merhaba canım. benim rahim yapım da normalden farklıymış. ters mi tam bilemiyorum ama hamile kalmamda ve doğumda sakıncası olmadığını söyledi doktor. çok daha kötü rahim yapılarında bile çocuk sağlıklı bir şekilde doğuyormuş. en iyi doktorun bilir, ona sormalısın bunu.
ben şu anda 6 aylık hamileyim. iyi gidiyoruz çok şükür. Allah sana bana ve isteyen herkese hayırlısıyla evlat versin.
canım slm bende 2 yıllık evliyim 9 ay sonra hamile kaldım ama düsük yasadım benimde rahmim tersmiş simdide 10 aydır bekliyorum 2 aşılama oldum tutmadı son gittigim dr. 360 derece ters dedi rahmin hamile kalmanın süresi uzuyor dedi hemen tüp bebek dedi üzüldüm çevremde çok rahmi ters olan var hepisininde bebekleri var sanırım herşey bahane zamanı gelince oluyor herşey sevgiyle kal...
arkadaşlar peki ters rahimli olanlar normal dogummu yapıyorlar yoksa sezeryanmı oluyor
benim annemin de tersmiş, hem iki çocuğu var ( görüldüğü üzere a.s ) hem ikisi de normal doğum.
bak buna sevindim canım işte içim rahatladı.Allahım saglıklı bir gebelikte bana yaşatsın saglıkla bebegimi kucagıma alabileyim inşallah , isteyen herkese saglıklı bir evlat versin:Saruboceq:
esinsay canım slm bana dr. söyledi prof. senin rahim dedi 360 derece ters dedi zor hamile kalırsın dedi dedim ben 10 önce hamıle kalmıştım tüp bebek yapalım dedi hemen kafam karıştı emın olunki... sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?