• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesadüf eseri tüylerimden kurtuldum

Ben de bu yağı aldım, ilk sayfalarda fotoğrafı olanı, bakalım 25 mayısta (dolunay) epilasyon yapıp hergün bu yağı sürücem :) neler olacak. Kokusunu soranlar olmuş, deniz kenarında kampa gitmişsiniz, denize girip çıkıyorsunuz ama duş alamıyorsunuz gibi düşünün, öyle kokacaksınız, deniz suyu gibi :)

gerçek kantron yağı kırmızı olur kazdağlarından topladığımız kantronu zeytin yağında bekletmiştik bir yaz kıpkırmızı olmuştu rengi çiçekleri sarı bir bitki kırmızı bir renk salmış yağın içine

ayrıca kantron yağı kırk çıkık tedavisinde yaralara berelere bir çok iç hastalığa devadır çok faydalı bir bitki

merhaba kızlar bu kantaron yağının "ozonlanmış" olanını nerde bulabilirim nerde satılıyor istanbulda? ozonlanmış olmazsa çok mu önemli:26:

sonuçları paylaşırsanız sevinirim kızlar merak eden arkadaşlarımızada yardımcı olmuş oluruz:16:

Merhaba tekrar, ben hergün süremedim, epilasyondan sonra sürüyorum sadece, kokusu rahatsız ediyor çünkü, ama bu şekilde bile fark gördüm, azalma bilmiyorum da aşırı incelme oldu, geçen gün çıktığını bile anlamadım, etek giydim bir baktım tüyler var :) çıkardım hemen. Bir de ben ağda yapmıyorum, epilatör kullanıyorum o da yarım yamalak alıyor, yarısı kopuyor gibi, buna rağmen işe yaradı. Bu yağın iyileştirici özelliğinden sanırım, tüyü alıyoruz, yağı sürünce tüyün çıktığı delikler hızla kapanıyor, köklerin yerleri küçülüyor bence :) epilasyondan sonra birkaç saat duş almamanın mantığı da bu sonuçta.

Merhaba tekrar, ben hergün süremedim, epilasyondan sonra sürüyorum sadece, kokusu rahatsız ediyor çünkü, ama bu şekilde bile fark gördüm, azalma bilmiyorum da aşırı incelme oldu, geçen gün çıktığını bile anlamadım, etek giydim bir baktım tüyler var :) çıkardım hemen. Bir de ben ağda yapmıyorum, epilatör kullanıyorum o da yarım yamalak alıyor, yarısı kopuyor gibi, buna rağmen işe yaradı. Bu yağın iyileştirici özelliğinden sanırım, tüyü alıyoruz, yağı sürünce tüyün çıktığı delikler hızla kapanıyor, köklerin yerleri küçülüyor bence :) epilasyondan sonra birkaç saat duş almamanın mantığı da bu sonuçta.

peki göbek ve kasık bölgesine kılları hiç almadan sürsem faydası olur mu?

peki göbek ve kasık bölgesine kılları hiç almadan sürsem faydası olur mu?

Olmaz bence, tüyler alındıktan sonra sürülmesi gerekiyor, ben bacaklarıma yapıyorum ama hergün sürmediğim için o kadar mucize olmadı ama çok incelme oldu. Siz de önce tüyleri alın sonra konu sahibinin dediği gibi hergün sürün, 1 ay olmasa da aldıktan sonra başlayın en az 1 hafta sürün bence, o zaman çok etkili olacaktır. Tüylerin yerleri iyice kapanana kadar. Zaten o bölgedekiler ne kadar kalın da olsa bir bacak olamaz :) bu yüzden daha çabuk sonuç alınır. Bir de deniz tuzu ve limon sürenler var, ben de denemiştim o da iyi oluyordu ama onu sürüp, birkaç gün yıkamadan üst üste sürüyorlarmış ben onu da yapamamıştım, biraz yapış yapış zor geldi. Bence siz bir ağdacıya gidin tüyleri güzelce aldırın, sonra ağdadan sonra sürdüğü yağın yerine yanınıza bu yağı götürün bunu sürün. Birkaç saat yıkamayın, hergün sürmeye devam edin, bir sonraki aldırmanızda limon sürün, deneyin bunları bakalım. Ağdayı da dolunay zamanı yaptırın :) Sonuçta oralarda herkesin tüyleri var incelse bile yeter bence. Bunları göbek için yazmıştım, kasık bölgesindeki tüyler tabi ince değil, ne kadar etkili olur bilemicem.

Son düzenleme:
selam kızlar hatunlar
bu konu başlarında okudum yağı aldım sade kantaron yağı ozonlu değil ..eringeçlik yapıp her defasında kullanmadım bıyık bölgesine aklıma düştükçe sürdüm bir haftada fışkıran kıllar gözle görülür inceldi azaldımı bilmem ama kesinlikle inceldi şimdi ayda bir bazen daha uzun sürüyor bıyık bölgesini almam konuyu açan arkadaş çok sağol gülümm:46:

kantaron yağı başka şeylere iyi gelir diye biliridmde kıl olayını hiç duymadım. ilginç gerçekten. olabilir ya neden olmasın.

kızlar bende aldım denicem. batık tüy çok fazla benim bacaklarımda. onlar düzelir inşallah. tüyleri almadan önce kullancam uzatmam lazım. 1 ay sonra evleniyorum çünkü:17:
inşallah işe yarar. batıklara bile faydası olsa iyi yani:32:

markası biogreen ozonlanmış kantoron yağı

sonuçları yazsan ?

Kızlar aranızda karınca yumurtası yağını kullanan var mı? Annem almış da kullansam mı acaba bilemedim.:44:

konu sahibi hanım acaba bu yağı sürdüğünde ayaklarını alınık mıydı, yoksa değil miydi?

alınıktı ve konuyu açtığımdan beri kantoron kullanmıyorum halada eski haline dönmedi kıllar. kızlar çok giremiyorum foruma lütfen kusura bakmayın 2 aydır tatildeydim

Back