olabilir mi peki?
Üniversite öğrencisi ya da genç bir kadınla rahatça tanışacak, arkadaş edinebilecek bir yapı ya da alana sahip mi eşiniz?

Ay bi dk annen evlatlık olduğunu biliyo mu ? Hangi teyze ve neden seni arayıp seslenip kapatıyo ? Tövbeler olsun 😁
Ahahaha, konuyu hiç etmeyeyim😂
Bilenler sadece annem ve babam, hayatımızda başka kimse bilmiyordu.
Annem kim olduklarını da bilmiyordu, bu aramalar sayesinde bulundu falan.
Gayet bilinçli şekilde, para karşılığında satılan bir çocukmuş annem.
Özellikle gizlenmiş ama duyunca çok gülüp, annem adına çok sevindim.
Öyle anneanne ve dedem vardı ki, herhalde öz annem babam öyle sevmedi bizi, nur içinde yatsınlar.
Varları yokları bizdik, annem de sefa içinde biricik bir hayat yaşamış, ne iyi insanlarmış:)

Ahahaha, konuyu hiç etmeyeyim😂
Bilenler sadece annem ve babam, hayatımızda başka kimse bilmiyordu.
Annem kim olduklarını da bilmiyordu, bu aramalar sayesinde bulundu falan.
Gayet bilinçli şekilde, para karşılığında satılan bir çocukmuş annem.
Özellikle gizlenmiş ama duyunca çok gülüp, annem adına çok sevindim.
Öyle anneanne ve dedem vardı ki, herhalde öz annem babam öyle sevmedi bizi, nur içinde yatsınlar.
Varları yokları bizdik, annem de sefa içinde biricik bir hayat yaşamış, ne iyi insanlarmış:)
Ay ne acayip ya 😊 Neyse Allahtan güzel bir aileye gelmiş anne. Hatta daha mı iyi olmuş ne :KK53:

Benimki bayağı roman tadında, hala anlatırken gülerim falan.
Mesleğime dönsem, senaryo yazıp filmini onaylatsam gişe rekorlarlı kırar tam salya sümük, zengin aileye satılan anne hayatı.
Ama benim için ciddi komik bir durum😂😂
20 li yaşlarımda arayan bir kadın sebebiyle anlatılmak durumunda kalınmıştı bana.
Neyse, elendi sır meselesi.

Genç bir kadın olması işi eşinize yönlendirdi.
Eşinizin mesleği gereği bir yerde yolları kesişmiş falan olabilir mi peki?
Üniversite öğrencisi ya da genç bir kadınla rahatça tanışacak, arkadaş edinebilecek bir yapı ya da alana sahip mi eşiniz?
Ya bir teyze neden yiğenini böyle bir şekilde arar durur ki? Enteresan gerçekten. Ben de yazabilsem (ilhamlarım nerede alemde bilmiyorum) yazıyorum ama sizin ki tam yeşilçam gerçekten 😅 Gületim mi, üzüleyim mi bilemedim.

Eşimin işi evimize çok yakın yani üniversite öğrenci yerleşkesi burnumuzun dibinde. Bizi öğrencilerden ayıran tek şey Bursa-İzmir yolu. Yani evet kesinlikle tanışma ihtimali var. Zaten ben bile orada bir kafeye gittiğimde eşimin geçtiğini veya ben geçerken nir mekanın önünde eşimin arabasını görüyorum. Hani tesadüfler garip anlıyor musunuz? Uludağ Üniversitesi hadi biraz ileride 1-2 km ama öğrenciler hep bu tarafta yaşıyor. Nüfusun çoğunluğu öğrenci yani. Eşimi öyle biri olarak hayal edemiyorum ama asla yapmaz demem. Ben o lafı abim için söyledim beş dakika sonra aldattığını öğrendim. Yavaş yavaş çevremdeki kadınların aldatıldıklarını duyuyorum. Hepsinin eşini tanıyorum, aldatacak karakterde seğil dersin ama karaktersiz işte.

Ya bir teyze neden yiğenini böyle bir şekilde arar durur ki? Enteresan gerçekten. Ben de yazabilsem (ilhamlarım nerede alemde bilmiyorum) yazıyorum ama sizin ki tam yeşilçam gerçekten 😅 Gületim mi, üzüleyim mi bilemedim.

Eşimin işi evimize çok yakın yani üniversite öğrenci yerleşkesi burnumuzun dibinde. Bizi öğrencilerden ayıran tek şey Bursa-İzmir yolu. Yani evet kesinlikle tanışma ihtimali var. Zaten ben bile orada bir kafeye gittiğimde eşimin geçtiğini veya ben geçerken nir mekanın önünde eşimin arabasını görüyorum. Hani tesadüfler garip anlıyor musunuz? Uludağ Üniversitesi hadi biraz ileride 1-2 km ama öğrenciler hep bu tarafta yaşıyor. Nüfusun çoğunluğu öğrenci yani. Eşimi öyle biri olarak hayal edemiyorum ama asla yapmaz demem. Ben o lafı abim için söyledim beş dakika sonra aldattığını öğrendim. Yavaş yavaş çevremdeki kadınların aldatıldıklarını duyuyorum. Hepsinin eşini tanıyorum, aldatacak karakterde seğil dersin ama karaktersiz işte.
Ben aldatıldığınızı düşünmüyorum.
Fazlaca zeki, güzel çıkarımlar yapan, mantıklı bir kadınsınız.
Öyle bir şey olsa başka yerden hissederdiniz bence.
Tanışmış ama yüz verilmemiş ya da kendince saplantılı duruma gelmiş genç bir kadın olabilir.
Ya da uzaktan uzağa beğenisi olan ama evli olduğunu öğrenince kendini yine tutamayan biri.
Malum gençlik kanı delidir, herkes akıllı oturaklı da değil.
Bu senaryo da bir seçenek:)

Back