merhaba kızlar bu kantaron yağının "ozonlanmış" olanını nerde bulabilirim nerde satılıyor istanbulda? ozonlanmış olmazsa çok mu önemli:26:
Merhaba tekrar, ben hergün süremedim, epilasyondan sonra sürüyorum sadece, kokusu rahatsız ediyor çünkü, ama bu şekilde bile fark gördüm, azalma bilmiyorum da aşırı incelme oldu, geçen gün çıktığını bile anlamadım, etek giydim bir baktım tüyler var :) çıkardım hemen. Bir de ben ağda yapmıyorum, epilatör kullanıyorum o da yarım yamalak alıyor, yarısı kopuyor gibi, buna rağmen işe yaradı. Bu yağın iyileştirici özelliğinden sanırım, tüyü alıyoruz, yağı sürünce tüyün çıktığı delikler hızla kapanıyor, köklerin yerleri küçülüyor bence :) epilasyondan sonra birkaç saat duş almamanın mantığı da bu sonuçta.
peki göbek ve kasık bölgesine kılları hiç almadan sürsem faydası olur mu?
kızlar bende aldım denicem. batık tüy çok fazla benim bacaklarımda. onlar düzelir inşallah. tüyleri almadan önce kullancam uzatmam lazım. 1 ay sonra evleniyorum çünkü
inşallah işe yarar. batıklara bile faydası olsa iyi yani
markası biogreen ozonlanmış kantoron yağı
sonuçları yazsan ?
konu sahibi hanım acaba bu yağı sürdüğünde ayaklarını alınık mıydı, yoksa değil miydi?
Kızlar aranızda karınca yumurtası yağını kullanan var mı? Annem almış da kullansam mı acaba bilemedim.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?