• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesadüf eseri tüylerimden kurtuldum

kızlar bende aldım denicem. batık tüy çok fazla benim bacaklarımda. onlar düzelir inşallah. tüyleri almadan önce kullancam uzatmam lazım. 1 ay sonra evleniyorum çünkü:17:
inşallah işe yarar. batıklara bile faydası olsa iyi yani:32:

markası biogreen ozonlanmış kantoron yağı

bende aldım ve suan cildime bakmaya doyamıyorum sadece 1 kez gece sürdüm cildimdeki izlerden gecenler oldu gözle görülür derecede hemde ben ilk sürmede etki beklemiyorum doğrusu inşallah tüylerime de bi çözüm olur gelişmeleri yazıcam

benim de cildim lekeli.senin mesajını okuyunca çok heyecanlandım.aktardan mı aldın?ozonlanmış katoron yağı diye mi istedin?rengi ne?cevabını bekliyorum.ben de alıcam:)

Aktardan alıoruz canım ilk sayfada fotosunuda paylaştım sanırm öle hatrlıorm. Rengi kırmızımsı birşey yağın

benim de cildim lekeli.senin mesajını okuyunca çok heyecanlandım.aktardan mı aldın?ozonlanmış katoron yağı diye mi istedin?rengi ne?cevabını bekliyorum.ben de alıcam:)

ozonlanmış kantoron yağı marka marka değişir ismi ama önemli olan ozonlanmış kantoron yağı olması.benim aldığımın rengi kırmızı ama söyle bişey var gündüzleri yüze yağ sürülmez bu altın kuraldır :) geceleri sürmeni tavsiye ederim :34::34::34:

bende bugün basladim bakalim faydasi olursa her agdadan sonra yapar gelismeleride yazarim ins...yalniz benimki aktardan aldigim kantaron yagi kendisinin üretimi sanirim...ozonlanmis biogreenden degil bilydim alirdim türkiyedeyken olsun....belki buda ayni etkiyi yaratir...

konuyu daha önce okumuştum ama bir türlü cesaret edememiştim işin içine yağ girince azaltmaz gibi gelmişti şimdi sayfalara bir göz attımda galiba işe yaramış bende başlamaya karar verdim:) bende ev yapımı kantoron yağı var acaba fark eder mi?

ozonlanmış kantoron yağı marka marka değişir ismi ama önemli olan ozonlanmış kantoron yağı olması.benim aldığımın rengi kırmızı ama söyle bişey var gündüzleri yüze yağ sürülmez bu altın kuraldır :) geceleri sürmeni tavsiye ederim :34::34::34:

Neden gündüz sürülmez? Ben tüylerimi gündüz gün ışığında alıyorum mecburen gündüz de sürüyorum?

bunu nasıl anlatsam
butun tuy dökücü kremler gece kullanılıyo ve tüylerin yapısına daha çabuk etki ediyomuş
bide suna duman kaya gündüleri yüzünüze sadece güneş koruyucu krem sürün bunun dışında bişey
leke yapar demişti evden çıklmsa bile sürmemek gerekmış

TÜYLER İÇİN:Karadeniz\'de yetişen tane bitkisi kandavuz ve zambak\'ın kökleri kurutulduktan sonra değirmende çekiliyor.Yaprakları kaynatılıyor.Aknıdırık bitkisi ile tüyler temizleniyor.Sonra üzerine bitki karışımı konuyor.Üç günde kıl kökleri kurutuluyor Bitkilerle Gelen Gzellik Srlar bakarken bu sayfayı buldum bi bakın isterseniz.Karadenizliler varsa bu tüy için yazan karışımdan haberiniz var mı?:31:

ben bi kaç kere yazdım ama yine yazcam ve cevremde herkese tavsiye ettim bi arkadaşım aldı ve oda çok memnun kaldı
ben tüy almaktan yorulurdum o kadar ki tüy demeye kadın bacağı demeye 40 sahit lazım yani :D
simdi en son ne zaman temizlediğimi unutuyom :D
ve zayıff cılız çıkıyo ama benim eşim kokusundan dolayı kullandırmıyo bende gündüz sürmüyorum ama ondan fırsat buldukca sürcem evden asla eksik etmem bu yağı

ben bi kaç kere yazdım ama yine yazcam ve cevremde herkese tavsiye ettim bi arkadaşım aldı ve oda çok memnun kaldı
ben tüy almaktan yorulurdum o kadar ki tüy demeye kadın bacağı demeye 40 sahit lazım yani :D
simdi en son ne zaman temizlediğimi unutuyom :D
ve zayıff cılız çıkıyo ama benim eşim kokusundan dolayı kullandırmıyo bende gündüz sürmüyorum ama ondan fırsat buldukca sürcem evden asla eksik etmem bu yağı

hangisi canım ozon yağı mı?

Ben bir türlü bulamadım bu yağı,eczanelere,bitkisel yağ satan mağz/dükkanlara sordum hepsinde sarı kantaron yağı var üstelik ozonlanmış kantaron yağını duymadıklarını söylüyorlar.
İntenernete bakınca fiyatlar çok değişken 10 tl ile 19 tl arası değişiyor 50 ml herşeyin o kadar sahtesi var ki emin olamıyorum.Sizler ne kadara alıyorsunuz ve nerden.Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
:D öncelikle gözün aydın.. Çok güzel bi tesadüf gerçekten. Ama tek bir denek üzerinde denenmiş yani bu olay senin için olumlu bir etki yapmışbu muhteşem bişey..Ama bünye farklılıkları var. Yani herkeste aynı etkiyi gösteriyor diyebilmek için en az 10 kişide denemek lazım. Okuyan arkadaşlar dahil bende deneyelim bakalım :) Eğer olumluysa mucidi sensin ;) paylaşırsın..
Umarım ters tepki yapmaz :D

Ben de yüz bölgeme denemek istiyorum ama bir yandanda tüyler çoğalır diye korkuyorum...

canım ben yüzüme de sürüyordum elimde kalanları
ama inanın 2 aydır kullanmıyorum
düğünüm oldu, balayıydı yerleşmeydi vs. derken ihmal etti kullanamadım
kullanmayınca geri aşırı tüylenme oldu mu tabiki hayır...

bu yağı ankarada lokman hekim denilen aktar da bulabilirsiniz
eminim istanbulda izmirde vs. büyükşehirlerdeki aktarlarda bulabilirsiniz.
buralara gidemiyorsanız, bana göre sahte olmayanı
biogreen markasıdır. bunu kullanın
geçmiş yazılarımı okursanız ben iki marka kullandım en iyisi bence biogreen
zaten lokmanhekimde de bu marka var.

ben şimdi ayvalıktan kantaron yağı aldım, ozonlanmamış haliyle
bacaklarımı alınca deniycem bakalım lekelere vs. iyi gelecekmi.

canım ben yüzüme de sürüyordum elimde kalanları
ama inanın 2 aydır kullanmıyorum
düğünüm oldu, balayıydı yerleşmeydi vs. derken ihmal etti kullanamadım
kullanmayınca geri aşırı tüylenme oldu mu tabiki hayır...

bu yağı ankarada lokman hekim denilen aktar da bulabilirsiniz
eminim istanbulda izmirde vs. büyükşehirlerdeki aktarlarda bulabilirsiniz.
buralara gidemiyorsanız, bana göre sahte olmayanı
biogreen markasıdır. bunu kullanın
geçmiş yazılarımı okursanız ben iki marka kullandım en iyisi bence biogreen
zaten lokmanhekimde de bu marka var.

ben şimdi ayvalıktan kantaron yağı aldım, ozonlanmamış haliyle
bacaklarımı alınca deniycem bakalım lekelere vs. iyi gelecekmi.

Aldım biraz önce, deneyeceğim :) gelişmeleri bildiririm. Bu arada cilt lekesinden kastınız yüzde olan o açık kahverengi olan lekeler mı ? Onlara kullanabilir miyim ? Ve yüzün her bölgesine sürülüyor mu acaba ? Kırıştirmasin ?

Back