Maske Tarifleri tertemiz cildimiz olsuun :)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

MyLittlePrince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
211
5
118
Bayanlar daha öncede burda konu açmıştım ve açtığım konuda da bahsetmiştim KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞI'ndan.
Bu sabah bu yağın tam bir mucize olduğunu anladım tekrardan. Önceden de kullanmıştım ama bu seferki sonuç daha büyük oldu.
Şöyle ki yüzdeki sivilce lekelerini tertemiz yaptığını soyduğunu duydum ve yaklaşık bir buçuk haftadır her akşam yüzüme sürdüm ders çalışırken netteyken hatta uyurken yüzümde saatlerce kaldı. Sonra bu sabah bi kalktım yüzümde ağız çevremden yanaklarıma doğru beyaz beyaz derilerim kalkmış, bende sıcak suda keseledim yüzümü soydum kalkan derileri bembeyaz oldu yüzüm, hatta oda arkadaşlarım bugün sende bi güzellik var yüzün güzelleşmiş dediler, bende kayısı çekirdeği yağına bağladım tabi bu gelişmeyi. Mutlu oldum, öneririm. Bebek gibi bi yüzümüz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…