• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ters rahimli olanlar varmı acaba , bir soruna neden oluyormu bu durum

• Konu Sahibi Konu Sahibi asnil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asnil

içimin gülen yüzü...
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
1.175
3
116
İzmir
merhaba arkadaşlar dün özelde kontrole gittim 2 tane düşükten sonra özelde muayene olmaya karar vermiştim, doktorum senin rahmin ters dedi birçok kişide bu böyle olabilir dedi sık raslanan bir durumuş , acaba düşüklerimde bir etkisi oldumu ters rahim olupta bebek sahibi olanlar varsa birbilgi verebilirlermi acaba

merhaba canım. benim rahim yapım da normalden farklıymış. ters mi tam bilemiyorum ama hamile kalmamda ve doğumda sakıncası olmadığını söyledi doktor. çok daha kötü rahim yapılarında bile çocuk sağlıklı bir şekilde doğuyormuş. en iyi doktorun bilir, ona sormalısın bunu.
ben şu anda 6 aylık hamileyim. iyi gidiyoruz çok şükür. Allah sana bana ve isteyen herkese hayırlısıyla evlat versin.

merhaba canım. benim rahim yapım da normalden farklıymış. ters mi tam bilemiyorum ama hamile kalmamda ve doğumda sakıncası olmadığını söyledi doktor. çok daha kötü rahim yapılarında bile çocuk sağlıklı bir şekilde doğuyormuş. en iyi doktorun bilir, ona sormalısın bunu.
ben şu anda 6 aylık hamileyim. iyi gidiyoruz çok şükür. Allah sana bana ve isteyen herkese hayırlısıyla evlat versin.

Allah kurtarsın canım umarın saglıkla bebegini kucagına alırsın , iyi dileklerin içinde teşekkür ederim içimi rahatlattın sagol canım

canım slm bende 2 yıllık evliyim 9 ay sonra hamile kaldım ama düsük yasadım benimde rahmim tersmiş simdide 10 aydır bekliyorum 2 aşılama oldum tutmadı son gittigim dr. 360 derece ters dedi rahmin hamile kalmanın süresi uzuyor dedi hemen tüp bebek dedi üzüldüm çevremde çok rahmi ters olan var hepisininde bebekleri var sanırım herşey bahane zamanı gelince oluyor herşey sevgiyle kal...

benim bi arkadaşımında tersmiş 2 çocuğu var hamile kalmada problem yaşamamış ama rahmi ters olduğundan normal doğum yapamadığını söylemişti sezeryan olmuş

benimde rahmim ters. Ama doktorlar ters diye değil arkaya dönük diye tabir kullanıyorlar. Ben iki doktora gittim ikisi de bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi. Rahmin nereye baktığı değil, işlevini yerine getirip getirmemesi önemli ki zaten burada iş rahme değil yumurtalıklara düşüyor. Bebek yumurtlıklarda oluştuktan sonra rahme düşüyor. Ve rahmin yönü de bunu etkilemez. Düşük oldu ise başka sebebler araştırılmalıdır. Gönlünüzü ferah tutun..

arkadaşlar peki ters rahimli olanlar normal dogummu yapıyorlar yoksa sezeryanmı oluyor

canım slm bende 2 yıllık evliyim 9 ay sonra hamile kaldım ama düsük yasadım benimde rahmim tersmiş simdide 10 aydır bekliyorum 2 aşılama oldum tutmadı son gittigim dr. 360 derece ters dedi rahmin hamile kalmanın süresi uzuyor dedi hemen tüp bebek dedi üzüldüm çevremde çok rahmi ters olan var hepisininde bebekleri var sanırım herşey bahane zamanı gelince oluyor herşey sevgiyle kal...

Canım düşük için çok geçmiş olsun. O duyguyu iyi bilirim. İnşallah yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalıp evlat sahibi olursun. Fakat benim dikkatimi çeken 360 derece ters nasıl oluyor ki? 360 derece dönünce yine aynı yere gelir. 180 derece demek istemiş olabilir mi.... :uhm:

esinsay canım slm bana dr. söyledi prof. senin rahim dedi 360 derece ters dedi zor hamile kalırsın dedi dedim ben 10 önce hamıle kalmıştım tüp bebek yapalım dedi hemen kafam karıştı emın olunki... sevgiler

banada ters dedi doktor , ama kaç derece ters bilmiyorum bu konuda birşey demedi acaba ne kadar etkili oluyor terslik derecesi

benim annemin de tersmiş, hem iki çocuğu var ( görüldüğü üzere a.s ) hem ikisi de normal doğum.

bak buna sevindim canım işte içim rahatladı.Allahım saglıklı bir gebelikte bana yaşatsın saglıkla bebegimi kucagıma alabileyim inşallah , isteyen herkese saglıklı bir evlat versin:Saruboceq:

bak buna sevindim canım işte içim rahatladı.Allahım saglıklı bir gebelikte bana yaşatsın saglıkla bebegimi kucagıma alabileyim inşallah , isteyen herkese saglıklı bir evlat versin:Saruboceq:

amin canım inşallah... ama sen yine de doktoruna da sor, için daha çok rahat etsin yerimseniben

esinsay canım slm bana dr. söyledi prof. senin rahim dedi 360 derece ters dedi zor hamile kalırsın dedi dedim ben 10 önce hamıle kalmıştım tüp bebek yapalım dedi hemen kafam karıştı emın olunki... sevgiler

Hmm.. Peki başka bir doktora daha gitsen? Bu gibi emin olamadığın durumlarda en iyisi başarılarıyla tanınmış özel bir doktora muayene olmak sanırım.. Yoksa düşünceler insanı strese sokuyor.

benimde rahmim tersmiş ilk çocugumu evlendikten hemen sonra doğurdum 2. yi istiyoruz 7 ay geçti henüz hamile kalamadım 1 doktor hamile kalmanda önemli dedi 3 tanesi ya fark etmedi yada bana söylemedi pek önemsemiyolar sanırım
ama benim cinsel ilişkide çok agrım oluyor bunun için tedavi var mı yok mu bilmiyorum

annemde de bu sorun var ve normal doğumla sorunsuz bir şekilde 2 çocuk doğurdu :6:

Back