- 16 Ocak 2018
- 495
- 163
- 103
- 30
- Konu Sahibi Girlsbelikegirls
-
özelden atabilirm cnm :)Fotoğrafınız var mı nasıl merak ettim
Sanirsam burun sirti ve burun kikirdaklariyla ilgili hatadan dolayiydi. Google dan bakarsan daha saglikli cvp alirsin :) bir de ters v seklinde golgelenme olusuyor burun sirtinda isikta cok daha belli oluyorTers v deformesi ne ola ki ?
Ay burun düzene girene kadar bi sürü soru işareti galibaSanirsam burun sirti ve burun kikirdaklariyla ilgili hatadan dolayiydi. Google dan bakarsan daha saglikli cvp alirsin :) bir de ters v seklinde golgelenme olusuyor burun sirtinda isikta cok daha belli oluyor
öyle malesef çünkü cektiğiniz ameliyat stresi ve maddi streste var.Ay burun düzene girene kadar bi sürü soru işareti galiba
Öyle ben maddiyatıda gectimde sonu istedigimiz gibi olsun.öyle malesef çünkü cektiğiniz ameliyat stresi ve maddi streste var.
benim yandan istediğim gibi ama önden değil o yuzden sanırm ıkınci bir ameliyat olacagımÖyle ben maddiyatıda gectimde sonu istedigimiz gibi olsun.
Ah ah ne şansımız varbenim yandan istediğim gibi ama önden değil o yuzden sanırm ıkınci bir ameliyat olacagım
Benimde önden süpheli ama 2. Bi ameliyat düsünmem.benim yandan istediğim gibi ama önden değil o yuzden sanırm ıkınci bir ameliyat olacagım
ben kemik doku ve kıkırdak uyumu bozulan bir burnun sonra da baska deformiteleride ortaya cıkaracagını düşünüyorum.Uzun zaman kullanıslı olmayacagını da :/Benimde önden süpheli ama 2. Bi ameliyat düsünmem.
Öyle bi sıkıntım yok şimdilik inşallahta olmaz,ben kemik doku ve kıkırdak uyumu bozulan bir burnun sonra da baska deformiteleride ortaya cıkaracagını düşünüyorum.Uzun zaman kullanıslı olmayacagını da :/
gölgelenmen gecti mi cnm peki? Yani o deformite bildiğim kadarıyla kemiklerle oynanarak onarılıyor .Normalde cok fazla belli olmuyor ama flasla ve ısıklı yerlerde önden bakıldıgında baya belli oluyorMerhaba benim öyleydi.9.ayda törpüleme yaptı dr.20dk suren bir operasyon yine tampon takılıyor.ama ilk ameliyat gibi sıkıntılı değil tampon çıkana kadar sabır gerekli acı yutkunma konusma gibi sıkıntın yok.basit bir operasyon.su an iyi burnum 6 ay oldu.geçmiş olsun.
Merhaba. Genel anestezi mioldunuz? O döneme ait fotoğrafınızı gorme şansım var mi canim?Merhaba benim öyleydi.9.ayda törpüleme yaptı dr.20dk suren bir operasyon yine tampon takılıyor.ama ilk ameliyat gibi sıkıntılı değil tampon çıkana kadar sabır gerekli acı yutkunma konusma gibi sıkıntın yok.basit bir operasyon.su an iyi burnum 6 ay oldu.geçmiş olsun.
Ben de görebilir miyimMerhaba. Genel anestezi mioldunuz? O döneme ait fotoğrafınızı gorme şansım var mi canim?
ben de görebilir miyim revizyon öncesini sakıncası yoksa :)Merhaba benim öyleydi.9.ayda törpüleme yaptı dr.20dk suren bir operasyon yine tampon takılıyor.ama ilk ameliyat gibi sıkıntılı değil tampon çıkana kadar sabır gerekli acı yutkunma konusma gibi sıkıntın yok.basit bir operasyon.su an iyi burnum 6 ay oldu.geçmiş olsun.
Teşekkürler yazınız için.Merhaba genel anestezi ile oldum.benide rahatsız eden gölgelenmelerdi.sanki biri burnumu kırmış ortası ayrılmış gibi duruyodu.kemikler tam birleşıp kaynamadığı için öyle oluyor.yanlardan törpüleyip ovalleştiriyorlar sanırım.dörtr dörtlük mü dersen değil ama rahatsız etmiyor beni gayet doğal ve iyi görünüyor en azından benim kemerli yamuk bir num vardı.daha önxe başka bir yerde de yazmıştım beklentiniz çok yüksek mükemmel bir burnum olucak haliyle yanmayım.ameliyatsız güzel dediğiniz burunlara dahi dikkat edrseniz sorunlar bulursunuz.ameliyat olduktan sonra burnun her açisını dikkatle inceleyip komplekse giriyoruz.benim burnum dikkatle incelersem kusurlu ama genel olarak bakıyorum ve mutluyum diğer haliyle çok kompleks ediyodum yandan özellikle şu an rahatim ve iyi ki olmuşum diyebiliyorum.geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?