• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesadüf eseri tüylerimden kurtuldum

Ayy evet biliorm o losyonu bende kullanıyorum.Baya yakıo kokusuda bir tuhaf. Valla geçen dışardayken kaşındı kaşıdım üstüm başım kepek oldu çok utandm:5::5: biraz sürelim bakalım nolcak

bu durumu bilen bi arkadaşım var geçen gün dershanede dikkat etmedim kaşıdım üstümde de siyah tişört vardı :52: arkadaş durmuş "millet kepek sancak" diye onları temizlemeye çalışıyo canım yaa :9:

anaa doğrumu gerçekten bu kantaron yağının kılları zayıflattığı yarın hemen alıcamm :D

yara izlerine iyi geldiğini duymuştum ama bunu ilk kez duyuyorum. hatta ben onu saça iyi gelir diye bile duydum. ilginç

bu başlığı gördükten sonra farkına vardım kızlar ben kasıklarıma sürüyodum yaklaşık bir haftadır batık ve sivilce izleri için şimdi tüylerin renginin açıldığını farkettim valla bunu fark eden arkadaşa çok teşekür ediyorum tamamen genital bölgeye deneyen varmı acaba

bu başlığı gördükten sonra farkına vardım kızlar ben kasıklarıma sürüyodum yaklaşık bir haftadır batık ve sivilce izleri için şimdi tüylerin renginin açıldığını farkettim valla bunu fark eden arkadaşa çok teşekür ediyorum tamamen genital bölgeye deneyen varmı acaba

Hadi ya çok sewindim canım:16::16::16::16:

selam kızlar ben tesadüfen yaşadığım birşeyi sizle paylaşmak istedim

ayaklarımda tırnak batması olduğundan dolayı kantoron yağı kullanmamı önerdi annem. Birde nemlendirme özelliği varmış diye tüm ayağıma her gece sürdüm. Toplam 2 hafta falan kullanmışımdır. Farkettimki ayağımdaki kıllar tüy haline dönüşmüş şok oldum.Böyle bir özelliği varmı bu yağın diye araştırdım öyle birşeyde yazmıyor. benim ayak üstü ve parmaklarmdaki kıllar çok sert ve siyahtı 3 ay oldu almıyorum hala tüy halindeler. 2 hafta önce yüzümü aldım yüzümede uyguladım hala çıkan kıl tüy yok. Sizinle paylaşmak istedim

geçmiş olsun canım, ben de bir zamanlar tırnak batması problemi yaşamıştım ama sen neden tırnak batması için bütün ayağına kantoron yağı sürdün? çok ilginç geldi. ben ameliyatla kurtulabildim bu sorundan, ama şimdi podiatristler tırnak teli ile tedavi ediyorlarmış, bir de ona bak, belki lazerle de vardır tedavisi. ilaç tedavisi bende işe yaramamıştı.

Ozonlanmışsa pahalıdır da bu. Ama bi denerim kol tüylerim için.

merhaba,

öncelikle bu tesadüfü paylaştığınız için teşekkürler. Saç derisindeki egzama için benim hekim olab bir arkadaşım çam terebentin yağını kullanıyordu direkt olarak hasta deriye sürüyordu. Ayrıca şampuanların içine de karıştırıp kullanıyorlar, ben denedim, egzama için değilse bile şampuandaki zararlı kimyasalları etkisiz hale getirip saç dökülmelerini engelliyor, bu açıdan faydasını gördüm, saçım gürleşti.

geçmiş olsun canım, ben de bir zamanlar tırnak batması problemi yaşamıştım ama sen neden tırnak batması için bütün ayağına kantoron yağı sürdün? çok ilginç geldi. ben ameliyatla kurtulabildim bu sorundan, ama şimdi podiatristler tırnak teli ile tedavi ediyorlarmış, bir de ona bak, belki lazerle de vardır tedavisi. ilaç tedavisi bende işe yaramamıştı.

Tşkler canım sanada geçmiş olsun. Ya kantoron nemlendirici diye annem söylemişti bu yüzdende tüm ayağıma kullandım. yüzüme fln kullandm canım ben.

merhaba,

öncelikle bu tesadüfü paylaştığınız için teşekkürler. Saç derisindeki egzama için benim hekim olab bir arkadaşım çam terebentin yağını kullanıyordu direkt olarak hasta deriye sürüyordu. Ayrıca şampuanların içine de karıştırıp kullanıyorlar, ben denedim, egzama için değilse bile şampuandaki zararlı kimyasalları etkisiz hale getirip saç dökülmelerini engelliyor, bu açıdan faydasını gördüm, saçım gürleşti.

Merhaba.

Rİca ederim yardımcı olabildiğim arkadaşlarım olmuş burda sonuçlarını paylaştıkça onlar bende mutlu oluorm... Egzamam benim ne yaptıysam maalesef geçmedi çam terebentinde kullandım. Şimdide kına yakıorm küçüldü bölgesi ama hala tam olarak geçmior artık çekecem bi ömür sanırm napalm aman allah başka dert wermesin. İlgilendiğiniz için çok tşk ederim:16::16::16:

arkadaşlar geçenlerde bende burdan görüp aldım ozonlanmış kantaron yağı tüyler için daha tam kullanamadım burda etkisini gören kaç kişi oldu acaba

Çok ilginç yağ. Fark edenlere teşekkür :)

birkaç konudada not ettiğim yağlar oldu.yarın gidip hepsini alayım bari :) paylaşım için tşkrler işe yarar umarım

Paylaşım için teşekürler.Üşenmeden başından sonuna okudum:)Gerçekten tesadüfi bir durum olmuş fakat ben bu kantoron yağının bukadar işe yarayacağını bilmiyordum sayenizde bilgilendim ve ilk gördüğüm aktara girip alıcam tüyler için farklı bir ürün kullanıyorum ve memnunun zaten herkeste aynı etkiyi vermemesi normal tüy konusunda çünkü bünyeler farklı ama cilt lekeleri,batıklar,ve nemlendirici özelliği beni cezbetti,özellikle yüzümde sivilcelenme oldu ilginç ama d.kontrol ilacı sonrası 15 gündür kullanıyorum(5gün sonra bitecek) sivilceler doldu bunun için kullanıcam ve tabiki epilatör sonrası batıklar dilerim işe yarar buradan gelişmeleri yazarım...

Güzel konu olmuss :)
Bende alıp deniem öncelikle onu söyleeyeyiim
Küçükken düşeriz dizimiz yara olurdu falan ya dedemde bu kantaron otunun içine yagından koyar cam kenarında bekletirdi
yara olan yerlerime hep sürerdi ve gecerdi hemen yaralar iz falanda kalmazdı aklıma geldi bende yazayım dedm belki bi faydası olur :16:

hem tüyleri zayıflatıyor hem de nemlendirici özelliği var o zaman bu bir mucize olmalı :1:
bir ara fırsat bulursam denemem lazım bu kıl tüy mevzusu fena halde canımı sıkıyor artık :18:
AkhyLs çok teşekkürler bizimle paylaştığın için :16:

Ben bugün yağı aldım ve şimdi kolumun bi bölgesine denemek için sürdüm ama kırmızı renkli demiştiniz benimki renksiz gibi :26: ya da ben elime çok az damlatıp sürdüğüm için rengi pek belli olmadı heralde. inşallah işe yarar :128:

Back