• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ters Bebek

Bu konuyla direk ilgili oldugum icin hemen atlayayimcanim benim bebegim 37.haftada normal pozisyona yakinken tam tersi ayak gelise dondu.2doktora gittim ikisi de cok sasirdi.resmen normal gelmek istemiyor gibi.oyle oldugu halde bekliyoruz son anda donen bebekler biel varmis ihtimal az dahi olsa arkadaslarin dedikleri gibi gununu doldurmasi bebek icin onemli.benim onumuzdeki cuma 40+0oluyor.doktorum son gune kadar bekleyecegiz sonra donmezse kilo ve gelisimini tamamlayacagi ve farkli risklere sebebiyet vermemesi icin sezeryan yapariz dedi.mantikli geldi bende o sekilde uygulamayi dusunuyorum.
Valla bak cok guze orneksin bana
40 haftaya kadar beklemissin
Agrin cok oluyor mu? Bnm cok sancim ve agrim oluyor

ara sira giren karnima agrilarin disinda hic sancim yok canim.nst de de cikmadi.yani bizimki keyfine 3hafta kala pozisyon degistirmesede olurmuydu sancim acaba diyorum,bilemiyorum.gunumu bekleyecegim,baska bir problem yok ise bebekte sana da beklemeni tavsiye ederim,hala umutla donmesini bekleyen biri olarak

merhaba arkadaslar,
İlk dogumum epidural normal dogum seklindeydi, 2,5 yasinda bir oglum var.
Su an yarin itibariyle 38 haftalik hamileyim, bebegimin pozisyonu ters oldugu icin sezeryan olacagim. Doktorum yarin son kez bakip donmemisse carsamba gunu sezeryanla alalim demisti son kontrolumde, yani 38 hafta 2 gunluk oluyor bu durumda.
" Bende erken degil mi? "Dedim. "İstersen bekleriz" dedi.
Sizlere, tecrubelilere akil danismak istedim, kafam cok karisiyor.
Siz ne zaman sezeryan oldunuz yani gunu kararlastirirken nelere dikkat ettiniz?
Bebegim karnimda biraz daha buyusun dersem doktorumun demesi gece falan gelen sanci ile plansiz bir operasyon olabilir, bu riske ragmen bi hafta daha beklesem mi?
Bu arada son olcumde bebegim 3300 gr idi. Haftasi ileriden giden bir bebek.
Tavsiyeleriniz, aktarimlariniz icin simdiden tesekkurler:KK200:
39+ 2 yada 3 iyi olur planlıda canm ciğer gelişimi için ne olur nlmaz

Kız kardeşimde de aynı durum oldu, bebek ters diye Dr hemen sezeryan için yatış dedi o bir hafta daha bekledi çok şükür normal doğumla sıkıntısız doğdu bebeği,şimdi 4 aylık:emir_bebek: inşallah sizde sorunsuz hayırlısıyla kucağınıza alırsınız
Cnmmm bugun kontrole gittim
Bebek donmus cok mutluyummmm

cok mutlu oldum canim.benim ici bu son 4gun mucize gibi birsey ama umidimi kesmiyorum yine de,benim icin de dua eder misin?donerken hissetmismiydin
Cnm cok agrılarım oluyor
Doktora yıne donmedı galıba dedım
Cıhazı bı koydu
Donmüş dedı nasıl sevndım
Yanı bır belırtı hıssetmedım
Allah senınde yardımcın olsun umarım döner
Gercekten bır mucızee

Back
X