Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende aldım ve suan cildime bakmaya doyamıyorum sadece 1 kez gece sürdüm cildimdeki izlerden gecenler oldu gözle görülür derecede hemde ben ilk sürmede etki beklemiyorum doğrusu inşallah tüylerime de bi çözüm olur gelişmeleri yazıcam
Süreceğimiz yerdeki kılları kökünden mi almak lazım illa yoksa etki etmiyor mu acaba?
benim de cildim lekeli.senin mesajını okuyunca çok heyecanlandım.aktardan mı aldın?ozonlanmış katoron yağı diye mi istedin?rengi ne?cevabını bekliyorum.ben de alıcam:)
ozonlanmış kantoron yağı marka marka değişir ismi ama önemli olan ozonlanmış kantoron yağı olması.benim aldığımın rengi kırmızı ama söyle bişey var gündüzleri yüze yağ sürülmez bu altın kuraldır :) geceleri sürmeni tavsiye ederim
ben bi kaç kere yazdım ama yine yazcam ve cevremde herkese tavsiye ettim bi arkadaşım aldı ve oda çok memnun kaldı
ben tüy almaktan yorulurdum o kadar ki tüy demeye kadın bacağı demeye 40 sahit lazım yani
simdi en son ne zaman temizlediğimi unutuyom
ve zayıff cılız çıkıyo ama benim eşim kokusundan dolayı kullandırmıyo bende gündüz sürmüyorum ama ondan fırsat buldukca sürcem evden asla eksik etmem bu yağı
hangisi canım ozon yağı mı?
Ben de yüz bölgeme denemek istiyorum ama bir yandanda tüyler çoğalır diye korkuyorum...
canım ben yüzüme de sürüyordum elimde kalanları
ama inanın 2 aydır kullanmıyorum
düğünüm oldu, balayıydı yerleşmeydi vs. derken ihmal etti kullanamadım
kullanmayınca geri aşırı tüylenme oldu mu tabiki hayır...
bu yağı ankarada lokman hekim denilen aktar da bulabilirsiniz
eminim istanbulda izmirde vs. büyükşehirlerdeki aktarlarda bulabilirsiniz.
buralara gidemiyorsanız, bana göre sahte olmayanı
biogreen markasıdır. bunu kullanın
geçmiş yazılarımı okursanız ben iki marka kullandım en iyisi bence biogreen
zaten lokmanhekimde de bu marka var.
ben şimdi ayvalıktan kantaron yağı aldım, ozonlanmamış haliyle
bacaklarımı alınca deniycem bakalım lekelere vs. iyi gelecekmi.