• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ters dubleks dairede oturan varmı? Lütfen yardım

Biz o evi almadık, yani hiç ters dublexde oturmadım ama oturan çok tanıdığım var giriş katlarına lafım yok ama zemin katları sorun oluyor. Son yoğun yağmurda bi yakınımızın evi kanal bastı komple alt katı, epey uğraştılar. Tüm eşyalar atıldı parkeler söküldü yeniden döşeme yapılıcak falan epey sorun yaşadılar. Eskiden çok istiyordum ama şuan ters dublex düşünmüyorum. Bence kullanıcılarına sorun artılarını eksilerini. Hayırlı olsun şimdiden

çok özür dilerim. başkasıymıy sonradan tekrar baktım.İnşallah bi aksilik olmaz:(
 
O evi sattık. Hemde aldığımız fiyatın altına. Şimdi 3. katta güney ve doğu cepheli bir ev aldık. İlk aldığımızda nefret ediyordum. Belkide önceki evi zararına sattığımız için. Ama şimdi çok şükür Allah'a bir sıkıntımız yok. İçinide dilediğim gibi dekore ettim. Şansımıza bu bina yeni yapı. İskanı çıkalı 9 ay olmuş. Fakat binada oturulmaya 1,5 yıl önce başlanmış. Asansörlü, çift tuvalet ve ebeveyn banyosu da var. Şükürler olsun ki her olumsuzluktan sonra Rab'bim bir kapı açıyor. Şimdi en azından içimize sinen bir dairede ikamet ediyoruz.

Halen aynı evde oturuyor musun:)Bende bahçe katı daire alıcam inşallah çünkü paramız ona yetiyor sıfır daire
 
Back
X