• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ters dubleks dairede oturan varmı? Lütfen yardım

Hakkında hayırlısı olsun inş. Rabbim ağız tadıyla mutlulukla oturmayı nasip etsin allah olmayanlara ve isteyenlere ev nasip etsin inş.

canım güzel diklerin için çok teşekkür ederim. Rabbim merhametiyle isteyen herkesin yardımcısı olsun inşallah.Cuma gününün hayrına benim için dua edin kredim onaylansın.:14:

Kızlar olmadı kredi işi :43::43::43::43::43:
Sadece 2 tane kredi kartım var diye gözlerine az geldi galiba. Bide eşimin dükkanın vergi levhasını istediler, onuda göndericem ama evim olmıycak biliyorum. Şuan hüngür hüngür ağlamak istiyorum:43::43::43::43::43::43::43:

Sadece 2 tane kredi kartım var diye gözlerine az geldi galiba. Bide eşimin dükkanın vergi levhasını istediler, onuda göndericem ama evim olmıycak biliyorum. Şuan hüngür hüngür ağlamak istiyorum:43::43::43::43::43::43::43:

birtanem hiç üzme o tatlı canını her işin başında varmış bir hayır.hem çıkmayan candan umut kesilmezmiş.hemen kendini koşullandırma olmayacak diye, isyan etme canım.allaha yürekten ama çok yürekten dua et, allahım nolursun bu ev ve bu kredi işi bizim için hayırlıysa nolursun olsun de.ben de inan senin için dua ediyorum allahım hayırlısını ver diye.dualarım seninle canım.

canım aynen dediğin gibi. Rutubet olur diyolar, böcek gelir diyolar. Bebek olursa merdivenler zor olur diyolar. Kulak asmıyorum değil ama mantıklı çözümlerinide bularak eve onay verdim. İnşallah rabbim sanada istediğin gibi daireyi almayıda nasip etsin güzelim.:71:

tesekkur ederim canımm rabbim herkesin gonlune gore versin..
sende hemen umutsuzluga kapılma kesin red cevabı almamıssın anladıgım kadarıyla vergi levhası falan istediklerine gore

Canınızı sıkmamaya çalışın, belki böylesi hayırlıdır sizin için. Daha çok yeni evlisiiniz sanırım, bir süre sonra çok daha güzelini alırsınız inşallah.

Evin resimleri çok güzeldi, ama ne yalan söyleyeyim, aşırı bir yağış olduğunda alt katı su basmaz mı acaba diye aklıma gelmişti. Ev almadığınız sürece bütün evler sizin, ama yanlış bir karar verirse insan çok daha büyük sıkıntı oluyor. Kredi işi de eğer bu ev hayırlı olacaksa çıksın, yoksa çıkmasın diye diliyorum.

birtanem hiç üzme o tatlı canını her işin başında varmış bir hayır.hem çıkmayan candan umut kesilmezmiş.hemen kendini koşullandırma olmayacak diye, isyan etme canım.allaha yürekten ama çok yürekten dua et, allahım nolursun bu ev ve bu kredi işi bizim için hayırlıysa nolursun olsun de.ben de inan senin için dua ediyorum allahım hayırlısını ver diye.dualarım seninle canım.

Hep içten dua ettim. 3 yıldır hep birikimler yaptık bişeylere sahip hep yürekten inanarak dua ettim ama bilmiyorum güzelim.Çok üzgünüm şuan

tesekkur ederim canımm rabbim herkesin gonlune gore versin..
sende hemen umutsuzluga kapılma kesin red cevabı almamıssın anladıgım kadarıyla vergi levhası falan istediklerine gore

Eşimin vergi levhasını istediler ama ben olumlu olucağını düşünmüyorum.

Canınızı sıkmamaya çalışın, belki böylesi hayırlıdır sizin için. Daha çok yeni evlisiiniz sanırım, bir süre sonra çok daha güzelini alırsınız inşallah.

Evin resimleri çok güzeldi, ama ne yalan söyleyeyim, aşırı bir yağış olduğunda alt katı su basmaz mı acaba diye aklıma gelmişti. Ev almadığınız sürece bütün evler sizin, ama yanlış bir karar verirse insan çok daha büyük sıkıntı oluyor. Kredi işi de eğer bu ev hayırlı olacaksa çıksın, yoksa çıkmasın diye diliyorum.

Sağol canım iyi dileklerin için hep dua ettim ama işte olmayınca bişeyler hep olmuyo. 4 yıllık evliyiz. Ne istesek olmuyo zaten bununda olmıycağını biliyodum:43::43::43:

üzme kendini cnm umudunu da kaybetme hemen...bizde 2 haftadır kredi için uğraşıyoruz geçen hafta başvurduğumuz bi banka almak istediğimiz evin yanında tamamlanmamış bir inşaat vardı onla alakalı bi problem varmış o yüzden vermedi kredi.
bu hafta başında başka bir bankadan deneyelim şansımızı dedik bugün haber geldi olumlu onaylamışlar krediyi...
diyeceğim o ki sizde başka bankadan deneyin olmazsa da üzülme sen ev almaya niyetlednikten sonra burası olmazsa başka bir yer muhakkak olur

hemen üzüntüye kapılmasana nazlıcım yaa lütfen ama kesin belli değil sanırım neden hemen böyle olumsuz düşündün anlamadım ayrıca bu banka vermezse başka bankaya başvurun birinden biri mutlaka verir kredi vermek için sıraya giriyor artık bankalar lütfen hemen bozma moralini arkadaşım yaaa

hemen üzüntüye kapılmasana nazlıcım yaa lütfen ama kesin belli değil sanırım neden hemen böyle olumsuz düşündün anlamadım ayrıca bu banka vermezse başka bankaya başvurun birinden biri mutlaka verir kredi vermek için sıraya giriyor artık bankalar lütfen hemen bozma moralini arkadaşım yaaa

tatlım iş yerim maaş yazımı yüksek vermiyor bu yüzden onay alamıyorum:43::43::43::43:

tatlım iş yerim maaş yazımı yüksek vermiyor bu yüzden onay alamıyorum:43::43::43::43:

aslında insiyatiflerini kullanıp maaş bordurosunu yüksek gösterebiliyorlar canım yaa tekrar konuşsan muhasebecinle belki faydası olurdu çünkü bende bende o şekilde ikna ederek çektim son kredimi yoksa banada vermiyordu iş yerim tekrar dene hayatım

üzme kendini cnm umudunu da kaybetme hemen...bizde 2 haftadır kredi için uğraşıyoruz geçen hafta başvurduğumuz bi banka almak istediğimiz evin yanında tamamlanmamış bir inşaat vardı onla alakalı bi problem varmış o yüzden vermedi kredi.
bu hafta başında başka bir bankadan deneyelim şansımızı dedik bugün haber geldi olumlu onaylamışlar krediyi...
diyeceğim o ki sizde başka bankadan deneyin olmazsa da üzülme sen ev almaya niyetlednikten sonra burası olmazsa başka bir yer muhakkak olur

İnşallah bizimkide olumlu olsa ama artık umudum kalmadı. İş yeri maaş yazımı yüksek vermiyo. Yani veriririz yazıyı ama imza sirküleri olmaz bu sefer bize sıkıntı olur diyo. 810 tl maaş gözüküyo tabi vermezler kredi o maaşa :43::43::43:

aslında insiyatiflerini kullanıp maaş bordurosunu yüksek gösterebiliyorlar canım yaa tekrar konuşsan muhasebecinle belki faydası olurdu çünkü bende bende o şekilde ikna ederek çektim son kredimi yoksa banada vermiyordu iş yerim tekrar dene hayatım

Pazartesi bakarız dediler yarım saat kadar önce. O kadar mutsuzumki o kadar üzgünümki anlatamam. O evi çok hayal ettim. Çok istedim ben. Aylardır hergün ev bakıyodum ama hiç böyle ısındığım bir ev olmamıştı:14::14:

eşinin üstüne çekemiyormusunuz krediyi?

Yok hayatım onun iş yeri daha 2 yıllık matrahsız gözüküyor vergi levhası o yüzden o hiç bişey yapamıyor. Daha 2 ay önce bir kredimiz vardı araba için 11 aylık taksitin tamamını yatırıp kapattık, bu evide çok beğenince alırız artık demiştik ama maalesef olmadı. Rabbim neyi istesem önce sevindirip sonra canımı yaka yaka alıyor elimden her zamanki gibi. İsyan etmek istemiyorum ama artık sabrımda kalmadı neden hep ben. Bu kadar yürekten inanırken hep ben mutsuz

Yok hayatım onun iş yeri daha 2 yıllık matrahsız gözüküyor vergi levhası o yüzden o hiç bişey yapamıyor. Daha 2 ay önce bir kredimiz vardı araba için 11 aylık taksitin tamamını yatırıp kapattık, bu evide çok beğenince alırız artık demiştik ama maalesef olmadı. Rabbim neyi istesem önce sevindirip sonra canımı yaka yaka alıyor elimden her zamanki gibi. İsyan etmek istemiyorum ama artık sabrımda kalmadı neden hep ben. Bu kadar yürekten inanırken hep ben mutsuz

böyle düşünüp yıpratma kendini cnm muhakkak bi yere kararlamıştır allah, vardır bir zamanı...bazen herşey üstüste gelir ama sonra geçer gider hepsi inşallah istediğin gibi bir ev alabilirsin...

Ayyy...yapma canım yaaa...herkesin her istediği oluyor mu sanıyorsun sen!

Kimin nasıl neye sahip olduğunu bilemezsin ki...hemen moralini bozma...mutlaka başka bankaları da deneyin...evet...haklısın..insan,bir ayakkabıyı bile çok beğendiğinde..bazen uygun numarası bulunmayınca hayal kırıklığı yaşayıp üzülüyor...o ayakkabı..dünyanın en güzel ayakkabısı oluyor bir anda gözünde...bir daha başka birini hiç beğenmiyeceğini sanıyor....

Hiiiçç üzülmeye değmez...siz niyet etmişsiniz artık...bu gün olmazsa bir hafta..yada bir ay sonra olur..yinede olur...

.

Son düzenleme:
Ayyy...yapma canım yaaa...herkesin her istediği oluyor mu sanıyorsun sen!

Kimin nasıl neye sahip olduğunu bilemezsi ki...hemen moralini bozma...mutlaka başka bankaları da deneyin...evet...haklısın..insan,bir ayakkabıyı bile çok beğendiğinde..bazen uygun numası bulunmayınca hayal kırıklığı yaşayıp üzülüyor...o ayakkabı..dünyanın en güzel ayakkabısı oluyor bir anda gözünde...bir daha başka birini hiç beğenmiyeceğini sanıyor....

Hiiiçç üzülmeye değmez...siz niyet etmişsiniz artık...bu gün olmazsa bir hafta..yada bir ay sonra olur..yinede olur...
.

canım sorunum bankalardan yana değilki . İş yerim maaş yazısını vermiyor. 800 tl maaşada banka kredi vermiyor. Yapma demeyin ayrıca ne olur. Çocukluğumdan beri istediğim tek bir şeyin olduğunu hatırlamam, inanın çok üzgünüm şuan. Saatlerce ağlamak istiyorum. Acaba farklı bir iş yerinden yazı getirirsem bankaya problem olurmu artık bunları düşünüyorum, netice sskda firma adı gözükmüyor sadece sektör kodu yazıyor:44:

E be, arkadaşım, 4 senelik evlilikte araba almışsınız, bir ev alacak hale gelmişsiniz, neden mutsuz oluyorsun ki? Karı koca senelerce çalışıp, emekli olduklarında bir araba bile alamayacak durumda olan pek çok insan var. Bu ev olmaz, başka ev olur, bu sene olmaz, seneye olur, bu kadar umutsuz olma.

Back
X