ben iki aydır düzenli kullanıyorum.
benim bacaklarımdaki lekeler eminim hiç kimsede yoktur, daha öncede buraya yazmıştım zaten
neyse lekelerim baya açıldı veeeeeeeeee en önemlisi tüylerimin çok ince çıktığını farkettim.
bacaklarımı alalı 24 gün oldu, normalde yaz günü bu sıcakta bundan çok daha fazla çıkması lazımdı.
ama şimdi çok güzel. hiç çıkmadı demiyorum, yine çıkıyor ama seyrek ve yer yer ince tüyler, yine arada kalınlarda var tabi yok değil.
yani bir anda mucize olmayacağını bende biliyorum, ama ilk defa bir şeyi bu kadar düzenli kullandım.
daha da kullancam. biogreen markasını tavsiye ederim, çünkü ben ikinci şişede başka marka aldım, onda lekelerde o kadar iyi sonuç göremedim.
şimdi tekrar üçüncü şişe olarak biogreenin aldım. bakalım bu şişede bitsin ondan sonra yine yazarım gelişmeleri.
ayy herkes memnun ya çok heveslendim ben de alcam
Kizlar bu yag nasil kokuyor? Bende alerjik astim varda agir kokulu seyler beni oksuruk krizine sokuyor. :18:
Aynen memnun olanlar var özellikle leke konusunda memnunlar zaten biz bayanların en korkulu rüyası lekeler.Al canım valla işe yaramasa bile çok güçlü nemlendirme özelliğine sahip. Hücre yeniliyor yaşlanmayada karşı. Benim annem 48 yaşnda ve 30 lu yaşlardaki bayanların cildi gibi cildi var maşallah
Kizlar bu yag nasil kokuyor? Bende alerjik astim varda agir kokulu seyler beni oksuruk krizine sokuyor. :18:
yaa yay ya ya yaaaaaaaaaaaa bu yagın ismi ne bende kullanmak istıyorum banada soyleyın nasil birsey nasil kulnncam
canım yağımızın adı ozonlanmış kantaron yağı.
o saydıklarıma çok iyi geliyormuş.
bende bacağımdaki batık lekelerime kullanıyorum.
sevgili akhlys :)
bana bu yağı geçen yıl izmirde karşıyaka da bir aktar tavsiye etmişti, adam broşürünü vermişti.
ben ozamanlar birkere internetten araştırmıştım ama üzerinde durmamıştım.
bugün o broşürü buldum tesadüfen, KIZ MEĞERSE ADAMIN TAVSİYE ETTİĞİ YAĞ SENİNKİYMİŞ :)))
bak broşürde ne yazıyor:
açık ve kolay iyileşmeyen yaralar
yanıklar
güneş yanıkları
tırnak mantarı
bel ve boyun fıtığı
eklem ağrıları
sivilce ve sonrasında cilt bakımı
sedef egzama
rahatlama amaçlı masajlar
kanamaların durdurulması.
VE arkadaşlar bu yağı dünyada sadece türkiye üretiyormuş bu firma yani: biogreen.
hiç biryere bulamazsanız internete yazın kendi sitesinden alın.
canım ben ankarada lokman hekimden 14 tl ye aldım pazartesi günü.
50 ml. benim yağın rengi kırmızı. diğer marka pembe gibiydi. ama bu daha etkili geldi bana.
durun bakalım şu şişede bitsin de.ona göre dönerim yine size.
açık ve kolay iyileşmeyen yaralar
yanıklar
güneş yanıkları
tırnak mantarı
bel ve boyun fıtığı
eklem ağrıları
sivilce ve sonrasında cilt bakımı
sedef egzama
rahatlama amaçlı masajlar
kanamaların durdurulması.
canım merhaba bende ankaradayım nerden aldın bana bıldırırsen cok mutlu olurum. nasıl kullanıyorsun bır de bu. tsk ederım :)
evet ozonlanmış kantoron yağı kullanıyorum kırmızımsı bir renk. Valla bende netten hücre yenileyici olduğunu okudum yani böyle bir etki göstermesine inanın bende çok şaşırdım. Başka bişide kullanmadım ayaklarıma ki etki etsin diyeyim. Çok şaşkınım bende. Kaç ay oldu ayağımdaki kıllar hala çıkmadı tüy olarak çıktı:26:
peki bu yağı sürekli mi sürüyorsunuz, sürmeyi bıraktıgınızda eski haline dönmesin :26:
Ay benimde saç dibimde yıllardr geçmeyen bir egzama var ölüyorum kaşıntısından kepek gibide dökülüyor utanç vericiNe ilaç kullandysam geçmedi ilaç kullanınca geçior bıraknca 2 güne tekrar başlıor. Şuan deli gibi kaşınıyorum sürsemmi kantoron bilemedim sonuçta kılları inceltti ya
evet ya bi de beyaz beyaz dökülüyo çok kötübenimkine ilaç da etki etmiyo ya bi losyonu var sürdüğümde açık yaraya kolonya dökmüş gibi yanıyo ama geçirmiyo hiç onu kullanmıcam artık yağı kesin alıcam karar verdim de saçıma sürsem mi bilemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?