ben iki aydır düzenli kullanıyorum.
benim bacaklarımdaki lekeler eminim hiç kimsede yoktur, daha öncede buraya yazmıştım zaten
neyse lekelerim baya açıldı veeeeeeeeee en önemlisi tüylerimin çok ince çıktığını farkettim.
bacaklarımı alalı 24 gün oldu, normalde yaz günü bu sıcakta bundan çok daha fazla çıkması lazımdı.
ama şimdi çok güzel. hiç çıkmadı demiyorum, yine çıkıyor ama seyrek ve yer yer ince tüyler, yine arada kalınlarda var tabi yok değil.
yani bir anda mucize olmayacağını bende biliyorum, ama ilk defa bir şeyi bu kadar düzenli kullandım.
daha da kullancam. biogreen markasını tavsiye ederim, çünkü ben ikinci şişede başka marka aldım, onda lekelerde o kadar iyi sonuç göremedim.
şimdi tekrar üçüncü şişe olarak biogreenin aldım. bakalım bu şişede bitsin ondan sonra yine yazarım gelişmeleri.
Hadi ya çok sevindim canım valla işe yaradığına Bi ben daha düzenli kullanamadım ya okadar üşengecimki hiç bi şeyi düzenli yapamıorum En son kantoron yağım bozulduydu bu sefer senin dediğin markadan alıp düzenli kullanmıa geçim bari. Ben yüzüme düzenli kullanıyordum sadece cildimin rengi yerine gelmişti sağlıklı bir görünüme kavuşmuştu. Göz altımdaki lekeye özellikle kullanim.Fiyat nekdr acaba senin yağının canım bide rengi falan nasıl doğrı yağı alim
ayy herkes memnun ya çok heveslendim ben de alcam
Aynen memnun olanlar var özellikle leke konusunda memnunlar zaten biz bayanların en korkulu rüyası lekeler.Al canım valla işe yaramasa bile çok güçlü nemlendirme özelliğine sahip. Hücre yeniliyor yaşlanmayada karşı. Benim annem 48 yaşnda ve 30 lu yaşlardaki bayanların cildi gibi cildi var maşallah
Kizlar bu yag nasil kokuyor? Bende alerjik astim varda agir kokulu seyler beni oksuruk krizine sokuyor. :18:
Valla kokusu tarif edilemez böyle deniz suyuna katılmış arap sabunu gibi kokuo
Son düzenleme: