• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesadüf eseri tüylerimden kurtuldum

valla hiç rastlamadım canım bilmiyorum ne için gerekli acaba:26:

ben yurt disinda kaldigim icin burda bulmam icin kendi dilimizde aramam gerekiyordu ama gerek kalmadi cunku buldum her ikisini ingilizce. cok yakinda ikisininde faydasini kesfetmek icin kulanacagim artik kelmi oluruz kil tarlasimi oluruz bilmiyorum:))

ben yurt disinda kaldigim icin burda bulmam icin kendi dilimizde aramam gerekiyordu ama gerek kalmadi cunku buldum her ikisini ingilizce. cok yakinda ikisininde faydasini kesfetmek icin kulanacagim artik kelmi oluruz kil tarlasimi oluruz bilmiyorum:))

:1::1: hadi bakalım seninde sonuçlarını merakla bekliyorum:16:

selam kızlar
konuyu bir solukta okudum tüylerim güçlendi diyen arkadaşlar
kullanmaya devam ediyor musunuz
sonuçlar nedir acaba

evet hanımlar bende durumlarınızı merak ediyorum son durumlar ne acaba:26:

yaa arkadaşlar tüy güçlenmesi diye bişey yok (tabi bünye meselesi garanti veremem)
ben nerdeyse 25 gündür kullanıyorum düzenli ve ben parmaklarımın üzerini bile alan bir insanım
bu yağı bacaklarıma sürdükten sonra kalan yağı ellerime de yediriyordum iyice.
vee öyle bir tüy güçlenmesi falan yok, hatta normal bile geldi bana.

yaa arkadaşlar tüy güçlenmesi diye bişey yok (tabi bünye meselesi garanti veremem)
ben nerdeyse 25 gündür kullanıyorum düzenli ve ben parmaklarımın üzerini bile alan bir insanım
bu yağı bacaklarıma sürdükten sonra kalan yağı ellerime de yediriyordum iyice.
vee öyle bir tüy güçlenmesi falan yok, hatta normal bile geldi bana.

bende parmaklarımı alan biriym işte parmaklarımı çok inceltmişti benimde. size bi artısı oldumu bu yağın?

bende parmaklarımı alan biriym işte parmaklarımı çok inceltmişti benimde. size bi artısı oldumu bu yağın?

sen ayak parmaklarından bahsediyordun ama, ben burda el parmaklarından bahsediyorum canım :))
yani incelme oldu tabi, öyle aman aman bişey de yok yani.

selam kızlar ben tesadüfen yaşadığım birşeyi sizle paylaşmak istedim

ayaklarımda tırnak batması olduğundan dolayı kantoron yağı kullanmamı önerdi annem. Birde nemlendirme özelliği varmış diye tüm ayağıma her gece sürdüm. Toplam 2 hafta falan kullanmışımdır. Farkettimki ayağımdaki kıllar tüy haline dönüşmüş şok oldum.Böyle bir özelliği varmı bu yağın diye araştırdım öyle birşeyde yazmıyor. benim ayak üstü ve parmaklarmdaki kıllar çok sert ve siyahtı 3 ay oldu almıyorum hala tüy halindeler. 2 hafta önce yüzümü aldım yüzümede uyguladım hala çıkan kıl tüy yok. Sizinle paylaşmak istedim

bızdede var denesemmı ya :D

:1::1: hadi bakalım seninde sonuçlarını merakla bekliyorum:16:

bulamadim ne yazikki onu:(
onun yerine lavanta aldim yanliz, onunla ile bir kur yapacakdim ve onu tam olarak ney icin kulacagimi unuttum...:S artik bir arasdirma yapmaliyim simdi..offf

Son düzenleyen: Moderatör:
bulamadim ne yazikki onu:(
onun yerine lavanta aldim yanliz, onunla ile bir kur yapacakdim ve onu tam olarak ney icin kulacagimi unuttum...:S artik bir arasdirma yapmaliyim simdi..offf

Valla lavantayı bende senin ne için kullanacağını unuttum canım:26: lavanta kürü diye netten aratırsan ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz:16:

merhaba arkadaşlar...
konuyu açan arkadaşımmmmm
ne oldu ne bitiyo ??? aksak mı kantaron yağını

merhaba. canım bayadır kullanmıyorum kantoron yağım bozulmuş almadımda. öğrenciyim zaten finaller fln derken çok ihmal ettim kendimi. ağdamı yapaym devam edecem nezle oldum iyileşmeyi bekliorm ağda için:31:

ben iki aydır düzenli kullanıyorum.
benim bacaklarımdaki lekeler eminim hiç kimsede yoktur, daha öncede buraya yazmıştım zaten
neyse lekelerim baya açıldı veeeeeeeeee en önemlisi tüylerimin çok ince çıktığını farkettim.
bacaklarımı alalı 24 gün oldu, normalde yaz günü bu sıcakta bundan çok daha fazla çıkması lazımdı.
ama şimdi çok güzel. hiç çıkmadı demiyorum, yine çıkıyor ama seyrek ve yer yer ince tüyler, yine arada kalınlarda var tabi yok değil.
yani bir anda mucize olmayacağını bende biliyorum, ama ilk defa bir şeyi bu kadar düzenli kullandım.
daha da kullancam. biogreen markasını tavsiye ederim, çünkü ben ikinci şişede başka marka aldım, onda lekelerde o kadar iyi sonuç göremedim.
şimdi tekrar üçüncü şişe olarak biogreenin aldım. bakalım bu şişede bitsin ondan sonra yine yazarım gelişmeleri.

Kizlar bu yag nasil kokuyor? Bende alerjik astim varda agir kokulu seyler beni oksuruk krizine sokuyor. :18:

Back