• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesadüf eseri tüylerimden kurtuldum

ben iki aydır düzenli kullanıyorum.
benim bacaklarımdaki lekeler eminim hiç kimsede yoktur, daha öncede buraya yazmıştım zaten
neyse lekelerim baya açıldı veeeeeeeeee en önemlisi tüylerimin çok ince çıktığını farkettim.
bacaklarımı alalı 24 gün oldu, normalde yaz günü bu sıcakta bundan çok daha fazla çıkması lazımdı.
ama şimdi çok güzel. hiç çıkmadı demiyorum, yine çıkıyor ama seyrek ve yer yer ince tüyler, yine arada kalınlarda var tabi yok değil.
yani bir anda mucize olmayacağını bende biliyorum, ama ilk defa bir şeyi bu kadar düzenli kullandım.
daha da kullancam. biogreen markasını tavsiye ederim, çünkü ben ikinci şişede başka marka aldım, onda lekelerde o kadar iyi sonuç göremedim.
şimdi tekrar üçüncü şişe olarak biogreenin aldım. bakalım bu şişede bitsin ondan sonra yine yazarım gelişmeleri.

Hadi ya çok sevindim canım valla işe yaradığına:16: Bi ben daha düzenli kullanamadım ya okadar üşengecimki hiç bi şeyi düzenli yapamıorum:9: En son kantoron yağım bozulduydu bu sefer senin dediğin markadan alıp düzenli kullanmıa geçim bari. Ben yüzüme düzenli kullanıyordum sadece cildimin rengi yerine gelmişti sağlıklı bir görünüme kavuşmuştu. Göz altımdaki lekeye özellikle kullanim.Fiyat nekdr acaba senin yağının canım bide rengi falan nasıl doğrı yağı alim

ayy herkes memnun ya çok heveslendim ben de alcam :46:

Aynen memnun olanlar var özellikle leke konusunda memnunlar zaten biz bayanların en korkulu rüyası lekeler.Al canım valla işe yaramasa bile çok güçlü nemlendirme özelliğine sahip. Hücre yeniliyor yaşlanmayada karşı. Benim annem 48 yaşnda ve 30 lu yaşlardaki bayanların cildi gibi cildi var maşallah:nazar:

Kizlar bu yag nasil kokuyor? Bende alerjik astim varda agir kokulu seyler beni oksuruk krizine sokuyor. :18:

Valla kokusu tarif edilemez böyle deniz suyuna katılmış arap sabunu gibi kokuo :D:D

Son düzenleme:
Aynen memnun olanlar var özellikle leke konusunda memnunlar zaten biz bayanların en korkulu rüyası lekeler.Al canım valla işe yaramasa bile çok güçlü nemlendirme özelliğine sahip. Hücre yeniliyor yaşlanmayada karşı. Benim annem 48 yaşnda ve 30 lu yaşlardaki bayanların cildi gibi cildi var maşallah:nazar:

:nazar: maşşallah nazar değmesin :1: leke yönünden de sorunlu olduğum için her türlü karlıyım zaten :32: :27:

Kizlar bu yag nasil kokuyor? Bende alerjik astim varda agir kokulu seyler beni oksuruk krizine sokuyor. :18:

evet keskin bir kokusu var, bana göre normal ama benim kardeşim de hassastır kokulara o sevmiyor.
almadan bir koklayın derim ben.
şu da var, ben iki marka kullandım birisi çok hafif kokusu diğeri ona göre fazla.
hafif olan yağın rengi de pembe gibi.

sevgili akhlys :)
bana bu yağı geçen yıl izmirde karşıyaka da bir aktar tavsiye etmişti, adam broşürünü vermişti.
ben ozamanlar birkere internetten araştırmıştım ama üzerinde durmamıştım.
bugün o broşürü buldum tesadüfen, KIZ MEĞERSE ADAMIN TAVSİYE ETTİĞİ YAĞ SENİNKİYMİŞ :)))
bak broşürde ne yazıyor:
açık ve kolay iyileşmeyen yaralar
yanıklar
güneş yanıkları
tırnak mantarı
bel ve boyun fıtığı
eklem ağrıları
sivilce ve sonrasında cilt bakımı
sedef egzama
rahatlama amaçlı masajlar
kanamaların durdurulması.

VE arkadaşlar bu yağı dünyada sadece türkiye üretiyormuş bu firma yani: biogreen.
hiç biryere bulamazsanız internete yazın kendi sitesinden alın.
canım ben ankarada lokman hekimden 14 tl ye aldım pazartesi günü.
50 ml. benim yağın rengi kırmızı. diğer marka pembe gibiydi. ama bu daha etkili geldi bana.
durun bakalım şu şişede bitsin de.ona göre dönerim yine size.

yaa yay ya ya yaaaaaaaaaaaa bu yagın ismi ne bende kullanmak istıyorum banada soyleyın nasil birsey nasil kulnncam

yaa yay ya ya yaaaaaaaaaaaa bu yagın ismi ne bende kullanmak istıyorum banada soyleyın nasil birsey nasil kulnncam

canım yağımızın adı ozonlanmış kantaron yağı.
o saydıklarıma çok iyi geliyormuş.
bende bacağımdaki batık lekelerime kullanıyorum.

sevgili akhlys :)
bana bu yağı geçen yıl izmirde karşıyaka da bir aktar tavsiye etmişti, adam broşürünü vermişti.
ben ozamanlar birkere internetten araştırmıştım ama üzerinde durmamıştım.
bugün o broşürü buldum tesadüfen, KIZ MEĞERSE ADAMIN TAVSİYE ETTİĞİ YAĞ SENİNKİYMİŞ :)))
bak broşürde ne yazıyor:
yanıklar
güneş yanıkları
tırnak mantarı
bel ve boyun fıtığı
eklem ağrıları
sedef egzama

VE arkadaşlar bu yağı dünyada sadece türkiye üretiyormuş bu firma yani: biogreen.
hiç biryere bulamazsanız internete yazın kendi sitesinden alın.
canım ben ankarada lokman hekimden 14 tl ye aldım pazartesi günü.
50 ml. benim yağın rengi kırmızı. diğer marka pembe gibiydi. ama bu daha etkili geldi bana.
durun bakalım şu şişede bitsin de.ona göre dönerim yine size.

canım merhaba bende ankaradayım nerden aldın bana bıldırırsen cok mutlu olurum. nasıl kullanıyorsun bır de bu. tsk ederım :)

yanıklar
güneş yanıkları
tırnak mantarı
bel ve boyun fıtığı
eklem ağrıları
sedef egzama

neee egzamaya da mı iyi geliyo :53:

Neee aynen egzamaya demek ii gelio aaaaa demek elim o yüzden geçti... Bende diorum kendi kendine nasıl geçti bu diye. Kulağımdada egzama var hemen orayada kullanmaya başlayayım ben. Valla finger ben körü körüne bu yağı kullanmışım sen bu işte ilerledin prof oldun kız valla artık sen bilgilendir bizi:)) Gelişmeleri paylaşalım kızlar birbirimizle

ayy çok heyecanlandım :52: saçımda yıllardır geçmeyen egzama var çıldırıyorum kaşıntısından hiç bi ilaç da fayda etmedi :50: ne mübarek bi yağmış bu yaa :32:

canım merhaba bende ankaradayım nerden aldın bana bıldırırsen cok mutlu olurum. nasıl kullanıyorsun bır de bu. tsk ederım :)

canım lokman hekim varya hani aktarcı ordan
benim aldığım yer ise karanfilin bir arka sokağı selanik sokağın girişinde var. ordan aldım.
kullanmanın tek şartı var akşamları süreceksin yatmadan masaj yaapr gibi sürüyorum. hepsi bu :)

ayy kızlar hepiniz çok tatlısınız :)
bende broşürün yalancısıyım işte
ama bana yarayan tek yönü lekeleriim açılıyor ve tüylerim inceldi.
bide sanırım inanmak ve istikrarla kullanmak önemli.

evet ozonlanmış kantoron yağı kullanıyorum kırmızımsı bir renk. Valla bende netten hücre yenileyici olduğunu okudum yani böyle bir etki göstermesine inanın bende çok şaşırdım. Başka bişide kullanmadım ayaklarıma ki etki etsin diyeyim. Çok şaşkınım bende. Kaç ay oldu ayağımdaki kıllar hala çıkmadı tüy olarak çıktı:26:

Benim bildiğim kantaron yağının kılcal damarları daraltma özelliği vardır,bu nedenle yaralara iyi gelir derler,kıl kökleri de beslenemediği için kıllar zayıflamış olabilir,mantıklı. Ben bir kere saçıma uyguladığım yağ maskesine katmıştım,yıka yıka çıkmadı,delirdim bir daha sürmedim...

peki bu yağı sürekli mi sürüyorsunuz, sürmeyi bıraktıgınızda eski haline dönmesin :26:

Yok canım eski haline dönmüyor yani benim ayaklarm eski haline dönmedi hala aynı:ssz:

Ay benimde saç dibimde yıllardr geçmeyen bir egzama var ölüyorum kaşıntısından kepek gibide dökülüyor utanç verici:31: Ne ilaç kullandysam geçmedi ilaç kullanınca geçior bıraknca 2 güne tekrar başlıor. Şuan deli gibi kaşınıyorum sürsemmi kantoron bilemedim sonuçta kılları inceltti ya:31:

denemekten zarar gelmez heralde,tüylere bişi yapmasa bile hamile çatlakları olmasın diye kullanılabilir belki,tabi önce doktoruma sormam lazım,teşekkürler bilgiler için

Ay benimde saç dibimde yıllardr geçmeyen bir egzama var ölüyorum kaşıntısından kepek gibide dökülüyor utanç verici:31: Ne ilaç kullandysam geçmedi ilaç kullanınca geçior bıraknca 2 güne tekrar başlıor. Şuan deli gibi kaşınıyorum sürsemmi kantoron bilemedim sonuçta kılları inceltti ya:31:

evet ya bi de beyaz beyaz dökülüyo çok kötü :43: benimkine ilaç da etki etmiyo ya bi losyonu var sürdüğümde açık yaraya kolonya dökmüş gibi yanıyo ama geçirmiyo hiç onu kullanmıcam artık :63: yağı kesin alıcam karar verdim de saçıma sürsem mi bilemedim ya :23:

Son düzenleme:
evet ya bi de beyaz beyaz dökülüyo çok kötü :43: benimkine ilaç da etki etmiyo ya bi losyonu var sürdüğümde açık yaraya kolonya dökmüş gibi yanıyo ama geçirmiyo hiç onu kullanmıcam artık :63: yağı kesin alıcam karar verdim de saçıma sürsem mi bilemedim ya :23:

Ayy evet biliorm o losyonu bende kullanıyorum.Baya yakıo kokusuda bir tuhaf. Valla geçen dışardayken kaşındı kaşıdım üstüm başım kepek oldu çok utandm:5::5: biraz sürelim bakalım nolcak

Back