• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesadüf eseri tüylerimden kurtuldum

aynen öyle,
ama şunu da belirtmek isterim bi ara pko vardı bende bundan dolayı da tüylerim güçlü olabilir
deneyin derim en azından içiniz rahat eder

bendede pko var annemdede pko var ikimizdede işe yaradı alal bizde bi tuhaflık var valla:1:

bugün aldım bende bu şişenin aynısı. da sürerken şişenin üstünü okudum şişenin köşesinde ozonlanmış saf zeytinyağı yazıyor. ozonlanmış kantaron yağıda yazıyor nasıl oluyor şimdi bu anlamadım. daha önce gezdiğim aktarlardan biri kantaron yağı da zaten zeytin yağından üretiliyor demişti acaba ondanmı ki. sizin şişelerde de yazıyor mu?

SAÇ BAKIMINDA (Haricen) : Çeşitli dış etkenlerdeb dolayı hasar görmüş saç derisi için kantaron yağı ideal bir yardımcıdır. Saçlı deriyi onarır ve hücre yenileyici özelliği sayesinde, derideki yeni hücrelerin gelisimini uyarır. Saçlı deride oluşan egzama ve kaşıntılarda çok iyi netice verir. Dökülen saçları güçlendirmek ve saçlı deri egzamasını tedavi etmek için kantaron yağı banyo öncesi saçlı deriye masaj yapılarak yedirilir. Yarım saat bekledikten sonra saçlar yıkanır.

nette araştırınca böyle bi yazıyla karşılaştım dökülen saçları güçlendirir diyor alla alla iyice kafam karıştı. neyse deneyelim bakalım . şimdikinden daha kötüsü olamaz herhalde :)

SAÇ BAKIMINDA (Haricen) : Çeşitli dış etkenlerdeb dolayı hasar görmüş saç derisi için kantaron yağı ideal bir yardımcıdır. Saçlı deriyi onarır ve hücre yenileyici özelliği sayesinde, derideki yeni hücrelerin gelisimini uyarır. Saçlı deride oluşan egzama ve kaşıntılarda çok iyi netice verir. Dökülen saçları güçlendirmek ve saçlı deri egzamasını tedavi etmek için kantaron yağı banyo öncesi saçlı deriye masaj yapılarak yedirilir. Yarım saat bekledikten sonra saçlar yıkanır.

nette araştırınca böyle bi yazıyla karşılaştım dökülen saçları güçlendirir diyor alla alla iyice kafam karıştı. neyse deneyelim bakalım . şimdikinden daha kötüsü olamaz herhalde :)

valla hücre yenileyici olduğu için benim tüylerimi güçsüzleştirmesi benimde tuhafıma giden bi durum oldu. bi arkadaşımızda aktardan tüy azaltıcı yağ almış içinde kantorun varmış buraya yazdı oda. yüzümü 2 aydır almıoyrdm daha dün aldım yeniden işte ve ciddi anlamda azalma vardı ki benim tüylerim alındığının haftasına fışkırır yeniden. deneyin bakalm eğer kılları inceltmezsede sürdüğünüz yerde leke varsa o gider yoksada kırışıklık olmaz nemlenir on parmağında on marifet bu yağın :1::1:

valla hücre yenileyici olduğu için benim tüylerimi güçsüzleştirmesi benimde tuhafıma giden bi durum oldu. bi arkadaşımızda aktardan tüy azaltıcı yağ almış içinde kantorun varmış buraya yazdı oda. yüzümü 2 aydır almıoyrdm daha dün aldım yeniden işte ve ciddi anlamda azalma vardı ki benim tüylerim alındığının haftasına fışkırır yeniden. deneyin bakalm eğer kılları inceltmezsede sürdüğünüz yerde leke varsa o gider yoksada kırışıklık olmaz nemlenir on parmağında on marifet bu yağın :1::1:

sen nasıl sürüyorsun bi anlat bakayım

çarşıya çıktıgımda dogruuuuuuuuu aktaraaa :):) inşallah su tüylere bu kez cözüm bulundu saoll arkadaşımm:34:

sen nasıl sürüyorsun bi anlat bakayım

valla gece yatmadan yüzümü yıkayp sürüyorum. ama ayaklarımda yıkamadan sürüodum nemlensin diye annem bi kaç ay sonra dedi kızıl ayaklarının üzeri çıkmamış anca öyle farkettim.

çarşıya çıktıgımda dogruuuuuuuuu aktaraaa :):) inşallah su tüylere bu kez cözüm bulundu saoll arkadaşımm:34:

ay inşallah ya ben bacaklarımı aldım geçen sürdüm bakalım umarım azaltacak. annemin köklerini zayıflattı inşallah bizdede yarar ben bi yüzüm bide ayaklarımda etkisini gördüm çünkü.

bnde okuyaym bunları bi yaa bıktım su tüylerdenn:9::9:

bende bıktım valla al al bitmio:31:

eskiden çok pürüzsün bi yüzüm vardı şimdi kızarıklıklar var yanaklarımda
acaba bu yağı yüzüme sürsem faydası olur mu?
hücre yeniliyormuş ya?

eskiden çok pürüzsün bi yüzüm vardı şimdi kızarıklıklar var yanaklarımda
acaba bu yağı yüzüme sürsem faydası olur mu?
hücre yeniliyormuş ya?

valla hiç bilemicem öle denemedim :26: ben yüzüm eski halini kaybedince lavanta kürü uygulamışötım yeniden prüzsüz olmştu:nazar:

saç için yazıyor orda ama sen cildin için kullandın di mi?
bi taşla iki kuş vuralım o zaman hem saçımıza hem yüzümüze sürelim :16:

saç için yazıyor orda ama sen cildin için kullandın di mi?
bi taşla iki kuş vuralım o zaman hem saçımıza hem yüzümüze sürelim :16:

bak oraya yazmamışlar canım birde kaynamış olan suyun içine 1 tutam lavanta at 10 dk demlensin o. benim bitki çayı bardaklarım var ben onla demiliorum ağzı kapalı sıcak suda 10 dk beklior. 15 gün boyunca iç ama en az 2 saat bir şey yememiş olman lazım aç karnına içiyoruz emin ol çok güzel olucak sonuç. :) hem saç hem yüz mükemmel oluyor. ben ara ara banyoda hala saçıma lavanta dökerim

bak oraya yazmamışlar canım birde kaynamış olan suyun içine 1 tutam lavanta at 10 dk demlensin o. benim bitki çayı bardaklarım var ben onla demiliorum ağzı kapalı sıcak suda 10 dk beklior. 15 gün boyunca iç ama en az 2 saat bir şey yememiş olman lazım aç karnına içiyoruz emin ol çok güzel olucak sonuç. :) hem saç hem yüz mükemmel oluyor. ben ara ara banyoda hala saçıma lavanta dökerim

süpermiş hem de oldukça kolay
çok soru sordum yordum seni canım ama günde 1 bardak mı içicez?
dışarı çıktığımda hem lavanta hem de şu kantaron yağını alayım :16:

süpermiş hem de oldukça kolay
çok soru sordum yordum seni canım ama günde 1 bardak mı içicez?
dışarı çıktığımda hem lavanta hem de şu kantaron yağını alayım :16:

yok canım ne yorması istediğin kadar sorabilirsin :))
evet günde 1 bardak ben yatmaya yakın içiyorum vücudu rahatlatma özelliğinede sahip çünkü misler gibi uyku çekersin:16: karaciğeri temizliyormuş lavanta çayı buda cildi pürüzsüzleştirip rengini açıyor:6:
kantoronda valla buraya yazan bir arktan okuduğum kadarıyla tüylerini azaltmamış ama yüzündeki lekeli gidermiş:nazar: kantaron tüyleri kesin azaltr diyemicem çünkü bi bende sanırm bu etkiyi yaptı ama nemlendirici leke giderici yara iyileştirici olarak kesin işe yarıyor bende yan etki tüylerimi giderdi:1:

yok canım ne yorması istediğin kadar sorabilirsin :))
evet günde 1 bardak ben yatmaya yakın içiyorum vücudu rahatlatma özelliğinede sahip çünkü misler gibi uyku çekersin:16: karaciğeri temizliyormuş lavanta çayı buda cildi pürüzsüzleştirip rengini açıyor:6:
kantoronda valla buraya yazan bir arktan okuduğum kadarıyla tüylerini azaltmamış ama yüzündeki lekeli gidermiş:nazar: kantaron tüyleri kesin azaltr diyemicem çünkü bi bende sanırm bu etkiyi yaptı ama nemlendirici leke giderici yara iyileştirici olarak kesin işe yarıyor bende yan etki tüylerimi giderdi:1:

şu an tüylerin çıkmıyor mu hiç?
bir de birşey sormak istiyorum bu lavantayı çay olarak mı alıyorsunuz aktardan yoksa yaprak falan mı bu?

alemsin ya.. saç tarfini yüzüne, kantorunu tüylerine... :1:
ama ne mutlu sana da işe yaramış ters tepmemiş. acaba bana da yararı olur mu bi denemek istiyorum

Back