• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesadüf eseri tüylerimden kurtuldum

ben, dolunay + limon-tuz + kantoron kullanmaya başladım. Kılları bilmiyorum ama bacaklarım pürüzsüz ve inanılmaz güzel oldu :)

merhaba kızlar bayadır bu konuya bakmıyordum. kullanıp sonuç alan varmı? benim ayaklarımda hala çıkmıyor denebilir konuyu açtığımdan beri kullanmıyorum kantoron ve hiç bir şekilde tekrar eski kıllarım çıkmadı

merhaba kızlar bayadır bu konuya bakmıyordum. kullanıp sonuç alan varmı? benim ayaklarımda hala çıkmıyor denebilir konuyu açtığımdan beri kullanmıyorum kantoron ve hiç bir şekilde tekrar eski kıllarım çıkmadı

Merhaba, canım ben de denemek istiyorum, İzmir'de o markayı bir türlü bulamadım. Başka markalar var ama burada kullanıp sonuç alamayanları okumuştum o yüzden almadım. Netten alışverişte yapamıyorum şu dönem. Sen nereden almıştın?

Son düzenleme:
annem aktardan almisti bana galiba baya zor bulunuyor cogu arkadas bulamamis cunku

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rica ederim, ben İzmir'deyim. Bir çok yere sordum ama burada bulamadım henüz. İzmir'de bulup alan varsa buradan bildirsin lütfen.

markasını hiç hatrlamıyorum ilk sayfalarda resmini paylaşmış olmam lazım. bacaklarıma ve yüzüme denedim ama çok düzenli kullanmadm. ayaklarda tırnak batmasını önlediği için annem düzenli hergün sürmüştü bana bide yumuşatıo die tüm ayağıma sürerdi ondan işe yaramış olabilr. ama yüz ve bacaklarda ayak kadar etkili olmadı. ayak üzerindekiler bende çoktu şimdi tektük. bacaklarımın alt kısımlarına uyguladm baya azalma oldu. eskisi gibi değil alt bacağın iç kısımları kelleşti. yüzümdede uyguladm düzensiz bi şekilde. yüz tüylerim uzundu onlar kısaldı ama bi azalma görmedim sadce uzun tüylerim kısaldı

markası neydi? birde başka bölgelerde denedinizmi bacak genital gibi

genitale lazer yaptırdım. bacaklara ve yüze denedim. alt bacağa uyguladm ve alt bacağımın iç kısımları hafif kelleşti. ayaktaki kdr etkili olmadı çnk düzenli kullanmadm. yüzümde ise yine düzenli kullanmadm. yüzümde tuylerde azalma olmadı sadece uzundu tüylerim benim onlar kısaldı. öğrenci olduğum için düzenli kullanm yapamadm. düzenli olması için annemin beni dürtmesi gerkior maalesef:4:

selam kızlar ben tesadüfen yaşadığım birşeyi sizle paylaşmak istedim

ayaklarımda tırnak batması olduğundan dolayı kantoron yağı kullanmamı önerdi annem. Birde nemlendirme özelliği varmış diye tüm ayağıma her gece sürdüm. Toplam 2 hafta falan kullanmışımdır. Farkettimki ayağımdaki kıllar tüy haline dönüşmüş şok oldum.Böyle bir özelliği varmı bu yağın diye araştırdım öyle birşeyde yazmıyor. benim ayak üstü ve parmaklarmdaki kıllar çok sert ve siyahtı 3 ay oldu almıyorum hala tüy halindeler. 2 hafta önce yüzümü aldım yüzümede uyguladım hala çıkan kıl tüy yok. Sizinle paylaşmak istedim
teşekkürler deniycem :)

selam kızlar ben tesadüfen yaşadığım birşeyi sizle paylaşmak istedim

ayaklarımda tırnak batması olduğundan dolayı kantoron yağı kullanmamı önerdi annem. Birde nemlendirme özelliği varmış diye tüm ayağıma her gece sürdüm. Toplam 2 hafta falan kullanmışımdır. Farkettimki ayağımdaki kıllar tüy haline dönüşmüş şok oldum.Böyle bir özelliği varmı bu yağın diye araştırdım öyle birşeyde yazmıyor. benim ayak üstü ve parmaklarmdaki kıllar çok sert ve siyahtı 3 ay oldu almıyorum hala tüy halindeler. 2 hafta önce yüzümü aldım yüzümede uyguladım hala çıkan kıl tüy yok. Sizinle paylaşmak istedim
Tırnak batmana iyi geldi mi canım?

Ankara dan ürünü alan arkadaşlar, hangi semtten ve dükkandan aldıklarını yazabilirler mi rica etsem?

bende sarı kantaron yağını egzama yaralarıma kullanıyorum her derde deva mübarek

Back