cnm bende bir ara o dertten bende çok çektim.çorapsız şort bile giymezdim.bütün bacaklarım toplu iğne başı gibi kıllarımın kökü siyah siyah.epilatör yaptı benide.epilatörü bıraktım.1 yaz boyunca jilet yaptım.geçiyor ama bu seferde kıllar azdı kudurdu.1 gecede çıkıyor.neyse yazı geçirdim.ama bacaklar kazık gibi.ne yumuşaklık ne bişey.sonrada bir kış boyunca ağdacıya gidip azimle ağda yaptırdım.inan kurtuldum.ne benek ne bişe.mis gibi oluyor arkadaşım.seni çok iyi anlıyorum.
ahh arkadaşım teşekkür ederim önerilerin için ama, benim ki artık kalıcı lekeler,
10 yılın lekeleri yani. ve sadece epilatör değil, denizde çıkıp duş almadan yatardım. oda güneş lekesi yapmıştı yani.
ayrıca benim vücudumun diğer yerleri de son yıllarda batık yapmaya başladı, yani nereyi alırsan oraya yapıyor.
ve ben dediğin yöntemi de denedim, denemedim değil ama, jiletle alınca bu sefer kılların ucu hiç çıkmadan batmaya başlıyordu, o hiç iyi gelmiyor yani. şimdi benim tüylerim çok seyrektir, ama görüntü berbat. bu yağdan umudum var gibi, hayırlısı bakalım.