ben iki aydır düzenli kullanıyorum.
benim bacaklarımdaki lekeler eminim hiç kimsede yoktur, daha öncede buraya yazmıştım zaten
neyse lekelerim baya açıldı veeeeeeeeee en önemlisi tüylerimin çok ince çıktığını farkettim.
bacaklarımı alalı 24 gün oldu, normalde yaz günü bu sıcakta bundan çok daha fazla çıkması lazımdı.
ama şimdi çok güzel. hiç çıkmadı demiyorum, yine çıkıyor ama seyrek ve yer yer ince tüyler, yine arada kalınlarda var tabi yok değil.
yani bir anda mucize olmayacağını bende biliyorum, ama ilk defa bir şeyi bu kadar düzenli kullandım.
daha da kullancam. biogreen markasını tavsiye ederim, çünkü ben ikinci şişede başka marka aldım, onda lekelerde o kadar iyi sonuç göremedim.
şimdi tekrar üçüncü şişe olarak biogreenin aldım. bakalım bu şişede bitsin ondan sonra yine yazarım gelişmeleri.
slm canım nasıl kullanıyorsun acaba bu yağı ? aldıktan sonra bir kaç gün mü yoksa devamlı mı anlatabilir msin biraz?
tabiki sürekli ara vermeden kullanıyorsun.
ama bende akyhlis gibi tatile gittim ara verdim, tüylerimi alayım yeniden başlicam.
kızlar gerçekten de tüylere iyi geliyor mu. ben yüz epilasyona gidiyorum ondan dolayı igne lekeleri oluştu, yüzüme sürsem hem lekeleri azaltır hem de tüyleri inceltse bi taşta iki kuşşş
ama sonuçta yağ olduğu için cildime yeni sivilce yapar mı acaba??? offf ne çok derdim var sivilce de çıkarsın istemiyorum zaten zor zaptediyorum cildimi
selam kızlar ben tesadüfen yaşadığım birşeyi sizle paylaşmak istedim
ayaklarımda tırnak batması olduğundan dolayı kantoron yağı kullanmamı önerdi annem. Birde nemlendirme özelliği varmış diye tüm ayağıma her gece sürdüm. Toplam 2 hafta falan kullanmışımdır. Farkettimki ayağımdaki kıllar tüy haline dönüşmüş şok oldum.Böyle bir özelliği varmı bu yağın diye araştırdım öyle birşeyde yazmıyor. benim ayak üstü ve parmaklarmdaki kıllar çok sert ve siyahtı 3 ay oldu almıyorum hala tüy halindeler. 2 hafta önce yüzümü aldım yüzümede uyguladım hala çıkan kıl tüy yok. Sizinle paylaşmak istedim
merhaba, ben leaf action markasının aldım geceleri yatmadan yüzüme sürmeyi düşünüyorum buraya yorum yazarım kullandıkça. Bence de bu konuda anket yapabilirsin canım çünkü bu tip konular çok kafa karıştırıyor.
amaann ölü derimi kaldıi hepsi canlı canlı nasırlaştı kaldı orda :)
yapıyorum şekerim tabiki ama geçmiyo, günşe lekesi sanırım.
e bide vücutda sürekli batık yapıyo, ikisi birleşince halim berbat.
günşete yanınca güzel oluyo tabi, çok farkedilmiyo, ama baya yakmam gerekiyor tabiki
benimkinin markası da leaf action ama aldığımdan beri doğru düzgün yüzüme sürüp de bekleyemedimuyumadan önce filan süremiyorum yağ sonuçta her yere bulaşırsa hem bir işe yaramaz, sabit bi şekilde durmam lazım onun için de uzun zaman ayıramıyorum 1 saat zor duruyor. o şekilde 2 defa sürebildim şimdiye kadar
Ben nemlendirici yerine sürüyorum akşam yüzümü yıkayıp tonik sürdükten sonra bir iki damla alıp bütün yüzüme yediriyorum bikaç dakika sonra tamamen emmiş oluyor kötü kokusu da kısmen azalıyor.
teşekkür ederim bunu böyle mutlaka denerim birkaç gün içinde
az ya da çok sürmenin farkı olur mu acaba :26: ben öyle düşünüp biraz fazla sürüyorum ve yedirmiyorum yüzüme, ama çok mantıklı bir şey değilmiş benim yaptığım şimdi fark ettim
ben bu yağı iki haftadan fazladır kollarıma kullanıyorum tüylerin çıkmasını geciktirdi önkol kısmında kırılanlar çıktı üst kolda ise hala çıkan yokbaşka bi başlıkta dolunayda tüyleri almak tavsiye ediliyodu 30 eylülde dolunay var o günde kırılanları alıcam bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?