Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet biliyorum ama henüz bir sorun yoksa 37 de almak istemesi tuhaf değil mi sizce de?38-42 hafta arasi dogumlar normal sayilir. Genelde 40 haftaya yakin dogan bebekler suya kaka yapiyolar. Bu da tehlikeli olabiliyo
Inanin derdim sezeryan degil. Derdim cocuk istedigi zaman gelemeyecek. Biz onu ordan cekip alıcaz. Belki de ondan oyle yapiyor. HaklisinizSezeryan diye üzülecek bir şey yok ki.
2 türlü doğum var vajinal ve sezeryan.
Ama illa ki doğacağı tarihe kendi karar versin, biz onun kaderine karışmayalım diyorsanız sancıları ya da suyun gelmesini bekleyin ve sezeryan olun yine.
Doktorunuz bayramın da gelmesiyle aceleci davranıyor anladığım kadarıyla.
Bayramda hele de izindeyse zaten öncesinde bitirip gitmek ister.
Gerekirse devlete gidin gösterin. Kesin bilgi alın. Ona göre kabul edin.Ama iste ben bu saatten sonra kimlere gideyim bide itiraz edemiyorsunki sonucta cok hassas bir durum canimi emanet edecegim, benim istedigim gün sezeryan yapsa isini triple yapsa ilgilenmese daha cok canım sıkılacak
Adam iste kafasina gore.. tuhaf olan tek sey bu olsa keske doktorlarimizda.Evet biliyorum ama henüz bir sorun yoksa 37 de almak istemesi tuhaf değil mi sizce de?
Sancıları bekleyebilirsiniz 39+6 ya kadar.Inanin derdim sezeryan degil. Derdim cocuk istedigi zaman gelemeyecek. Biz onu ordan cekip alıcaz. Belki de ondan oyle yapiyor. Haklisiniz
Hayır hic mudahale etmedik. Sorun sezeryan olmak degilde iste. Derdimi anlamiyor doktor.Doğum yaklaşırken doktor pozisyon değiştirici manevra gibi bişi önermedi mi ?
Paylaştığım videoda da bunu anlatıyor doktor. Bazı doktorlar tatil vs için erken alıyorlarmış. Şimdi açık konuşmak gerekirse keyfi sezeryan yapan çook doktor var Türkiye' de. Belli bahanelerle istemesen de yapıyorlar.Adam iste kafasina gore.. tuhaf olan tek sey bu olsa keske doktorlarimizda.
Baska birine gitsin bence.. bayram mayram ne alaka yani? Izindeyse yerine kimse bakmiyo mu? Yonlendirse birine mesela?
Kendiniz diyorsunuz iste bir suru riski var diyeHayir yok. Ancak riskleri anlatiyor. Bu durumda hayir olmaz deme fırsatı vermiyor.
Bunlari duymak inanin rahatlatıyor. Analık iste ne bileyim. Cok karisik duygular icindeyim.Bu kadar kafanızı takmayın. İlk doğumum sezaryendı 38. Haftada doğdu. Şimdiki de sezeryan olacak. Niye haksızlık olsun ki..
Yurt disinda yasiyorsunuz sanirim. Turkiye de dondurme yönteminin adı bile gecmiyor. Diyorumya o sorun degil. Yine sezeryan olurum. Ancak bebek kendi secseydi tarihi.
Yok diretmiyorum. Zaten kabul ettim. Sadece kendi ic dünyamda tam kabullenemedim. Sanırım fazla heyecanliyim.Kendiniz diyorsunuz iste bir suru riski var diye
Yanlis anlamayin ama neden diretiyorsunuz, erken gelmek bebegin hayatinda hicbi seyi etkilemeyecekken?
Tabiiki var. Normal isteyenide dogurtmuyolar. Cogu doktorda vajinal dogum icin anlayis ve sabir yokki. Iki dk da kesip bicip bilmem kac kati parayi almak islerine geliyo. Vajinal dogum ole mi? Acilma var mi? Sanci var mi? Bir suru sey ve ezbere yapilamiycak kadar hassas. Bak burda dogum konularina.. 3 kisiden 2 si zorunlu sezeryan diyor:) buna asla inanmiyorum ben asla.Paylaştığım videoda da bunu anlatıyor doktor. Bazı doktorlar tatil vs için erken alıyorlarmış. Şimdi açık konuşmak gerekirse keyfi sezeryan yapan çook doktor var Türkiye' de. Belli bahanelerle istemesen de yapıyorlar.
Ters miydi bebek. Ne gibi riskler olustu. Yanliz olmadigimi bilmek güzel. Saglikla buyutun yavrunuzu.Yasadiklarinin aynisini yasayip 1 subatta acil sezaryenle dogum yaptim. Sezaryen tarihim 9 subatti ama bebegin durumu riske girdi erkene cektiler. Bebek icin travma olacak diye cok üzülüyordum ama sorun olmadi. Gayet huzurlu bir bebek hala.