Ayy evet biliorm o losyonu bende kullanıyorum.Baya yakıo kokusuda bir tuhaf. Valla geçen dışardayken kaşındı kaşıdım üstüm başım kepek oldu çok utandmbiraz sürelim bakalım nolcak
bu başlığı gördükten sonra farkına vardım kızlar ben kasıklarıma sürüyodum yaklaşık bir haftadır batık ve sivilce izleri için şimdi tüylerin renginin açıldığını farkettim valla bunu fark eden arkadaşa çok teşekür ediyorum tamamen genital bölgeye deneyen varmı acaba
selam kızlar ben tesadüfen yaşadığım birşeyi sizle paylaşmak istedim
ayaklarımda tırnak batması olduğundan dolayı kantoron yağı kullanmamı önerdi annem. Birde nemlendirme özelliği varmış diye tüm ayağıma her gece sürdüm. Toplam 2 hafta falan kullanmışımdır. Farkettimki ayağımdaki kıllar tüy haline dönüşmüş şok oldum.Böyle bir özelliği varmı bu yağın diye araştırdım öyle birşeyde yazmıyor. benim ayak üstü ve parmaklarmdaki kıllar çok sert ve siyahtı 3 ay oldu almıyorum hala tüy halindeler. 2 hafta önce yüzümü aldım yüzümede uyguladım hala çıkan kıl tüy yok. Sizinle paylaşmak istedim
geçmiş olsun canım, ben de bir zamanlar tırnak batması problemi yaşamıştım ama sen neden tırnak batması için bütün ayağına kantoron yağı sürdün? çok ilginç geldi. ben ameliyatla kurtulabildim bu sorundan, ama şimdi podiatristler tırnak teli ile tedavi ediyorlarmış, bir de ona bak, belki lazerle de vardır tedavisi. ilaç tedavisi bende işe yaramamıştı.
merhaba,
öncelikle bu tesadüfü paylaştığınız için teşekkürler. Saç derisindeki egzama için benim hekim olab bir arkadaşım çam terebentin yağını kullanıyordu direkt olarak hasta deriye sürüyordu. Ayrıca şampuanların içine de karıştırıp kullanıyorlar, ben denedim, egzama için değilse bile şampuandaki zararlı kimyasalları etkisiz hale getirip saç dökülmelerini engelliyor, bu açıdan faydasını gördüm, saçım gürleşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?