bizler dolunay epilasyonundan sonra topluca bu kantaron yağını deneyeceğiz :) beraber yapalım isterseniz http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/592422-dolunay-epilasyonu.html
İnşallah sizlerdede etkili olur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizler dolunay epilasyonundan sonra topluca bu kantaron yağını deneyeceğiz :) beraber yapalım isterseniz http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/592422-dolunay-epilasyonu.html
İnşallah sizlerdede etkili olur :)
selamm kızlaaaar bende kullandım bu yağı ve gerçekten işe yarıyo göbeğimi aldım bikaç defa aldıktan snra kullandm çok uzamalarını beklemedim nerdeyse 1 buçuk aydır hiç ellemiyorum ne yağ ne ağda %70i gitti o kadar ince ve cılızlar ki kesinlikle deneyin kalınlaşır diye düşünmeyin şimdi koltuk altıma başladım 3 gündür gün içinde bikaç defa sürüyorum aklıma geldikçe onu da yazarmm
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrr......
bu kullandığınız ürün nedir böleee yeni gördüm biri bi yazıversin size zahmet yahuu...şu çenemdeki tüylere belkim iyi gelir
Ozonlanmış kantoron yağı canım. leaf actionun yağını kullanıyorum ben şuan
ozon yağı demek zeytinyağı demek.. zeytinyağı da kantoron da kılı güçlendirir ama
Aynen nemlendirici leke giderici ve hücre yenileyici olarak kullanıyor. Yaraların daha çabı,uk iileşmesni sağlıyor ve tırnak batmasınada çok ii gelio
aiyy iyiymiş bu bende alimda denim.yani badem yağını saça sürersen kıl çıkarıyomuş.cilde sürersen kıl azaltıyomuş..demekki böyle bişey yalnız acep kaşlara sürsek ne olur güçlendirirmi dökermi :119:
bacaklardaki batık izlerıne de ıyı gelır mı acaba?
bu kantaron yaginin illa ozonlanmisi mi olmasi gerekiyor akadaslar? kullananlar hangi tür kantaron yagi kullandilar sonuclar nedir paylasirlarsa sevinirim..cünkü cesitleri var anladigim kadariyla..sari,kirmizi,mavi kantaron yagi, ozonlasnmis olani..hepsi ayni etkiyi verir mi acaba? simdiden tesekkürler cvplar icin:)
ben gidip alıcam.akhyls arkadaşıma güvenirim.daha önce de birkaç sorum olmuştu,sabırla cevap verdi.çok sağolsun.yarın veya pazartesi gidip alıcam,fotoğrafını koyucam,kullanıp sonuçları yazacağım hatta.bana yaramazsa yaramayabilir,yaramazsa sırf jilet yaptığımdan yaramaz.şuan epilasyona gidiyorum.bir daha da jilet kullanmam.
yalnız epilasyondan hemen sonra mı kullanıcam bu yağı? yoksa tüylerin çıkmasını mı beklicem anlamadım.
Sanırım bi ben kullanıyorum Valla durum hala aynı bende ayaklrıma bi işlem yapmıyorum kıllar ince tüy oldu çünkü. Yüzümde çok az çıktı eğer böyle kalırsa yüzümüde daha almama gerek kalmicak