• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesadüf eseri tüylerimden kurtuldum

Kantoronun iyileştirici etkisi olduğunu biliyorum. Bende normal ozonlanmış olmayanı var onu deneyeceğim teşekkürlerr

Kantoronun iyileştirici etkisi olduğunu biliyorum. Bende normal ozonlanmış olmayanı var onu deneyeceğim teşekkürlerr

Canım ozonlaştırılmış olanı işe yarıyor. ben Ozonlaşmamışınıda kullandm bir faydasını göremedim. tek faydasını kulağımdaki egzamamı geçirdi ozonlanmamış olanı onuda burda birinden duyup denediydim

kızlar surdukten sonra yıkanıyormu hemen cvp

Yok yıkamıyorsun ama akşam yatmadan temiz cilde uygulanıyor. Akşam herşey daha etkili diye duymuştum ben gece yatmadan önce sürüyorum. Güneş görmemesi lazım ters etki fln yapar leke olur allah korusun

Canım ozonlaştırılmış olanı işe yarıyor. ben Ozonlaşmamışınıda kullandm bir faydasını göremedim. tek faydasını kulağımdaki egzamamı geçirdi ozonlanmamış olanı onuda burda birinden duyup denediydim

Tuffff şansa bak daha dün aktara gittiydim bilseydim alırdım artık bidahaki sefere teşekkür ederimmm canımmm :))

benimde elimde egzama var. Egzama icin nasil kullandın.

benimde elimde egzama var. Egzama icin nasil kullandın.

her akşam kulağımın içine elimle iyice yedirerek sürdüm. ama ozonlanmamış kantoron sürdüm ben

AYY denesemmi acaba bak şimdi kararsız kaldım çok ilk defa udyuyorum bunu daha önce duysaydım valla denerdim
Kızlar duyduğunuz herşeyi denemeyin herkesin bünyesi farklıdır onda tüyleri yok eder sende daha başka etkiler yapabilir sonuçta kantaronun tüyleri yok edici bilimsel bir özelliği yok

konuyu tesadüfen gördüm yazayım istedim..

annem yazın sarı kantron bitkisini toplar. bir kavanozda zeytinyağı ile karısım yapar ve güneş görmeyen yerde muhafaza eder.

her türlü yarayabiz onu kullanırız.:31: iz kalmadan geçirir.

cilt tipine göre değişebilir tabi ama benim yüzümdeki sivilcelerime iyi gelmişti.:31: düzenli her akşam sürmüştüm.

Konu ilgimi çekti. Eğer gerçekten tüyler üzerinde etkisi varsa ve yaralara da iyi geliyorsa, mucizevi bir yağ demekki.
Sadece şunu anlamadım. Ozonlaştırılmış ya da ozonlaştırılmamış ne demek? Yani ne farkı oluyor.?
Tüyler için ozonlaştırılmış, yaralar için ozonlaştırılmamış olanını kullanmak lazım doğru mu anlamışım?

slm bende şimdi gördüm bunu ama benim tüyden daha önemli bir problemim var yanık izi kızım 10 aylık caydanlıkk devrildi üstüne 2 ay kadar oldu ama izleri var hala bir kaç krem merhem falan kullanıyorum ama tam olarak geçmedi acaba bu yanık izlerinde de iyi gelir mi bebeklere kullanılır mı bana da yardımcı olur musunuz kızım için daha cok küçük kızım ve iz kalsın istemiyorum:5:

Komşumuz da aynı dertten muzdarip,kaç gün uyguladınız acaba?

1 hafta uygulamıştm ben. ama düzenli kullanmak lazım ben düzenli kullanamıyorum hiç bir şeyi. Çünkü çocukluğumdan beri hep ilaç krem kullandığım için bıktım artık:(

Konu ilgimi çekti. Eğer gerçekten tüyler üzerinde etkisi varsa ve yaralara da iyi geliyorsa, mucizevi bir yağ demekki.
Sadece şunu anlamadım. Ozonlaştırılmış ya da ozonlaştırılmamış ne demek? Yani ne farkı oluyor.?
Tüyler için ozonlaştırılmış, yaralar için ozonlaştırılmamış olanını kullanmak lazım doğru mu anlamışım?

valla ozonlaştırma işlemi nasıl yapılıyor bilmiyorum ama yağların kokusu bile birbirinden farklı oluyor. ben tırnak batması, cilt lekesi ve tüyler için ozonlaştırılmış kullandım. egzama ve yaralarıma normal kantoron yağı kullandım. ozonlaştırılmış yaralara kullanılırmı hiç bilmiyorum ben bu şekilde kullandım çok memnun kaldm. zaten tüm sayfaları okuduysanız sizde görmüşsünüzdür hemen hemen deneyen herkes yararını gördü.

slm bende şimdi gördüm bunu ama benim tüyden daha önemli bir problemim var yanık izi kızım 10 aylık caydanlıkk devrildi üstüne 2 ay kadar oldu ama izleri var hala bir kaç krem merhem falan kullanıyorum ama tam olarak geçmedi acaba bu yanık izlerinde de iyi gelir mi bebeklere kullanılır mı bana da yardımcı olur musunuz kızım için daha cok küçük kızım ve iz kalsın istemiyorum:5:

bebeklerde nasıl etki gösterir hiç bilemicem doktora sormadan kullanmamak lazım gerçi doğay kimyasal olmayan birşey ama tedbirli olmak gerekir. aklınızda bulunsun çocuklar kendisini çok yaralar bilirsiniz yaralarına elma sürüp güneşlendirin biraz. kesinlikle iz kalmaz. ben çok düşüp parçalardım kendimi annem hep elma kullanırdı bana hiç iz kalmadı

teşekkür ederim canım cevabın için elmayı ilk kez duydum denemekten zarar gelmez yanık izine de iyi gelir belki ama güneşe cıkartamam, cunku emın olmamakla beraber yanık izlerinin güneşte daha belirgin olacaklarını duymuştum yanı güneş görmemesi lazımmış...

Merhaba yemyeshill, öncelikle bebişine çok geçmiş olsun. Bizzat deneyip onayladığımız bir yanık kremi önereceğim sana. Ama yavrun küçük olduğu için mutlaka dr. una danışarak al. Hatta yanık riski fazla olan işler de çalışanların ellerinin altın da sürekli olması gereken bir krem. ***"Silverdin "*** 4-5 TL fiyatı var. Kız kardeşim henüz tam konuşmayı bile bilmezken, masada duran sıcak kaynamış et suyunu kafasından aşağı boca etmişti ve göğsüne kadar yanmıştı.:43: Çok ama çok zor zamanlar geçirdik aylarca. Ben de küçüktüm. İşte o zaman tanıştık bu kremle ve çok şükür ne bir yara, ne ciltte bir deforme ne de bir iz kaldı, maşallah.:nazar: Hatta bir kaç itfaiye arkadaşıma da önerdim ,dr.larına yazdırdılar çok memnun kaldılar. Artık dolabımızda her daim bir tüp silverdin bulunur ve ufak tefek yanıklarda bile direk ona koşulur.

Alıntıdır;

Silverdin Krem %1 40 g Endikasyonları
Silverdin; yanık yaralarının enfeksiyonlardan korunmasında, grampozitif ve gram-negatif mikroorganizmalar ve funguslarla enfekte olan yanıkların tedavisinde, diğer cilt lezyon (dokuların işlevselliğini yitirmesi, ama buna neyin sebep olduğunun bilinememesi durumu) ve yaralarının profilaksi ve tedavisinde etkilidir.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım bi de onu sorup deniyim kudret narı macunu diye birşeyde önermişlerdi ama izler aynen duruyor bir plastik cerrahındn randevu almayı düşünüyorum izlerin geçmesi için bir krem falan isticem bu kreminde bebklerde kullanılıp kullanılmayacagını sorrım ve bu ozonlastırılmıs yagı tabı kı de

çok teşekkür ederim canım bi de onu sorup deniyim kudret narı macunu diye birşeyde önermişlerdi ama izler aynen duruyor bir plastik cerrahındn randevu almayı düşünüyorum izlerin geçmesi için bir krem falan isticem bu kreminde bebklerde kullanılıp kullanılmayacagını sorrım ve bu ozonlastırılmıs yagı tabı kı de

Rica ederim canım.

Ben son 4 senedir yuzume kirmizi kantron yagindan baska birsey surmuyorum. Kantronu bulup zeytinyaginda bekletiyorum. kendi yagimi kendim yapiyorum. Nemlendirme konusunda cok memnunum ama, ne yuzumdeki tuyler ne de biyik ve cene bolgemdeki daha kalin tuylerde herhangi bir azalma bugune kadar gormedim. Annemde benim gibi kullaniyor, onda da boyle bir etki olmadi yillardir.

selam kızlar ben tesadüfen yaşadığım birşeyi sizle paylaşmak istedim

ayaklarımda tırnak batması olduğundan dolayı kantoron yağı kullanmamı önerdi annem. Birde nemlendirme özelliği varmış diye tüm ayağıma her gece sürdüm. Toplam 2 hafta falan kullanmışımdır. Farkettimki ayağımdaki kıllar tüy haline dönüşmüş şok oldum.Böyle bir özelliği varmı bu yağın diye araştırdım öyle birşeyde yazmıyor. benim ayak üstü ve parmaklarmdaki kıllar çok sert ve siyahtı 3 ay oldu almıyorum hala tüy halindeler. 2 hafta önce yüzümü aldım yüzümede uyguladım hala çıkan kıl tüy yok. Sizinle paylaşmak istedim

Daha önce lazere gittim güçsüz olan yüz tüylerim bile simsiyah çıktılar güçlendiler.İkizimde de aynı şey oldu. İğneli epilasyona gittim leke kaldı cildimde çenemde malesef.Bakalım bir debu yönetemi deneyeceğim. teşekkürler paylaşım için..

Back