Bebeğim ters. Sezeryan tarihi :(

İlki 40+3de doğdu normal denedim olmadı sezaryen gayet sağlıklı
İkincisi 37+2 sezaryen doğum oda gayet sağlıklı hiç bir fark yok
Sağlıklı bişekilde kucağına alırsiniz inşallah

Sezeryan diye üzülecek bir şey yok ki.
2 türlü doğum var vajinal ve sezeryan.
Ama illa ki doğacağı tarihe kendi karar versin, biz onun kaderine karışmayalım diyorsanız sancıları ya da suyun gelmesini bekleyin ve sezeryan olun yine.
Doktorunuz bayramın da gelmesiyle aceleci davranıyor anladığım kadarıyla.
Bayramda hele de izindeyse zaten öncesinde bitirip gitmek ister.
Inanin derdim sezeryan degil. Derdim cocuk istedigi zaman gelemeyecek. Biz onu ordan cekip alıcaz. Belki de ondan oyle yapiyor. Haklisiniz

Ama iste ben bu saatten sonra kimlere gideyim :KK43: bide itiraz edemiyorsunki sonucta cok hassas bir durum canimi emanet edecegim, benim istedigim gün sezeryan yapsa isini triple yapsa ilgilenmese daha cok canım sıkılacak
Gerekirse devlete gidin gösterin. Kesin bilgi alın. Ona göre kabul edin.

Inanin derdim sezeryan degil. Derdim cocuk istedigi zaman gelemeyecek. Biz onu ordan cekip alıcaz. Belki de ondan oyle yapiyor. Haklisiniz
Sancıları bekleyebilirsiniz 39+6 ya kadar.
Kimse size baskı yapamaz bu konuda.
Az önce söyledim doktorun bayramda tatilde olup olmayacağını öğrenin ki durum netliğe kavuşsun.
Çevremde bunu yapan çok doktor oldu, tatilleri zehir olmasın diye gün verdiler kendileri.

Bu kadar kafanızı takmayın. İlk doğumum sezaryendı 38. Haftada doğdu. Şimdiki de sezeryan olacak. Niye haksızlık olsun ki..Bu arada doktoru dert etmeyecekseniz bekleyin o zaman bayramda icapcı kimse o girer ameliyatınıza.

Adam iste kafasina gore.. tuhaf olan tek sey bu olsa keske doktorlarimizda.

Baska birine gitsin bence.. bayram mayram ne alaka yani? Izindeyse yerine kimse bakmiyo mu? Yonlendirse birine mesela?
Paylaştığım videoda da bunu anlatıyor doktor. Bazı doktorlar tatil vs için erken alıyorlarmış. Şimdi açık konuşmak gerekirse keyfi sezeryan yapan çook doktor var Türkiye' de. Belli bahanelerle istemesen de yapıyorlar.

Zorunlu sezeryan olacaktım. Doktorum 39. hafta bitimine Doğum tarihi vermişti. Doğumum 2 gün öncesinden başladı, sancım vardı ama açılma olmadığı İçin eve döndüm. Doktorun verdiği tarihte sezeryan Doğum yaptım. İkinci çocuğum olursa yine sancım başlayınca Doğum yapmak isterim.

Yasadiklarinin aynisini yasayip 1 subatta acil sezaryenle dogum yaptim. Sezaryen tarihim 9 subatti ama bebegin durumu riske girdi erkene cektiler. Bebek icin travma olacak diye cok üzülüyordum ama sorun olmadi. Gayet huzurlu bir bebek hala.

Yurt disinda yasiyorsunuz sanirim. Turkiye de dondurme yönteminin adı bile gecmiyor. Diyorumya o sorun degil. Yine sezeryan olurum. Ancak bebek kendi secseydi tarihi.

en azindan asagida acilma basladiginda sezeryana alma imkanlari yok mu? Saglicakla kavus kuzuna

Benim oğlumda tersti ve hiç dönmedi göğüs kafesimi kıracaktı sıpa :KK70: bana da sezeyan tarihi verdiler ama verdikleri tarihten 4 gün evvel almak zorunda kaldılar son nts de hareketleri yavaşlamıştı içiniz rahat olsun çok sağlıklı bir bebekti hala da öyle çok şükür. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Paylaştığım videoda da bunu anlatıyor doktor. Bazı doktorlar tatil vs için erken alıyorlarmış. Şimdi açık konuşmak gerekirse keyfi sezeryan yapan çook doktor var Türkiye' de. Belli bahanelerle istemesen de yapıyorlar.
Tabiiki var. Normal isteyenide dogurtmuyolar. Cogu doktorda vajinal dogum icin anlayis ve sabir yokki. Iki dk da kesip bicip bilmem kac kati parayi almak islerine geliyo. Vajinal dogum ole mi? Acilma var mi? Sanci var mi? Bir suru sey ve ezbere yapilamiycak kadar hassas. Bak burda dogum konularina.. 3 kisiden 2 si zorunlu sezeryan diyor:) buna asla inanmiyorum ben asla.

Ha demiyorumki vajinal dogum super en guzeli pembe bulutlar. Yok ole birsey.

Yasadiklarinin aynisini yasayip 1 subatta acil sezaryenle dogum yaptim. Sezaryen tarihim 9 subatti ama bebegin durumu riske girdi erkene cektiler. Bebek icin travma olacak diye cok üzülüyordum ama sorun olmadi. Gayet huzurlu bir bebek hala.
Ters miydi bebek. Ne gibi riskler olustu. Yanliz olmadigimi bilmek güzel. Saglikla buyutun yavrunuzu.

38+3 te sezeryan ameliyatı oldum ben de.
Bebeğim zaten kilo olarak geriden geliyordu. 38+2 de doğum sancıları başlamıştı sabaha kadar sancım vardı. Yani bir gün önce bile alabilirmiş.

X