• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesadüf eseri tüylerimden kurtuldum

selamm kızlaaaar :D bende kullandım bu yağı ve gerçekten işe yarıyo göbeğimi aldım bikaç defa aldıktan snra kullandm çok uzamalarını beklemedim nerdeyse 1 buçuk aydır hiç ellemiyorum ne yağ ne ağda %70i gitti o kadar ince ve cılızlar ki kesinlikle deneyin kalınlaşır diye düşünmeyin şimdi koltuk altıma başladım 3 gündür gün içinde bikaç defa sürüyorum aklıma geldikçe onu da yazarmm :10:

yüzde 70 derken bu bi mucize olur yani.lazer epilasyonda bile kaç seans sonrası % 70 diyebiliyolar sen bunu bir defada basardıysan ve bendede işe yararsa bu durum kesin deniycem :) yani her göbegıme baktıkca sen aklıma gelirsin artık allah razı olsun diye diye gezerim artık :D

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr......
bu kullandığınız ürün nedir böleee yeni gördüm biri bi yazıversin size zahmet yahuu...şu çenemdeki tüylere belkim iyi gelir :25::25::25::25:

kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr......
bu kullandığınız ürün nedir böleee yeni gördüm biri bi yazıversin size zahmet yahuu...şu çenemdeki tüylere belkim iyi gelir :25::25::25::25:

Ozonlanmış kantoron yağı canım. leaf actionun yağını kullanıyorum ben şuan

senin bu kullandıgın markayı tılay rumuzlu arkadaş kullanmıştı hemde 2 kutu..hiç memnun kalmamıştı..senin ilk kullandıgın biogreen degil mi??sen ondan memnun kalmamışmıydın?? daha sonra memnun kalmadıgı için oda internetten senin kullandıgını istedi..sende neden marka degiştirdin ki??

Ozonlanmış kantoron yağı canım. leaf actionun yağını kullanıyorum ben şuan

son hali nasil simdi tüylerinizin.baktim da yaklasik 1 senedir kullaniyorsunuz...azalma ya da incelme hangisi devam ediyor..nezamana kadar kullanmak gerekiyor.ona göre ben de bu yagi temin etmeye calisayim.yurtdisinda oldugum icin biraz sorun oluyor bazi seyleri bulmak.

Selam kızlar ben biogreen markasını bulamıyorum dün kadıköyde 4 aktara sordum hiçbirinde bu marka yok istanbulda bulan varsa nerden aldığını yazabilir mi

bunu kullanan hanımlardan bilgi istiyorum.son durum nedir?ben de almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım.

Kızlar ben o ilk kullandığım markayı artık bulamıyorum maalesef. Leaf actionu bulabildim zar zor. Bende aynı etkiyi yaptı tüylerimde azalmalar oldu. Fakat ben çok düzenli kullanmıyorm yani 2. şişemin yarısındaym ilki o sizle paylaştığım şimdi 2. side bu leaf action. Aşırı üşengecimdir ben aklıma geldikçe sürüyorum yinede etki ediyor bende. Ayrıca denemekten zarar çıkmaz çünkü cilde çok iyi gelen bir yağ. ANnemin yüzündeki kırışıklıklar hafifledi ve bende şiddetli kuruluk var yüzümde ondan eser kalmadı tüylerimide azalttı

ben gidip alıcam.akhyls arkadaşıma güvenirim.daha önce de birkaç sorum olmuştu,sabırla cevap verdi.çok sağolsun.yarın veya pazartesi gidip alıcam,fotoğrafını koyucam,kullanıp sonuçları yazacağım hatta.bana yaramazsa yaramayabilir,yaramazsa sırf jilet yaptığımdan yaramaz.şuan epilasyona gidiyorum.bir daha da jilet kullanmam.
yalnız epilasyondan hemen sonra kullanıcam bu yağı? yoksa tüylerin çıkmasını mı beklicem anlamadım
.:ssz::ssz:

bu kantaron yaginin illa ozonlanmisi mi olmasi gerekiyor akadaslar? kullananlar hangi tür kantaron yagi kullandilar sonuclar nedir paylasirlarsa sevinirim..cünkü cesitleri var anladigim kadariyla..sari,kirmizi,mavi kantaron yagi, ozonlasnmis olani..hepsi ayni etkiyi verir mi acaba? simdiden tesekkürler cvplar icin:)

Aynen nemlendirici leke giderici ve hücre yenileyici olarak kullanıyor. Yaraların daha çabı,uk iileşmesni sağlıyor ve tırnak batmasınada çok ii gelio:kkk:

bacaklardaki batık izlerıne de ıyı gelır mı acaba?

ben de denicem sanırım, artık gerçekten bunaldım bu tüylerle uğraşmaktan fln. Ama bugüne kadar da birsürü şey denedim, nerde ne gördüysem atladım tabiri caizse, sonuç çok parlak olmadı :) ama denemeye devam dimi :) bu sefer işe yarar umarım :( bunların da sahtesi fln çıkmamıştır piyasaya dimi? Ne zaman bi şey popüler olsa hemen sahtesini yapıyorlar, haliylen anlayamıyorum da hangisi sahte hangisi değil. Bize de yazık yanii :(

aiyy iyiymiş bu bende alimda denim.yani badem yağını saça sürersen kıl çıkarıyomuş.cilde sürersen kıl azaltıyomuş..demekki böyle bişey :66: yalnız acep kaşlara sürsek ne olur güçlendirirmi dökermi :119:

aiyy iyiymiş bu bende alimda denim.yani badem yağını saça sürersen kıl çıkarıyomuş.cilde sürersen kıl azaltıyomuş..demekki böyle bişey :66: yalnız acep kaşlara sürsek ne olur güçlendirirmi dökermi :119:

Valla kaşlara hiç denemedim canım bilemicem onu:31:

bacaklardaki batık izlerıne de ıyı gelır mı acaba?

Batık izlerim benim hiç yok ama yanlış hatrlamıyorsam bu topikte bazı arkadaşlar yazmıştı bacaklarına kullanmışlar batık izleri geçmiş diye hatırlıyorum canım. Yüzümdeki ufak lekeleri açtı benim sanırm batık izlerinede faydası olur.

bu kantaron yaginin illa ozonlanmisi mi olmasi gerekiyor akadaslar? kullananlar hangi tür kantaron yagi kullandilar sonuclar nedir paylasirlarsa sevinirim..cünkü cesitleri var anladigim kadariyla..sari,kirmizi,mavi kantaron yagi, ozonlasnmis olani..hepsi ayni etkiyi verir mi acaba? simdiden tesekkürler cvplar icin:)

Evet ozonlanması gerekiyor. Çünkü annem birde ozonlanmamışını kullandı hiç bir etkisi olmadı :ssz:

ben gidip alıcam.akhyls arkadaşıma güvenirim.daha önce de birkaç sorum olmuştu,sabırla cevap verdi.çok sağolsun.yarın veya pazartesi gidip alıcam,fotoğrafını koyucam,kullanıp sonuçları yazacağım hatta.bana yaramazsa yaramayabilir,yaramazsa sırf jilet yaptığımdan yaramaz.şuan epilasyona gidiyorum.bir daha da jilet kullanmam.
yalnız epilasyondan hemen sonra kullanıcam bu yağı? yoksa tüylerin çıkmasını mı beklicem anlamadım
.:ssz::ssz:

Çok teşekkür ederim canım sende saol :) Ben düzenli kullandığımda sürekli sürüyorum özellikle tüyler alındıktan sonra çok etkili kökler açık olduğu için ama lazer epilasyon yaptırıyorsan kökler açık kalmıyor tüyleri yaktıklarından birde 3 gün birşey sürülmüo 3 gün sonra sürmeye başlayabilirsin. Ben yüzüme çok düzenli kullanmadm ama ayaklarm çok kurduğu için birde tırnak batmasını yumuşattığı için hergün bir ay boyunca düzenli kullandm konuyu ilk açtığım zamanlar ayaklarmda benim kalın kıllar vardı ve sıktı şuan çok seyrek ve inceler. Yüzümüde aldrdığımda düzenli olmasada kullanmıştm uzun olan tüylerm eskisinden kısa ve açık renkli çıktılar. memlekete gittiğimde aldrdığımda tekrar başlicam

Sanırım bi ben kullanıyorum:1: Valla durum hala aynı bende ayaklrıma bi işlem yapmıyorum kıllar ince tüy oldu çünkü. Yüzümde çok az çıktı eğer böyle kalırsa yüzümüde daha almama gerek kalmicak:16:

ayak parmaklarımdaki tüyler rahatsız etti diye bir iki kez almıştım şimdi daha kötü oldu, bi deniyeyim bari belki tekrar azaltır. :)

Back