Selam arkadaşlar ben 13 yıllık evliyim 3 çocuk annesiyim ve 4.yolda kısmetse,benim sorunum aşırı derecede dağınık olmam.önceden aşırı titiz biriyken şimdi son 3 yıldır çok bıraktım ev işlerini hep ertelediğim ve biriktirdiğim için farkındayım ama çok tembelleştim kolumu kaldırasın yok çocuklarım ufak yaramaz eşim biokadar dağınık.bana yardım edn lütfen harekete geçmem lazım enerjim yok sizler nasıl hem düzenli hem temiz olabiliyorsunuz ben artık unuttum önceki temiz ve düzenli hallerimi
Şimdi esiniz ev işlerinde yardım ediyor mu diye konuya bakıyorum
Eşiniz ilk önce kendi dağınıklığına bir çözüm bulmalı
İş bölümü yapın evi beraber temizleyin
Yıllardır her işi yapmaktan yorulmussunuzdur haliyle,bir de hamilesiniz kolay gelsin size
Eşim asla bana yardım etmez aksine çocuklarımdan daha fazla dağınık benden çok temiz ve düzenli olmamı yemek yapmayı aksatmamamı ister ama olmuyor işte yek başına yetemiyor insan sanırım ben depresyondayımŞimdi esiniz ev işlerinde yardım ediyor mu diye konuya bakıyorum
Eşiniz ilk önce kendi dağınıklığına bir çözüm bulmalı
İş bölümü yapın evi beraber temizleyin
Yıllardır her işi yapmaktan yorulmussunuzdur haliyle,bir de hamilesiniz kolay gelsin size
kızım 12 4 yaşında bide 3 yaşında oğlum varCocuklariniz kac yasinda bilmiyorum ama eger iletisim kurabiliyorsaniz cocuklariniza oyunöa birlikte odalarini toplatabilirsiniz.
Siz de yatmadan önce evi toparlayip yatarsaniz sabah uyandiginizda kendinizi daha rahat hissedersiniz.
O zaman ayda yahut haftada bir yardımcı alacaksınız olmaz ki böyle 3 çocuk bir de hamilesiniz koca dağınık valla size üzüldümEşim asla bana yardım etmez aksine çocuklarımdan daha fazla dağınık benden çok temiz ve düzenli olmamı yemek yapmayı aksatmamamı ister ama olmuyor işte yek başına yetemiyor insan sanırım ben depresyondayım
Alacağım kadından utanıyorum bune hal koca kadınsın diye yüzüme söylemese içinden diyecekO zaman ayda yahut haftada bir yardımcı alacaksınız olmaz ki böyle 3 çocuk bir de hamilesiniz koca dağınık valla size üzüldüm
Yahu ne alaka onun işi o yaniben mesela bulsam düzgün birini gideceğim temizlik içinAlacağım kadından utanıyorum bune hal koca kadınsın diye yüzüme söylemese içinden diyecek
Niye utanıyorsunuz? Kuaföre ağda yaptırmak için gideceksiniz ay aman ayıp olmasın şimdi...kuaförcü kıllarımı görüpte ne düşünür acaba? Gibi birşey oldu sizinkiAlacağım kadından utanıyorum bune hal koca kadınsın diye yüzüme söylemese içinden diyecek
Galiba öyle oldu evetNiye utanıyorsunuz? Kuaföre ağda yaptırmak için gideceksiniz ay aman ayıp olmasın şimdi...kuaförcü kıllarımı görüpte ne düşünür acaba? Gibi birşey oldu sizinki
Ben bunun adını depresyon koydum durumdan çok rahatsizim mutsuzum içime sinmiyor ama elimi kaldırmaya mecalim yokBen de tek çocukla o haldeyim. Ev işi hiç bitmiyor ve ben çok sıkıldım ama rahatsız da oluyorum. Temizliğe gelecek birini de bulamadım. Son gelen kadın halinin altını bile süpürmemişti. Önceki arkadaşıma benim dedikodumu yapmış evi çok pis diye. Şimdi de temizliğe gelecek kimse bulamıyorum kendim de yetişemiyorum
Çalışırken daha iyiydi. 1.5 yıldır evdeyim iyice tembellestim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?