ters v deformitesi

Girlsbelikegirls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
495
163
103
30
merhabalar burun estetiğimin 6.ayındayım tabi bastan belli olan ama bir türlü gecmeyen bir sorunum var ( doktorum böyle bir sey demedi) Ama anlamamak için salak olmak lazım bence. Neyse Ters V deformitesi malesef!Doktor bunun hakkında hiç bisi demedi klasik iyileşme süresi 6 12 ay falan diyor da. Bu problemi olup da revizyon olan oldu mı acaba? Eski konuları gördümde cok bişi bulamadım

Merhaba benim öyleydi.9.ayda törpüleme yaptı dr.20dk suren bir operasyon yine tampon takılıyor.ama ilk ameliyat gibi sıkıntılı değil tampon çıkana kadar sabır gerekli acı yutkunma konusma gibi sıkıntın yok.basit bir operasyon.su an iyi burnum 6 ay oldu.geçmiş olsun.

gölgelenmen gecti mi cnm peki? Yani o deformite bildiğim kadarıyla kemiklerle oynanarak onarılıyor .Normalde cok fazla belli olmuyor ama flasla ve ısıklı yerlerde önden bakıldıgında baya belli oluyor

Merhaba. Genel anestezi mioldunuz? O döneme ait fotoğrafınızı gorme şansım var mi canim?

ben de görebilir miyim revizyon öncesini sakıncası yoksa :)

Merhaba genel anestezi ile oldum.benide rahatsız eden gölgelenmelerdi.sanki biri burnumu kırmış ortası ayrılmış gibi duruyodu.kemikler tam birleşıp kaynamadığı için öyle oluyor.yanlardan törpüleyip ovalleştiriyorlar sanırım.dörtr dörtlük mü dersen değil ama rahatsız etmiyor beni gayet doğal ve iyi görünüyor en azından benim kemerli yamuk bir num vardı.daha önxe başka bir yerde de yazmıştım beklentiniz çok yüksek mükemmel bir burnum olucak haliyle yanmayım.ameliyatsız güzel dediğiniz burunlara dahi dikkat edrseniz sorunlar bulursunuz.ameliyat olduktan sonra burnun her açisını dikkatle inceleyip komplekse giriyoruz.benim burnum dikkatle incelersem kusurlu ama genel olarak bakıyorum ve mutluyum diğer haliyle çok kompleks ediyodum yandan özellikle şu an rahatim ve iyi ki olmuşum diyebiliyorum.geçmiş olsun

Teşekkürler yazınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…