Sabrı yetip de okuyanların yorumlarını bekliyorum. Durumum kötü.

Tekrar Merhaba,

Ufak bi gelişme oldu durumumda iki gün önce. Mesaj atmış. Ama daha çok beni yoklar gibiydi mesajı ve sadece içini rahatlatmak ister gibiydi. En anlamli zamanlari benimle geçirmiş, bana çok alışmış her gün daha iyi anlıyomuş, her şey değişmesine rağmen bi yanı bende kalacakmış, keşke yıllar sonra tekrar hayatına girseymişim falan filan.. Sitemkar bi cevap yazdım ben de. Okulunu zaten değiştirmeyi istiyodun, umarım mutlu olursun, ben söyleyeceklerimi söyledim içimde kalan bişey yok, mutlu ol sen de, her şey güzel kalacak aklımda... gibi şeyler dedim. Teşekkürler cevap attığın için, her şey daha iyi şu an, mesaj atmamın bi anlamı yok ama biraz içim rahatladı demiş. Cevap da yazmadım.

İki gündür sürekli dönüp dolaşıp bu üç mesajı okuyorum. Çok sert ve kendini kapatan bi insan olduğu anladım, keşke bağlanmasaydım bu kadar. Her konuşmak istediğimde onun o sert duvarlarına çarptım pişman olurum ya da olmam diye düşünmeden. Her şeyi açık açık söyledim. Ama o bana şu iki mesajı atarken bile yazmış en başında "bu mesajı attığım için yarın belki pişman olurum." diye. Bana çektirdiği acıyı hala anlamamış kendi içini rahatlatmak için mesaj atıyor.

Ondan haber almaya çalışmamak için kendimi zor tutuyorum. Şu an delirmek üzereyim, buraya yazmaya karar verdim.

Yanlış anlamıcakmışım bu mesajlarını, benden bişey istemiyomuş, isteyemezmiş de zaten..

İçim çok daraldı. Nerelere gitsem napsam bilemiyorum.

Son düzenleme:
mrb.benim anlayamadığım neden biz kızlar bu kadar duygusalız ilişkimizin arkasında durup vazgeçemiyoruz bi kalemde silemiyoruz. neden erkekler zor durumda kalınca hemen kaçma ilişkiyi bitirme taraftarı oluyorlar anlamıyorum... barışınca mutlu olunca askım bitanemlerden geçilmiyoda kızdırınca sınırlenınce hemen bitsin istemiyorum lafları havalarda dolaşıyo. bızım onlardan neyımız eksık ya da neyımız tam aklım almıyorrrr.

mrb.benim anlayamadığım neden biz kızlar bu kadar duygusalız ilişkimizin arkasında durup vazgeçemiyoruz bi kalemde silemiyoruz. neden erkekler zor durumda kalınca hemen kaçma ilişkiyi bitirme taraftarı oluyorlar anlamıyorum... barışınca mutlu olunca askım bitanemlerden geçilmiyoda kızdırınca sınırlenınce hemen bitsin istemiyorum lafları havalarda dolaşıyo. bızım onlardan neyımız eksık ya da neyımız tam aklım almıyorrrr.

Yuvayı dişi kuş yaparmış, ondan mı acaba :)

Ben artık kabullendim bittiğini ama o hiç mutlu olamasın, hep beni özlesin istiyorum.

Yuvayı dişi kuş yaparmış, ondan mı acaba :)

Ben artık kabullendim bittiğini ama o hiç mutlu olamasın, hep beni özlesin istiyorum.

mutlu olsun yinede sevdik ama durup durup içi acısın aklına öyle bi anda düşeyim ki ne yaptım ben desin.Allah'a havale ettim.

sabırla okudum :)

biraz benim ayrıldığım insanla yaşadığım duruma benzettim. hala saçmalıyor arada, bir buçuk yıl geçmesine rağmen. yazıyor arıyor uydurukça, ama hiçbir adım yok. yok işte. sizin de öyle. sen seviyorsun, o sevildiğini biliyor. bu sevgiden de memnun, ama uzaktan memnun! ne yardan geçerim ne serden hesabı. için yana yana alışacaksın..hangimiz yanmadık ki..

sabırla okudum :)

biraz benim ayrıldığım insanla yaşadığım duruma benzettim. hala saçmalıyor arada, bir buçuk yıl geçmesine rağmen. yazıyor arıyor uydurukça, ama hiçbir adım yok. yok işte. sizin de öyle. sen seviyorsun, o sevildiğini biliyor. bu sevgiden de memnun, ama uzaktan memnun! ne yardan geçerim ne serden hesabı. için yana yana alışacaksın..hangimiz yanmadık ki..

Çoook teşekkür ederim cevabın için :) İnan ki mantığım her şeyi kavrıyor. Kendimi yalnız hissediyorum, biraz da terkedilmiş. O kötü.
Yine bu forumda ama tam olarak hangi konuda okudum hatırlamıyorum "kendimi tanıdım ayrılık döneminde." demiş birisi. Gerçekten de öyle. Ben ne kadar hırçın ve inatçı bi şekilde sevebileceğimi anladım. Ayrıldıktan sonra hiçbir şeyi düşünmeden gittim ona o ise şimdi geri dönüyor mu dönmüyor mu anlamadım (sanırım dönmüyor) her şeyi sağlama alarak, kendini sağlama alarak yapıyor bunu. Aman gururu incinmesin..

Neyse unutuyorum ben artık onu :)

Çoook teşekkür ederim cevabın için :) İnan ki mantığım her şeyi kavrıyor. Kendimi yalnız hissediyorum, biraz da terkedilmiş. O kötü.
Yine bu forumda ama tam olarak hangi konuda okudum hatırlamıyorum "kendimi tanıdım ayrılık döneminde." demiş birisi. Gerçekten de öyle. Ben ne kadar hırçın ve inatçı bi şekilde sevebileceğimi anladım. Ayrıldıktan sonra hiçbir şeyi düşünmeden gittim ona o ise şimdi geri dönüyor mu dönmüyor mu anlamadım (sanırım dönmüyor) her şeyi sağlama alarak, kendini sağlama alarak yapıyor bunu. Aman gururu incinmesin..

Neyse unutuyorum ben artık onu :)

valla ben de kendimi tanıdım, meğer ne sövme kabiliyetim varmış, onun sayesinde açığa çıktı:KK1::KK1::KK1:

dönmüyorlar ne yazık ki. evet ayrılıktan sonra arıyorlar ama bu bir dönüş olmuyor. sadece arıyor. ne yapayım öyle aramayı cehennemin dibine gitsin! unutmaya başlamana sevindim. ben de daha iyiyim artık. inan ki seven erkek sevdiğinden ayrı kalamıyor. ben hep aklıma bunu soktum. bu adam benim yüzümü bir buçuk yıldır görmüyorsa, görmek istemiyordur bu kadar basit.. ha, neden arıyor diyeceksin. canı sıkılıyor, aklına geliyor, boşluğa düşüyor.sadece ruhunu tatmin etmek için arıyor, çünkü hala ona aşık bir kadın var. kim aramaz ki.. neyse dediğim gibi, onlardan bize fayda yok..

hem seni kaybetmek istemiyor hem başkalarına göz kırpmaktan kendini alamamış ki bence biz kızlar 1 sene belki daha fazla unutamıyoruz ama onlar ilk başta rahatlıyor sonradan aramaya başlıyor gibi kurtulmalısın artık böyle bir insandan bırak mesaj atarsa da atsın sen zor da olsa ufak ufak kendi hayatına bak umarım çok çok mutlu olursun ilerleyen günlerde

hem seni kaybetmek istemiyor hem başkalarına göz kırpmaktan kendini alamamış ki bence biz kızlar 1 sene belki daha fazla unutamıyoruz ama onlar ilk başta rahatlıyor sonradan aramaya başlıyor gibi kurtulmalısın artık böyle bir insandan bırak mesaj atarsa da atsın sen zor da olsa ufak ufak kendi hayatına bak umarım çok çok mutlu olursun ilerleyen günlerde

Çok teşekkür ederim :) Artık daha az aklıma geliyor. Kendime yeni uğraşlar buluyorum ve başka şeylerle meşgul oluyorum.

Umarım herkes hakettiği mutluluğu yakalar :)

2 gün önce mesaj attı. Görüşmek istedi. Ben görüşmek istemedim. Ama yanımda bi arkadaşım vardı "Görüş bakalım ne diyecekmiş?" dedi. O gün müsait değildim. Ertesi gün görüşelim dedim. Yer sordu. Yerini de söyledim. Saati sordu ve ben o sırada ağlıyordum. Onu görme fikrine dayanamadım. O yaşadıklarımı tekrar yaşayacakmışım gibi oldum. "Vazgeçtim görüşmek istemediğime karar verdim." dedim. "Sadece seni görmek istemiştim. Bi daha mesaj atmamaya çalışıcam. Rahatsız ettiysem özür dilerim." demiş.

Ben 1-2 saat sonra cevaplarımı yazarken o 5 dk için de yazıyodu. Görüşmediğime pişman değilim. Zamanında ne çok yalvarmıştım nolur görüşelim diye. Annem arayana kadar görüşmek istememişti. Şimdi ben bi kere reddettim ve hemen gitti. Bunu da görmek için de vazgeçtim demiştim. Ama pişman değilim. Böyle diyeceğini de biliyordum çünkü.

Paylaşmak istedim.

X