• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesadüf eseri tüylerimden kurtuldum

bence çok az sürmelisin bir de bende minik minik sivilce gibi şeyler çıktı çabuk geçiyolar ama yine de yağdan şüphelendim ama güneş kreminden de olabilir her sabah çokça sürüyorum leke olmasın diye.

bende zaten bir sürü sivilce ve sivilce lekesi var, bu yağın sivilcelere ve lekelere iyi geldiği söyleniyor ama neden öyle olmuş ki :26:

bende zaten bir sürü sivilce ve sivilce lekesi var, bu yağın sivilcelere ve lekelere iyi geldiği söyleniyor ama neden öyle olmuş ki :26:

bence bir süre kullanmak lazım dediğim gibi güneş kreminden de olabilir devam et bir süre bence o zaman gerçekten işe yarayıp yaramadığını anlarsın canım.

Bu otu görmüştüm biryerde,zeytinyağının içinde bekletinde bu otu kantoran yağı elde etmiş oluyormuşsun.ama iki hafta beklemesi gerekiyormuş güneşte yağın içinde

bende aldım ve suan cildime bakmaya doyamıyorum sadece 1 kez gece sürdüm cildimdeki izlerden gecenler oldu gözle görülür derecede hemde ben ilk sürmede etki beklemiyorum doğrusu inşallah tüylerime de bi çözüm olur gelişmeleri yazıcam

Yanağımdaki tüyler ve favorilerim için de kullanmak istiyorum. Ama ağdayla alıp da kalınlaştırmak istemiyorum. Tüyleri almadan sadece yağ sürerek bi incelme olur mu?

tüyleri almadan incelme olurmu bilemiyorum ama alınca cidden etkisini gösteriyor. Bir çok bayan lekelerde baya açılma olduğunu yazmış cidden doğru ama sabır gerektiren bir işlem maalesef çok çabuk kendini göstermiyor. Annemin çok derin olan izlerinde açılmalar yaptı okadar kozmetik kullanmasına ramen açılmayan lekelerde solmalar meydana geldi. Ayrıca güçlü bir nemlendirme özelliğide var. Uygulayan arkadaşlar sürekli gelişmeleri yazarsa çok mutlu olurum ben şuan kullanmıyorum. Öğrenci olduğum için annem beni dürtelemeden bir işimi düzenli yapamıyorum maalesef şuanda annemin yanında olmadığımdan bırakmış durumdayım anca memlekette annem yüzüme sürerse kullanıorum:1:

arkadslar hurrem otu yagını kardesım kullandı 2 aya yakın oldu benım bacak bolgem coktan cıktı ama kardesımde hıcbırsey yok onu deneyebılırsnız

Kızlar konun güncel kalmasını istediğim için ben gelişmeleri sürekli yazıcam ben bu yağı çok sevdim yüzümdeki kızarıklık kılcal damar çatlaması akne izleri azaldı hemde 1 haftada 1 şişe kullansam bitecek sorunum diyorum :)) ama benim için en büyük güzelliği bacaklarımı aldıktan bi kaç gün sonra okumuştum bu yazıyı denedim yinede 1 hafta olmasına rağmen tüylerim çok az çıktı bir hafta olmasına rağmen dememde ki sebep hormon bozukluğu var bende 1 haftada 89 10 günde tüylerim eski halini alıyo simdi göbeğimde deniyorum yine sonuçları yazarım bu yağı keşfetip bize anlatan arkadaş sanada çok teşkkür ederim :)

arkadaslar gercekmi ya benim yüzümde bacaklarım da cok var denesemmi acaba? deneyip faydasını görenler nolur yardımcı olun. nasıl kantoron ve nasıl kullanıyosunuz???

Kızlar konun güncel kalmasını istediğim için ben gelişmeleri sürekli yazıcam ben bu yağı çok sevdim yüzümdeki kızarıklık kılcal damar çatlaması akne izleri azaldı hemde 1 haftada 1 şişe kullansam bitecek sorunum diyorum :)) ama benim için en büyük güzelliği bacaklarımı aldıktan bi kaç gün sonra okumuştum bu yazıyı denedim yinede 1 hafta olmasına rağmen tüylerim çok az çıktı bir hafta olmasına rağmen dememde ki sebep hormon bozukluğu var bende 1 haftada 89 10 günde tüylerim eski halini alıyo simdi göbeğimde deniyorum yine sonuçları yazarım bu yağı keşfetip bize anlatan arkadaş sanada çok teşkkür ederim :)

bende size çok teşekkür ederim arkadaşlar sayenizde bende bu yağın daha bir çok özelliği olduğunu gördüm. İyiki sizle bunu paylaşmışım bir çok arkadaşımın derdine derman oldu walla. Senin adına çok sevindim:16: göbektede çok işe yarıyor bendede hormon bozukluğu var. ayva tüylerde bile işe yarıyor:16:

arkadaslar gercekmi ya benim yüzümde bacaklarım da cok var denesemmi acaba? deneyip faydasını görenler nolur yardımcı olun. nasıl kantoron ve nasıl kullanıyosunuz???

canım kesinlikle işe yarıyor. Deneyipte sonuç alamayan arkadaş olmadı sanırm bu topiğe yazıp deneyenlerin hepsi tecrübelerini paylaşmış. Herkestede 1 hafta gibi kısa bir sürede gözle görülür bir değişme olmuş. Tüyler için aldıktan sonra hergün temiz cildine sürüyorsun çıkması geçleşiyor ve daha ince çıkıyor. Lekeler için ise gene temiz cilde her gece sürüyorsun

Nerden alabiliriz bu yağı?

Süreceğimiz yerdeki kılları kökünden mi almak lazım illa yoksa etki etmiyor mu acaba?

canım kesinlikle işe yarıyor. Deneyipte sonuç alamayan arkadaş olmadı sanırm bu topiğe yazıp deneyenlerin hepsi tecrübelerini paylaşmış. Herkestede 1 hafta gibi kısa bir sürede gözle görülür bir değişme olmuş. Tüyler için aldıktan sonra hergün temiz cildine sürüyorsun çıkması geçleşiyor ve daha ince çıkıyor. Lekeler için ise gene temiz cilde her gece sürüyorsun

deniycem bakalım inşallah işe yarar... yararsa benden bir sürü hayır dua alıcksaın canm emin ol:))

canım bu yağı ben arada geceleri sürüyorum 5 dk sonra cildime bakmaya doyamıyorum işin aslı yara kesik için almışdım eve cildimide parlatıyo bebek gibi yapıyo arada sürüyorum ama tüyleri azalttığını görmedim tuzlu acıyorsa sadece limon sürün oda iş görüyr kıllanmakmı iyi acımakmı:9::9:

tabiki acıycak ama kesin çözüm olucakdır her güzelliğin bir bedeli vardır ağdada çok acıyo mesela ama bu limon onun kadar acımıyo hemen rüzgar esdirirseniz bişeycik olmaz fön makinası tutun mesela yanarsa:1::1:

Kızlar benim çenemde iki tane kıl vardı... arkadaşım iple alalım cımbız vurma çoğalır deyince bir süre iple aldı sarıları da kaptırıyodu tabi arada :) sonra bu iki kıl oldu 10 kıl iple olmicak dedim ağdaya başladım şimdi 30 kıl :( bu ozonlu kantaron yağı işe yarar mı dersiniz ? çünkü çok koyu kalın sakal gibi oldular... lazere gitmeyi düşünüyorum yani o derece ama o da çoğzltır diye korkuyorum :((

bende size çok teşekkür ederim arkadaşlar sayenizde bende bu yağın daha bir çok özelliği olduğunu gördüm. İyiki sizle bunu paylaşmışım bir çok arkadaşımın derdine derman oldu walla. Senin adına çok sevindim:16: göbektede çok işe yarıyor bendede hormon bozukluğu var. ayva tüylerde bile işe yarıyor:16:

ayyyyy heyecean yaptım ben :23: :))) canım ya benimde göbeğimde tüylenme var ağda yaptırıyorum ama koyulaştılar ağdayla ve kalınlaştılar... valla çarşambaya randevu aldım lazer için son çare lazeri denicem bende

Kızlar benim çenemde iki tane kıl vardı... arkadaşım iple alalım cımbız vurma çoğalır deyince bir süre iple aldı sarıları da kaptırıyodu tabi arada :) sonra bu iki kıl oldu 10 kıl iple olmicak dedim ağdaya başladım şimdi 30 kıl :( bu ozonlu kantaron yağı işe yarar mı dersiniz ? çünkü çok koyu kalın sakal gibi oldular... lazere gitmeyi düşünüyorum yani o derece ama o da çoğzltır diye korkuyorum :((

canım çoğalmış çoğalacağı kadar. 2 iken 30 olmuş.
lazere gidersen sadece çene bölgesine yaptır. başka yerlere dağıtma tüylerini.bir de alexandrite yaptırma nd yag yaptır.

kızlar yorumların hepsini okuyamadım vaktim şu an olmadığı için ama nasıl yani...
bir kaç yorum gözüme çarptı saç çıkarmak için bu yağ filan diyorlar.
acaba bünyeden bünyeye farketmiş olabilir mi?

yani kullandığınız yağ kıl çoğaltmak için ve azalttığına dair bilgisi yok ama azalttı mı?

diğer yorumları okumadım tekrar belirteyim...

Back