cnm bende bir ara o dertten bende çok çektim.çorapsız şort bile giymezdim.bütün bacaklarım toplu iğne başı gibi kıllarımın kökü siyah siyah.epilatör yaptı benide.epilatörü bıraktım.1 yaz boyunca jilet yaptım.geçiyor ama bu seferde kıllar azdı kudurdu.1 gecede çıkıyor.neyse yazı geçirdim.ama bacaklar kazık gibi.ne yumuşaklık ne bişey.sonrada bir kış boyunca ağdacıya gidip azimle ağda yaptırdım.inan kurtuldum.ne benek ne bişe.mis gibi oluyor arkadaşım.seni çok iyi anlıyorum.
ahh arkadaşım teşekkür ederim önerilerin için ama, benim ki artık kalıcı lekeler,
10 yılın lekeleri yani. ve sadece epilatör değil, denizde çıkıp duş almadan yatardım. oda güneş lekesi yapmıştı yani.
ayrıca benim vücudumun diğer yerleri de son yıllarda batık yapmaya başladı, yani nereyi alırsan oraya yapıyor.
ve ben dediğin yöntemi de denedim, denemedim değil ama, jiletle alınca bu sefer kılların ucu hiç çıkmadan batmaya başlıyordu, o hiç iyi gelmiyor yani. şimdi benim tüylerim çok seyrektir, ama görüntü berbat. bu yağdan umudum var gibi, hayırlısı bakalım.
ayy napmışsın canım sen ya tuzlu suyla durulurmu? bacaklarına düzenli kesede yap canım ölü deriyi atarsın belki oda işe yarar:26:
inşallah çarçabuk hepiciğimizin lekesi sivilcesi vs vs geçeeerrr
bende işe yaramadı hatta daha artırdı bile diyebilirim besledi sanırım daha hızlı çıkmaya başladı tüyler. çok sinir oldum ne hevesle sürüyordum. 23 nisandan beri kullandım. bende de leke vardı lekelerde de işe yaramadı. leke için süreyim mi ki diyorum ama ordaki tüyleri besler diye onada süremiyorum. haftaya bacaklarımı alınca bi bacağıma sürecem birine sürmeyecem bakalım o zaman anlayacağım işe yarayıp yaramadığını yada besleyip beslemediğini. uff yaaa
yüzümdeki sivilce izlerini geçirdi. bacağımda bi yara izi var kaç senelik onun görüntüsünü hafifletti. yüzümdeki tüyler normale göre geç çıktılar. ayağımdakiler daha çıkmadı. bacağımdakiler de yeni yeni tektük çıkıyor. 2 hafta oldu başlayalı şişenin yarısı bitti daha. bakalım belli uzun kullanımda tüylerime daha da etkili olur.
ama yüzümdeki değişiklik fark ediliyor insanlar tarafından. senin cildin ne güzel olmuş diyorlar. :)) çok teşekkürler tekrar bizimle paylaştığın için AkhyLs.
ayyyy canım nasıl sevindim anlatamam ya. işe yaramicak sizlerde diye çok üzülmüştüm şuan valla beni çok mutlu ettin. senin adına çok sevindim canım inşallah dahada güzel sonuçlarını görürsün bende 2 gün oldu göz altı lekeme uyguluyorım. fotosunu çektim öncesi sonrası koyucam açarsa
ay inşallah canım ne yaptıysam o lekeyi geçiremedim. bide bu ara yüzümde 1 tane taze sivilce izi yaptım onada denicem. yok canım az sürmüyorsundr yağ yoğun zaten küçük bir damlası bile ne kadar yayılıyor. bu tip şeyleri gece sürmeyi öneriyorlar püf noktası o hücreler gece uykuda kendini yenilemeye alıyormuş:26:inşallah sende de işe yarıcak canım ya :) 1-2 arkadaşıma da tavsiye ettim bu yağı hatta.
bir de bişi danışmak istiyorum. ben yağı yüzümde çenem ve dudak üstüme, alt bacaklarıma ve ayaklarıma sürüyorum. 2 haftada yarısını tükettim. acaba az mı sürüyorum biraz bol kullansam daha mı etkili olur acaba?
ay inşallah canım ne yaptıysam o lekeyi geçiremedim. bide bu ara yüzümde 1 tane taze sivilce izi yaptım onada denicem. yok canım az sürmüyorsundr yağ yoğun zaten küçük bir damlası bile ne kadar yayılıyor. bu tip şeyleri gece sürmeyi öneriyorlar püf noktası o hücreler gece uykuda kendini yenilemeye alıyormuş:26:
kızlar lekeler derken hangi lekelerinize iyi gelioki bu yağ...çillere falan değildir tabi dimi...çillere etkin olan bişey duymadımki
öncesinde kökünden mi almak gerekiyor. traşla alınmışa da aynı etkiyi yapar mı
bak oraya yazmamışlar canım birde kaynamış olan suyun içine 1 tutam lavanta at 10 dk demlensin o. benim bitki çayı bardaklarım var ben onla demiliorum ağzı kapalı sıcak suda 10 dk beklior. 15 gün boyunca iç ama en az 2 saat bir şey yememiş olman lazım aç karnına içiyoruz emin ol çok güzel olucak sonuç. :) hem saç hem yüz mükemmel oluyor. ben ara ara banyoda hala saçıma lavanta dökerim
bu lavanta ve su tuyler icin kulandigin yagin ingilizce ismi varmi acba?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?